Verkoop kantinevoorraden

Nu ons clubhuis gesloten is i.v.m. de richtlijnen van het RIVM omtrent Corona, hebben we onze voorraden geiïventariseerd op houdbaarheid. Sommige producten kunnen we teruggeven aan onze leveranciers, andere bieden wij te koop aan voor onze leden.

Met het bestellen van deze voorraden steun je onze club en dat kunnen we hard gebruiken!
Meer betalen dan onze inkoopsprijzen mag natuurlijk ook.

Middels onderstaande bestellijst kun je aangeven welk product en hoeveel je van iets wil hebben.

Je bestelling wordt verzameld en kan zaterdag 23 mei tussen 10:00 en 12:00 uur opgehaald worden bij het clubhuis. Afrekenen gebeurt op het ophaalmoment middels een Tikkie. Het is niet mogelijk contant te betalen!

Bij het ophalen houden we ons natuurlijk aan de 1.5 meter en andere richtlijnen.

Heb je nog specifieke vragen? Mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bestelller
Producten

Bestellijst

We rekenen zoveel mogelijk alleen de inkoopprijs. De genoemde prijs geldt alleen voor de drive by actie en is incl. btw en incl. eventueel statiegeld. In een krat zitten 24 flesjes. Als je per 24 flesjes besteld, rekenen we de kratprijs.
De genoemde voorraden zijn de voorraden bij inventarisatie en worden niet bijgewerkt a.d.h.v. de bestellingen. Het principe 'wie het eerst komt, die het eerst maalt' wordt gehanteerd.
Wij hanteren ook hier 'Geen alcohol onder 18 jaar'.

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec

Update KCC korfbalprotocol en overzicht trainingstijden

Vanaf 6 mei zijn we begonnen met trainingen voor de jeugd t/m 12 jaar. Vanaf woensdag 13 mei zal ook de jeugd 13 t/m 18 jaar van start gaan.
Omdat hiervoor wel enige voorwaarden gelden heeft KCC in samenwerking met Sportief Capelle het KCC korfbalprotocol opgesteld.

Corona update 8 mei 2020: 13 t/m 18-jarigen m.i.v. woensdag 13 mei van start!

Afgelopen week zijn we eindelijk weer gestart met het korfballen. De kinderen in de leeftijdsgroep t/m 12 jaar mochten de spits afbijten en waren volop aanwezig. Iedereen had er zin in en sommigen vonden het ook nog een beetje spannend. Belangrijk was ook dat zowel ouders als de kinderen en begeleiders zich aan de afspraken hebben gehouden. Supergoed.

Komende woensdag maken we een doorstart en breiden we de trainingen uit met de jeugd van 13 t/m 18 jaar. We hopen ook hun in groten getale te mogen begroeten. Via trainers en de JTC worden afspraken doorgesproken dan wel gemaild.

Corona-update 7 mei 2020: Verruiming sportmogelijkheden in zicht

In de persconferentie van dinsdag 6 mei is aangegeven dat we langzaamaan weer mogen gaan sporten in alle leeftijdsgroepen. Wel nog steeds onder de nodige voorwaarden. Natuurlijk willen we allemaal snel starten, maar er moet het nodige worden uitgewerkt en voorbereid. Nog eventjes geduld voor onze 13-plussers dus.

Kijkje achter de schermen bij opstart trainingen

Gelukkig mogen onze jongste korfballers weer trainen. Dat gebeurt conform het KCC KorfbalProtocol opgesteld door de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Er gelden strikte voorwaarden voor het weer mogen heropenen van onze sportfaciliteit en natuurlijk hebben we ook het beste voor met de gezondheid van onze leden.

Op Facebook staan enkele foto's welke een inkijkje geven in de voorbereidingen. (Er is geen Facebook account nodig om deze te zien.)

Jeugd t/m 12 jaar kan vanaf 6 mei weer trainen

Beste KCC-ers,

Zo langzamerhand begint het bij iedere korfballer te kriebelen. We willen zo graag weer een balletje gooien.

De afgelopen weken is de werkgroep Korfbalprotocol bezig geweest om alles te organiseren. En dat is gelukt. Het protocol is door Sportief Capelle beoordeeld en we hebben toestemming om te beginnen.

Afscheidnemende selectiespelers seizoen 2018-2019

Het einde van het seizoen nadert. Het tweede heeft vroeg in het veldseizoen zijn doel behaald: handhaving. Sterker nog, lange tijd was er nog zicht op de play-offs. Voor het eerste team van onze vereniging staan er nog belangrijke weken voor de boeg. Met het einde in zicht, komt ook het afscheid van een aantal spelers dichterbij.

LKP Plants tekent sponsorcontract

Het bestuur en sponsorcommissie zijn heel blij met het aanhaken van LKP Plants als sponsor van KCC/SO natural.

BAC en Koophuis Makelaars breiden sponsorcontracten uit

De ambitie van KCC is onverminderd groot, ondanks de recente degradatie naar de hoofdklasse in de zaal. We verkeren als vereniging in de gelukkige omstandigheid dat ook onze sponsoren gericht zijn op de lange termijn en het volste vertrouwen hebben in de toekomst.

HKC (H) A2 - KCC/SO natural A4 is verplaatst naar do. 13 juni

De wedstrijd HKC (HA) A2 - KCC/SO natural A4 van zaterdag 1 juni is verplaatst naar donderdag 13 juni om 19:30 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural A4.

KCC/SO natural F2 - Nieuwerkerk F7 opnieuw ingepland op za. 8 juni

De wedstrijd KCC/SO natural F2 - Nieuwerkerk F7 is opnieuw ingepland op zaterdag 8 juni om 12:00 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural F2.

Dalto/Klaverblad Verzekeringen 3 - KCC/SO natural 4 begint een half uur later

De wedstrijd Dalto/Klaverblad Verzekeringen 3 - KCC/SO natural 4 op zaterdag 15 juni begint een half uurtje later. Aanvang is nu 15:00 uur.

Gefeliciteerd kampioenen!

Ook al moeten de laatste wedstrijden van de competitie nog gespeeld worden, de eerste kampioenen zijn al bekend. D3 en C1 van harte gefeliciteerd spelers en coaches!

Gefeliciteerd kampioenen!

Ook al moeten de laatste wedstrijden van de competitie nog gespeeld worden, de eerste kampioenen zijn al bekend. D3 en C1 van harte gefeliciteerd spelers en coaches!

Wendy bedankt!

Na vele jaren van inzet als wedstrijdsecretaris stopt Wendy van der Waaij aan het einde van het seizoen en gaat op zoek naar iets nieuws binnen de vereniging. De afgelopen jaren heeft Wendy als wedstrijdsecretaris voor de D- en C-jeugd alles in goede banen weten te leiden. Wij willen haar als Jeugd Technische Commissie dan ook enorm bedanken voor haar inzet!

Wendy bedankt! Wedstrijdsecretaris gezocht!

Na vele jaren van inzet als wedstrijdsecretaris stopt Wendy van der Waaij aan het einde van het seizoen en gaat op zoek naar iets nieuws binnen de vereniging. De afgelopen jaren heeft Wendy als wedstrijdsecretaris voor de D- en C-jeugd alles in goede banen weten te leiden. Wij willen haar als Jeugd Technische Commissie dan ook enorm bedanken voor haar inzet!

Breuk in titelrace KCC/SO natural na misstap tegen KV Wageningen (15-21)

KV Wageningen was de volgende tegenstander voor het equipe van Wolsink en Van der Steen. Een van de drie finales voor “the road to the Ereklasse”. De komende weken moet de Capelse ploeg er staan om die belangrijke promotie af te dwingen. Met duels tegen Wageningen, SCO en tenslotte Groen Geel een hels karwei om het seizoen goed af te sluiten. In een erg matig duel aan Capelse zijde is een breuk ontstaan in de titelrace. Groen Geel won zoals verwacht van KV Mid-Fryslan en staat door het verlies van KCC nu weer gelijk met KCC/SO natural. Door de overwinning van KV Wageningen mengen zij ook zich in de race.

Kangoeroe-invasie bij KCC/SO natural

Woensdagmiddag 22 mei vond de jaarlijkse GIGA Kangoeroemiddag plaats bij KCC/SO natural. We mochten een recordaantal van 43 deelnemertjes van 4 tot 6 jaar verwelkomen op ons park. Onder een lekker zonnetje werd er weer fanatiek meegedaan aan de warming-up, het spellencircuit en de miniwedstrijdjes. Na afloop waren er heerlijke pannenkoeken met ranja en water, en kregen alle deelnemers een tasje met iets lekkers, een mooie teamfoto, en meer informatie over KCC/SO natural en de KangoeroeKlup.

Uitslag enquete rookbeleid

Geachte leden, ouders van leden,

De enquête omtrent het rookbeleid voor KCC/SO natural is meer dan 300 keer ingevuld!
Het bestuur en de werkgroep rookbeleid hebben de uitslag van de enquête besproken.
Hieruit blijkt onder anderen dat er een groot draagvlak is onder onze leden en ouders van leden om een rookbeleid te ontwikkelen.

Sporting Delta 5 - KCC/SO natural 7 is verplaatst naar woensdag 29 mei

De wedsrtijd Sporting Delta 5 - KCC/SO natural 7 van zaterdag 25 mei is verplaatst naar woensdag 29 mei om 20:00 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural 7.

KCC/SO natural heeft geen last van Puttens gefladder (17-29)

De korfbalmissie voor de promotie naar de Ereklasse duurt voort met de overwinning op De Meeuwen. Er zitten in de stand nog een tweetal ploegen ons op de hielen en die moeten zo snel mogelijk achter ons gehouden worden. Zowel Wageningen als Groen Geel dingen nog mee voor de “prijzen”. En laten dat nu de tegenstanders zijn die KCC/SO natural in de slotfase van de competitie nog tegen komt. Komend weekend wacht een zware wedstrijd in eigen huis tegen Wageningen (uit werd het 15-20), maar het is en blijft een lastige tegenstander, die in de zaal ook nog meedeed voor een gooi naar de Korfballeague. Daarna komt het Friese SCO nog naar Capelle, maar de klapper zal naar verwachting op 15 juni moeten plaatsvinden, uit in Wormer tegen Groen Geel.

Erg drukke meiavond bij darters

Al voor acht uur stonden er 20 darters ingeschreven. Met vier dartbanen betekent dat met z'n vijven bij een bord. Beide organisatoren vonden dat druk genoeg en besloten zelf niet mee te doen. Stephan Groeneweg liet zich niet gek maken door de drukte en won ook deze dartavond. Gerard Reijm werd tweede en Ricardo Knoops ging er met de derde prijs vandoor.

Stand dartcompetitie na 17 mei 2019

Voor de jaarcompetitie spelen we met een puntensysteem. Iedere avond krijg je per spel maximaal een aantal punten gelijk aan het aantal deelnemers. Die score wordt voor alle spellen opgeteld. en bepaald je notering voor die avond. Voor de jaarcompetitie krijgt de nummer 1 16 punten, de nummer 2 krijgt 15 punten, de nummer 3 krijgt 14 punten, de nummer 4 krijgt er 7,...... de nummers 16 en lager krijgen 1 punt. Om er voor te zorgen dat je bij een avond missen niet gelijk kansloos bent, tellen de 8 beste avonden (we spelen er 11). Door toch alle tien de avonden te komen vergroot je natuurlijk wel je kansen.

KCC/SO natural B1 en A1 spelen bekerfinale op 5 juni 2019

De bekercompetitie zit er bijna op. Zowel KCC/SO natural B1 als de A1 hebben zich geplaatst voor de finale. De B1 speelde in de halve finale uit tegen Vriendenschaar (H) en wist daar de winst mee naar huis te nemen (15-17). Op de dag van de finale is de B1 echter voor een korfbal promotietrip in Portugal, zodat de vraag is met welk team KCC/SO natural die dag zal aantreden. Ook voor KOAG staat er die avond al een competitiewedstrijd op het programma, maar waarschijnlijk kan die nog wel verzet worden.

De A1 speelde een dag later in Dordrecht tegen Sporting Delta A1. De Dordtse formatie komt in de reguliere competitie uit tegen KCC/SO natural A2 en dus was deze laatste hobbel voor de ploeg van Diepenhorst en Molendijk een redelijk eenvoudig karweitje. Vooral in de tweede helft ging het gas erop en werd er een dikke overwinning behaald.

Vrijdag 17 mei kun je weer darten

Er zijn weer enkele weken voorbij dus kun je weer een avondje darten bij KCC/SO natural.

Nu lijkt het op televisie allemaal heel gemakkelijk, maar we kunnen je vertellen dat het toch echt best moeilijk is. Daarom spelen we verschillende dartspelletjes zodat iedereen met veel plezier zijn of haar pijlen kan gooien.

Komk gezellig meedoen. Dat kost maar €2,50, waar we drie leuke prijzen van kopen en voor de rest veel gezelligheid bieden. We beginnen om 20:00 uur en je kunt al lekker ingooien vanaf 19:30 uur.

Tot vrijdag!

KCC/SO natural B1 - Maassluis B1 begint op 1 juni iets later

De wedstrijd KCC/SO natural B1 - Maassluis B1 op zaterdag 1 juni begint om 12:45 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural B1.

KCC/SO natural 8 - Nikantes 2 is verplaatst naar woensdag 22 mei

De wedstrijd KCC/SO natural 8 - Nikantes 2 van zaterdag 25 mei is verplaatst naar woensdag 22 mei om 20:30 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural 8.

Movado A2 - KCC/SO natural A4 is verplaatst naar dinsdag 21 mei

De wedstrijd Movado A2 - KCC/SO natural A4 van zaterdag 11 mei is verplaatst naar dinsdag 21 mei om 19:00 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural A4.

KCC/SO natural eenvoudig langs hekkensluiter OVVO/De Kroon (14-23)

Na twee korfballoze zaterdagen werd zaterdag 12 mei 2019 de competitie hervat in Maarssen waar KCC/SO natural moest aantreden tegen OVVO/De Kroon. Het is al even geleden dat KCC/SO natural en OVVO/De Kroon elkaar in competitieverband troffen. De play-off in de zaal waarbij die ene doorloper het verschil kon maken, staat nog bij menig supporter op het netvlies. Maar seizoenen later speelt KCC/SO natural weer tegen de ploeg van Van der Putten en Aukes. KCC/SO natural is de trotse koploper in de HKA en wil zo snel mogelijk terug naar de Ereklasse. OVVO/De Kroon daarentegen is de hekkensluiter in deze poule en moet alle zeilen bijzetten om ook volgend seizoen nog Hoofdklasse te spelen.

Adrienne van Ofwegen vertrekt bij KCC/SO natural

Adrienne van Ofwegen heeft te kennen gegeven de overstap te maken naar korfbalvereniging DVO uit Bennekom. De sinds 7 jaar bij KCC speelachtige dame hecht grote waarde aan de uitdaging die gepaard gaat met het spelen in de Korfbal League. Om die uitdaging te kunnen vinden heeft ze besloten KCC/SO natural te verlaten, tot grote spijt van de club.

KCC/SO natural 9 - Vriendenschaar (B) 3 is verplaatst naar woensdag 15 mei

De wedstrijd KCC/SO natural 9 - Vriendenschaar (B) 3 van zaterdag 11 mei is verplaatst naar woensdag 15 mei om 20:00 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural 9.

Esther den Boon in RTC Rotterdam 13

Later dan gebruikelijk heeft er ook een voorselectie plaatsgevonden voor het RTC Rotterdam <13 team.

Na 3 voorselectietrainingen is Esther den Boon gekozen voor dit team.

Te fluiten wedstrijden S- en A-teams 2e helft veld 2018-2019

Hieronder het schema voor S- en A-teams met daarin de wedstrijden die deze S- en A-teams tijdens de 2e helft veld moeten fluiten.

Bo Oppe komend seizoen bij KCC/SO natural

Komend seizoen zal Bo Oppe met zijn komst de selectie van KCC/SO natural versterken.

Julian Middelkoop in voorselectie Talent Team NL Korfbal (jong oranje)

Afgelopen maandag is de voorbereiding van Talent TeamNL Korfbal (voorheen Jong Oranje) gestart met de voorbereiding op het EK in Tsjechië in oktober 2019. De voorselectie daarvoor was al bekend, maar ook tot zijn grote verrassing kreeg Julian Middelkoop afgelopen weekend een mailtje dat hij alsnog is opgeroepen. Een mooie beloning voor zijn uitstekende seizoen in de Korfbal League.

Geef je nu op voor het elftoernooi op donderdag 30 mei

Geef je nu uiterlijk 23 mei op voor het Elftoernooi op donderdag 30 mei 2019

Gevonden voorwerpen kamp

Op bijgaande foto vind je een aantal voorwerpen die zijn gevonden na het kamp.

Kom helpen op 9 juni met het 'uitkleden/ontmantelen' van veld 1

Beste allemaal, 

Omdat op vrijdag 8 juni a.s. KCC/SO natural 2 een kruisfinale wedstrijd speelt voor het Nederlands Kampioenschap in de Reserve Ereklasse betekent dit dat we het hoofdveld intact moeten laten tot dat deze wedstrijd gespeeld is.

Dat is natuurlijk prima want ook wij zijn blij dat KCC/SO natural 2 het zover geschopt heeft, maar als alles volgens schema verloopt beginnen ze uiterlijk maandag 11 juni aan onze velden. 

Dit betekent dat dan alle sponsorborden met bijbehorende rails rondom veld 1 verwijderd moeten zijn, alle voetplaten netjes in de stellingen moeten liggen en alle losse rommel rondom de velden weg moet zijn.

KCC/SO natural tankt vertrouwen voor slotfase competitie met zege op LDODK/Rinsma Modeplein (21-18)

KCC/SO natural heeft zich zaterdagmiddag 26 mei 2018 een goede uitgangspositie verschaft voor de climax komende zaterdag in Amsterdam tegen AW.DTV. Op een vrij heet sportpark Schenkel werden belangrijke punten gepakt tegen het Friese LDODK/Rinsma Modeplein. De ploeg uit Gorredijk had nog een kans voor de play-off, maar wilde liever hun 2e in de reserve Ereklasse houden en verscheen dus met een gehavend vlaggenschip ten tonele. Sommige spelers speelden zelfs twee wedstrijden met zo'n 28 graden! Ook werd er afscheid genomen van spelers en staf in de laatste thuiswedstrijd.

CASH4JECLUB onderdeel 3 van 3 is geleverd en kan gebruikt worden!

Van het geld dat opgehaald is met de CASH4JECLUB actie is een aantal dingen gekocht voor de jeugd.

VP toernooi werd overdekt gespeeld

Op 24 mei 2018 was het Vaste Partner Toernooi georganiseerd. 

KCC/SO natural 9 - Voltreffers 3 is verplaats naar maandag 28 mei

De wedstrijd KCC/SO natural 9 - Voltreffers 3 van zaterdag 26 mei is verplaats naar maandag 28 mei om 20:00 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural 9.

KCC/SO natural B2 - Valto B1 begint om 9:15 uur

De wedstrijd KCC/SO natural B2 - Valto B1 op zaterdag 26 mei 2018 is vervroegd naar 9:15 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural B2.

Kom vanavond en zaterdag 26 mei zoveel mogelijk op de fiets

Zaterdag  26 mei wordt er bij voetbalvereniging SVS een groot voetbaltoernooi georganiseerd. Logischerwijze zullen er weinig parkeerplaatsen over zijn op Sportpark Schenkel.

Probeer daarom indien mogelijk de fiets mee te nemen naar KCC/SO natural. Het is toch lekker weer en het is een goede warming up voor je wedstrijd.

I.v.m. een openingsceremonie en openingswedstrijd zal ook vrijdagavond al druk zijn.

 

Update AVG privacy wetgeving

Aan alle leden van KCC,

Per vandaag is de Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht geworden.

AVG is geïntroduceerd om de Europese gegevensregulering te verenigen, en ervoor te zorgen dat alle wetgeving binnen Europa betreffende gegevensbescherming op identieke wijze wordt toegepast. Het zal EU-burgers beschermen tegen organisaties die hun gegevens onverantwoord gebruiken en geeft hen de leiding over welke informatie wordt gedeeld, waar en hoe het wordt gedeeld.

Zoals al eerder gemeld, is het bestuur al weken aan de slag en is KCC al heel ver met de implementaties.

Kom klappen a.s. zaterdag

Het seizoen is nog lang niet voorbij voor zowel het tweede als het eerste. Met krakers voor het eerste tegen AW/DTV en kruisfinales voor het tweede is er nog een hoop om voor te strijden. Het is zaterdag echter wel de laatste thuiswedstrijd voor maar liefst 13 selectieleden. Er zullen 2 verzorgers, 4 coaches en 7 spelers vertrekken. Dat is natuurlijk niet zomaar iets, maar een moment om even bij stil te staan.

Mauro Orru nieuwkomer bij selectie KCC/SO natural

Met ingang van het aankomende seizoen maakt Mauro Orru (21) de overstap van KVS/Maritiem naar de selectie KCC/SO natural.

Laatste dartavond is verplaatst naar vrijdag 22 juni

De korfballers van KCC/SO natural 2 hebben zich knap geplaatst voor de kruisfinales om het Nederlands Kampioenschap in de Reserve Ereklasse.

Als het tweede eerste wordt in de poule, spelen ze vrijdag 8 juni de halve finale thuis tegen de nr. 2 uit de andere reserve Ereklasse (PKC/SWKGroep). Eindigt het tweede als tweede, dan spelen ze vrijdag 8 juni uit tegen de nr. 1 uit de andere poule (DOS'46).

Als het tweede ook de halve finale weet te winnen, spelen ze vrijdag 15 juni om het reserve landskampioenschap.

Wij verplaatsen daarom de dartavond van 8 juni naar vrijdag 22 juni!

CASH4JECLUB onderdeel 2 van 3: Wipelement SCOOTER geplaatst!

Van het geld dat opgehaald is met de CASH4JECLUB actie is een aantal dingen gekocht voor de jeugd.

Onderdeel 1, de babyschommel, hangt al weer en weekje.

Onderdeel 2 was al door de onderhoudscommissie gemonteerd en is belangeloos vrijdag 18 mei stevig met beton in de grond geplaatst door Aannemings- en transportbedrijf Gebr. Kalkman B.V.  Het wipelement, de wip scooter kan dus veilig gebruikt. Gebr. Kalkman heel erg bedankt voor jullie goede werk. We zijn er erg blij mee (ook met de extra klus die jullie voor ons gedaan hebben).

Lidmaatschap opzeggen? Doe het op tijd!

Wil je je lidmaatschap per het einde van het seizoen opzeggen? Doe dat dan vóór 31 mei a.s.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties