Eindschoonmaak van het sportcomplex op 8 juli om 19:00 uur

Ook dit jaar hebben we ons gehele complex goed en veelvuldig gebruikt. En de senioren- en A-teams maken de kleedkamers schoon en anderen reinigen de wc’s, kantine en overige ruimtes. Fijn is het om na de competitie één keer in het jaar alles eens grondig te poetsen en op te ruimen.

Arbitrage ook in de plus op het veld

De eindstand van de rompregeling van het veld is zondagavond bekend geworden.

Het veldseizoen is door de arbitrage goed afgesloten met een bonus op het aantal verplichtingen van 6.

Arbitrage ook in de plus op het veld!

De eindstand van de rompregeling van het veld is zondagavond bekend geworden. Het veldseizoen is door de arbitrage goed afgesloten met een bonus op het aantal verplichtingen van 6. Dank daarvoor aan iedereen die zich daarvoor ingezet heeft!

*Update 2 juli 10:25* BBQ-self service Slotdag

Kinderslaapfeestje Slotdag

Beste kinderen van 3 t/m 8 jaar,

Ook voor jullie is er dit jaar een programma op de slotdag bedacht. Voor jullie begint het op vrijdagavond 5 juli om 17:30 en op zaterdag 6 juli om 09:30 zal het afgelopen zijn. Bekijk de poster voor de informatie over het programma en hoe jullie je kunnen aanmelden.

Ben jij er bij? Geef je snel op.

WhatsApp Image 2019 06 24 at 10.46.32

Wat een toppers: KCC/SO natural C1 tweede van Nederland!

Op zaterdag 22 juni 2000 werd de allereerste ploeg van KCC Nederlands kampioen: de C1, waarvan Michiel Last en Ernst de Bruin nog steeds bij ons spelen, versloeg Fortuna in een bloedstollende finale. Vele NK's en nationale titels later stonden afgelopen zaterdag 22 juni 2019 - exact 19 jaar later - de C1-ploegen van KCC/SO natural en Fortuna/Delta Logistiek in de finale om het landskampioenschap tegenover elkaar.

KCC-kleding inleveren einde van het seizoen

Willen alle A jeugdleden die komend seizoen in de Senioren gaan spelen en de huidige B spelers die in de A gaan spelen hun KCC-kleding schoon inleveren op dinsdag 25 of donderdag 27 juni a.s?

GEEN bus naar NK veldkorfbal KCC C1, lees hier alle info over het NK

Valto is zo dichtbij dat we daardoor waarschijnlijk onvoldoende aanmeldingen hebben om een bus te laten rijden. Er rijdt dus GEEN bus naar het NK. Natuurlijk ga je wel met eigen vervoer naar het NK om de C1 aan te moedigen. Vergeet dan geen kaartje te kopen. Hieronder alle informatie over het NK veldkorfbal in De Lier (staat ook op https://nkveldkorfbal.nl/informatie/).

Stephan Groeneweg wint ook dartseizoen 2018-2019

Op vrijdag 14 juni werd de laatste dartavond gespeeld. Deze avond telde ook nog mee voor de seizoensranglijst, maar daarin zou de top drie niet meer wijzigen. Echt een laatste avond voor de gezelligheid dus. Door afwezigen door vakanties bleef het aantal deelnemers deze avond steken op 12.
Achteraf ook maar goed dat het niet zo druk was, want de twee spotjes bij dartbaan 3 bleken het niet meer te doen. Op dartbaan 4 brandt er ook nog maar 1, dus we hebben wat op te knappen deze zomerstop.
Stephan Groeneweg won deze avond, voor Martin van Dieren en Marcel den Ouden. Aan het einde van de avond werden ook de prijzen over het gehele seizoen uitgereikt en natuurlijk werd ook het barpersoneel niet vergeten.

KCC/SO natural terug naar Ereklasse na het wonder van Wormer (16-21)

Na de degradatie uit de Korfbal League in de zaal moest KCC/SO natural al (te) snel weer aan de slag op het veld - waar het 4 punten voor stond op de concurrenten - en verloor het de eerste wedstrijd van laagvlieger Oost Arnhem. De twee wedstrijden daarna werden wel gewonnen van OVVO/De Kroon en De Meeuwen, maar daarna werd er verloren van Wageningen en gelijkgespeeld tegen SCO. Dat betekende dat in de allerlaatste competitieronde het ticket naar de Ereklasse zou worden vergeven. De thuisploeg Groen Geel begon deze strijd met één punt voorsprong. Het wonder van Wormer moest geschieden, een lastige klus. Het KNKV had voor deze absolute kraker, het met de ERIMA award bekroonde koppel Voskamp/Den Hartog richting Wormer gestuurd.

Ga mee met de bus naar het NK en de NK finale van de C1?

Wat een geweldige prestatie van KCC/SO natural C1 dat zich zaterdag plaatste voor de NK finale. Deze wordt gespeeld op zaterdag 22 juni om 12:00 uur bij Valto in de Lier.

KCC/SO natural A1 strandt bij laatste vier van Nederland

KCC/SO natural A1 kende een uitstekende tweede helft veld die ze uiteindelijk op de tweede plaats bracht en zo de kruisfinales binnen loodste.

KCC/SO natural kampioen en promoveert naar de Ereklasse!

Na de degradatie uit de Korfbal League in in de zaal moest KCC/SO natural al (te) snel weer aan de slag op het veld - waar het vier punten voor stond op de concurrenten - en verloor het de eerste wedstrijd van laagvlieger Oost Arnhem. De twee wedstrijden daarna werden wel gewonnen van OVVO en De Meeuwen, maar daarna werd er verloren van Wageningen en gelijk gespeeld tegen SCO, zodat Groen Geel de koppositie overnam en één punt voor stond.

KCC/SO natural C1 plaatst zich voor de NK finale!!

KCC/SO natural C1 speelde vanochtend om 12:15 uur de halve finale om het NK tegen CSL bij Dalto in Driebergen.

RWA 6 - KCC/SO natural 7 verplaatst naar donderdag 20 juni

De wedstrijd RWA 6 - KCC/SO natural 7 van zaterdag 15 juni is verplaatst naar donderdag 20 juni om 20:15 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural 7.

Vrijdag 14 juni laatste dartavond

Vrijdag 14 juni spelen we alweer de laatste dartavond van dit seizoen.

Het bestuur bezoekt...

...het Pinksterkamp.

Wat ons direct opviel waren de vakantiekamp karakteristieken:

KCC/SO natural F2 - Nieuwerkerk F7 wordt gespeeld op wo. 26 juni

De wedstrijd KCC/SO natural F2 - Nieuwerkerk F7 van zaterdag 8 juni is opnieuw vastgesteld op woensdag 26 juni om 17:00 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural F2.

KCC/SO natural F1 - IJsselvogels F1 start vroeger op za. 15 juni

De wedstrijd KCC/SO natural F1 - IJsselvogels F1 op zaterdag 15 juni is vervroegd naar 9:00 uur (stond op 12:00 uur).

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural F1.

Laatste twee wedstrijden KCC/SO natural C2 verplaatst

De laatste twee wedstrijden van KCC/SO natural C2 zijn verplaatst.

De wedstrijd KCC/SO natural C2 - IJsselvogels C2 van zaterdag 15 juni is verplaatst naar woensdag 12 juni om 19:00 uur.

De wedstrijd KCC/SO natural C2 - Korbis C2 van zaterdag 8 juni is opnieuw vastgesteld op dinsdag 18 juni om 19:00 uur.

Bedankt voor het onwijs leuke, gezellige en spectaculaire kamp

Beste kinderen en ouders, Bedankt voor het onwijs leuke, gezellige en spectaculaire kamp. Wat hebben wij genoten zeg!

Gevonden voorwerpen kamp 2019

Na het kamp zijn er weer de nodige zaken gevonden.

KCC/SO natural A1 wint de beker, de B1 redt het niet

Afgelopen woensdag speelden KCC/SO natural A1 en B1 de bekerfinale bij RWA. De publieke belangstelling was helaas niet al te groot, dat had er vast ook mee te maken dat beide teams niet compleet konden aantreden. Helaas wilde de bond de wedstrijden niet verzetten, dus moest er gewoon gespeeld worden. Heel jammer dat op die manier spelers die het hele seizoen hard gewerkt hadden om de finale te bereiken zelf niet de finale konden spelen.

UPDATE: Oefenprogramma veldseizoen 2019-2020

Ter voorbereiding van het veldseizoen 2019-2020 zijn er oefenwedstrijden gepland voor de teams.

Sieraden gevonden: kettinkje, armband, oorbellen, ring

Beste allemaal, Afgelopen periode zijn er een aantal sieraden gevonden, zoals kettinkje, armbandje, ring en diverse oorbellen (los en 1 set).

Timo van Dieren Nederlands kampioen 1 tegen 1!

Vandaag vond in 's-Gravenzande het door CKV Ondo georganiseerde NK 1 tegen 1 plaats.

Vriendenschaar (H) A1 - KCC/SO natural A2 is verplaatst naar dinsdag 11 juni

De wedstrijd Vriendenschaar (H) A1 - KCC/SO natural A2 van zaterdag 15 juni is verplaatst naar dinsdag 11 juni om 20:30 uur.

UPDATE: Selectieperiode jeugd seizoen 2019-2020

In week 26 en 27 wordt de selectieperiode gehouden voor de jeugd op dinsdagen en donderdagen. Meer informatie hierover volgt binnenkort via de mail.

Slotdag zaterdag 6 juli 2019

Op zaterdag 6 juli 2019 is het alweer tijd voor de slotdag! Op deze dag gaan we het korfbalseizoen weer gezellig met z’n allen afsluiten. 

Het thema van deze slotdag: 'Back in Time'


Dit jaar zal de slotdag bestaan uit verschillende delen, gebaseerd op leeftijdscategorieën.

Deel I: Kangoeroes en F 
Begint al op vrijdag 5 juli en eindigt op zaterdag 6 juli (slaapfeestje).

Het programma voor de Kangoeroes en F'jes is helaas nog niet helemaal bekend. Hou de website en social media in de gaten voor meer informatie.

Deel II: E t/m C
Tijd: 09:30 – 13:00 uur

Spelletjes van vroegah. Denk aan korfbal in 3 vakken, modderworstelen, 2 emmertjes water halen, enz. Zie de poster voor meer informatie!

Alle onderdelen zullen plaatsvinden op het sportveld van KCC/SO natural.

Deel III: B t/m Senioren
Tijd: 13:30 – 17:00 uur

Spelletjes van vroegah. Denk aan korfbal in 3 vakken, modderworstelen, 2 emmertjes water halen, enz. Zie de poster voor meer informatie!

Alle onderdelen zullen plaatsvinden op het sportveld van KCC/SO natural.

Deel IV: Afsluiting met eten 
Tijd: 18:00 – 01:00 uur

Vanaf 18:00 zal de BBQ-self service van start gaan. Wij zorgen voor verschillende BBQ's, vlees, bijgerechten en sausjes, maar het bakken mag ieder voor zich doen. Rondom de kantine zullen de verschillende BBQ's worden neergezet en het vlees kan opgehaald worden bij de bar. Naast de BBQ zal er ook nog gezorgd worden voor een lekker toetje. Opgeven kan via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., vermeld je naam en of je een vegetariër bent ja/nee. Voor volwassenen is het €10,- p.p en voor kinderen €7,50 p.p..

De avond zal worden afgesloten met een gezellig muziekje.


Mochten er vragen zijn, dan kunnen jullie altijd mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Poster slotdag 6 juli 2019 afbeelding

Poster BBQ Slotdag 2019 versie 2

Onderhoud en schoonmaak stukje makkelijker dankzij Aukje Osinga

In februari van dit jaar mocht Aukje Osinga namens het Havenbedrijf aan KCC/SO natural een cheque overhandigen.

Aukje vroeg aan mij of ik een bestemming wist voor een deel van het geld. Dat wist ik wel. De onderhoud/schoonmaak ploeg kon dringend een goede schroefboor met extra accu gebruiken. Deze werd tot nu toe door de leden van deze ploeg regelmatig van thuis meegebracht. Ook zaten wij te springen om een sterke stofzuiger (type Cats & Dogs) die alle haren en ander vuil uit onze deurmatten kan zuigen.

KCC/SO natural – SCO, een duel met een knotsgekke slotfase (16-16)

De vraag voor menig supporter: Zal KCC/SO natural in de komende twee duels aan het langste eind trekken en de belangrijke promotie naar de Ereklasse bewerkstelligen? Er staan nog twee pittige duels op het programma. Één daarvan was de thuiswedstrijd tegen SCO uit het verre Oldeholtpade. De Riko-roedel moest getemd worden. In de eerste helft was de ploeg van Wolsink en Van der Steen heer en meester, maar in een knotsgekke tumultueuze slotfase, pakte de Friese ploeg nog een punt en handhaafde zichzelf daarmee. KCC/SO natural gaf de winst letterlijk in 5 seconden weg.

Play-offs voor KCC/SO natural C1 en A1 op 15 juni

Het seizoen is bijna ten einde voor de meeste ploegen, maar voor KCC/SO natural C1 en A1 gaat het seizoen vrolijk door. Zij hebben zich beide geplaatst voor de play-offs om het Nederlands Kampioenschap veldkorfbal. Wat voor seizoen hebben beide teams achter de rug en wat staat ze te wachten? 

Kampioenswedstrijd KCC/SO natural 1 en Play-offs voor de C1 en A1 op 15 juni

Het seizoen is bijna ten einde voor de meeste ploegen, maar voor een aantal ploegen staan er nog hele belangrijke wedstrijden op het programma. KCC/SO natural 1 speelt op 15 juni de kampioenswedstrijd en de C1 en A1 spelen op 15 juni de play-offs om het Nederlands Kampioenschap veldkorfbal.  

EK Korfbal U15: een smakelijk toetje voor enkele KCC'ers

Voor de meeste korfballers zit het seizoen er op. Voor een paar spelers van KCC/SO natural is er echter nog een smakelijk toetje. Van donderdag 28 juni t/m zondag 1 juli vindt in Drachten het EK Korfbal U15 plaats. Dit EK wordt gespeeld in 4x4 vorm. Omdat er geen officieel team Oranje U15 bestaat, viel RTC Rotterdam de eer te beurt om deel te nemen als Nederlands team.

Gerard Reijm winnaar dartcompetitie 2017-2018

Door korfbalacriviteiten was de laatste avond verschoven naar 22 juni met het risico dat zo laat in het seizoen er al darters op vakantie zouden zijn. Maar ja, die laatste dartavond van het seizoen is altijd extra gezellig dus die wil natuurlijk niemand missen. Er was dan weer een leuke groep waarbij met vette vingers toch leuke scores werden geschreven. De laatste avond werd gewonnen door Stephan Groeneweg. Na een dankwoord en presentje voor onze vast barbemanningRia en Gert Reijm, werd de top drie over het gehele seizoen naar voren geroepen. De grootste beker was dit jaar voor Gerard Reijm.

Vrijdag laatste dartavond seizoen 2017-2018

We zien de vakantiefoto's al voorbij komen, maar we hebben nog een dartavond tegoed. In verband met de fantastische prestatie van KCC/SO natural 2, darten we deze laatste avond op vrijdag 22 juni.

Het clubhuis is weer schoon

Afgelopen maandag stond de grote schoonmaak van het KCC-complex op de agenda. Gewapend met bezem en doek hebben we de verschillende ruimtes gereinigd. Vooral bijzondere aandacht voor die richels, deuren, gaten en andere bijzondere en moeilijke plekken die we gedurende het jaar minder raken.

Dag 8 renovatie velden: maandag 18 juni 2018

De renovatie van de KCC velden gaat zijn tweede week in.

KCC/SO natural 1, bedankt voor twee geweldige seizoenen!

Het vertrek van drie heren uit het eerste en de degradatie uit de reserve Ereklasse op het veld, was logischerwijs een enorme teleurstelling voor spelers, staf en supporters van KCC/SO natural. Natuurlijk is het jammer dat we de nummer 2 en 3 van de topscorerslijst en de beste rebounder van de Korfbal League kwijt raken, maar dat is helaas het lot van een kleine club in de Korfbal League.

Gerbert en Koen stappen over naar een andere club

Het blijft maar doorgaan. Nadat recent Robert Wamsteeker, Koos en Hannie den Hollander en de familie Hoeksema lid werden van de Club van 50 zijn nu ook Gerbert Schippers en Koen Houkes overgestapt naar de Club van 50. KCC/SO natural heeft nu dus al 113 leden die jaarlijks € 50 doneren voor HUN club, maar we willen natuurlijk graag nog veel meer leden! Dat betekent dat we elk jaar € 5.650 beschikbaar hebben voor doelen binnen onze club en de clubavond van de Club van 50.

Wat een geweldig seizoen voor KCC/SO natural 2!!

Wat een geweldig seizoen speelde KCC/SO natural 2. De ploeg van Robin Diepenhorst en Wilrik Wassink plaatste zich vorige week door een 19-28 overwinning op PKC/SWKGroep 2 voor de finale om het (reserve) landskampioenschap tegen Blauw-Wit 2. Helaas waren de Amsterdammers gisteren een maatje te groot (19-28), maar dat maakt de prestatie van het tweede niet minder mooi.

De partybus naar finale KCC/SO natural 2 - Blauw Wit 2 is UITVERKOCHT!

Komende vrijdag 15 juni 2018 speelt KCC/SO natural 2 de finale om het landskampioenschap voor de Reserve Ereklasse. In de kruisfinale versloeg de ploeg van Wilrik Wassink en Robin Diepenhorst PKC/SWKGroep redelijk eenvoudig. In de andere kruisfinale was Blauw-Wit 2 te sterk voor DOS’46 2. Dit betekent dat KCC/SO natural 2 en Blauw-Wit 2 elkaar vrijdag treffen op het veld van KV Atlantis in Mijdrecht. Natuurlijk wil jij ze aanmoedigen. Geef je dus op voor de partybus!

Kan je niet met de bus mee en ga je met eigen vervoer, dan is dit het adres: KV Atlantis, Hoofdweg 85a, Mijdrecht, 0297-284587.

Let op als je met de auto naar de finale van het 2e gaat!

Op vrijdag 15 juni speelt KCC/SO natural 2 om 20:30 uur de finale om het (reserve) landskampioenschap tegen Blauw-Wit 2. De wedstrijd wordt gespeeld op het terrein van korfbalvereniging Atlantis aan de Hoofdweg 85a in Mijdrecht. Omdat er morgenavond meerdere evenementen in Mijdrecht zijn, kan het lastig zijn om dichtbij een parkeerplek te vinden. Zorg dus dat je op tijd richting Mijdrecht afreist om niets te hoeven missen van de wedstrijd!

Dikke pret op de ouder/kind training

Afgelopen woensdag 6 juni 2018 was de laatste training van dit seizoen. Om dit een feestelijk tintje te geven hebben we alle ouders van de kangoeroes, F en de E teams uitgenodigd om hun sportschoenen en sportoutfit uit de kast te halen voor een ouder/kind training.

Herinnering: eindschoonmaak maandag 18 juni vanaf 19.00 uur

Herinnering: maandagavond 18 juni vanaf 19.00 uur.

Dag 2 renovatie velden: groene bovenlaag weg, witte onderlaag (bijna) weg

Dag 2 (12 juni 2018) niet bewust meebeleefd, maar op dag 3 gaan we het weer met eigen ogen zien en beleven.

KCC/SO natural B1 toont veerkracht en wint de bekerfinale!

Twee weken geleden werd de bekerfinale tussen Sporting Delta B1 en KCC/SO natural B1 gestaakt in verband met het onweer. Dat was zuur omdat de ploeg van Michiel Last en Steven Verhoeff op dat moment met 1-7 voor stond en Sporting Delta volledig in de tang had. Afgelopen maandag gingen beide ploegen op herhaling op het prachtige nieuwe veld van KV Juliana in Oud Gastel. 

Dag 1 renovatie velden KCC/SO natural: de velden worden gestript

Vandaag was het eindelijk zover. Er werd gestart met de renovatie en verkleining van de velden.

Ma. 11 juni bekerfinale Sporting Delta B1 - KCC/SO natural B1

De door onweer gestaakte bekerwedstrijd Sporting Delta B1 - KCC/SO natural B1 wordt geheel overgespeeld op maandag 11 juni om 19:30 uur.

De wedstrijd wordt gespeeld bij KV Juliana in Oud Gastel.

KCC velden + deel terrein komende weken bouwterrein

Met ingang van maandag 11 juni 2018 zijn de korfbalvelden en een deel van het terrein van KCC/SO natural een BOUWTERREIN / BOUWPLAATS.

Korfbalcompetitie

KCC speelt thuis op zaterdag 29 februari 2020 tegen AW/DTV 1 om 20:00 uur in sporthal Schenkel.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties