Gevonden voorwerpen kamp

Op bijgaande foto vind je een aantal voorwerpen die zijn gevonden na het kamp.

Kom helpen op 9 juni met het 'uitkleden/ontmantelen' van veld 1

Beste allemaal, 

Omdat op vrijdag 8 juni a.s. KCC/SO natural 2 een kruisfinale wedstrijd speelt voor het Nederlands Kampioenschap in de Reserve Ereklasse betekent dit dat we het hoofdveld intact moeten laten tot dat deze wedstrijd gespeeld is.

Dat is natuurlijk prima want ook wij zijn blij dat KCC/SO natural 2 het zover geschopt heeft, maar als alles volgens schema verloopt beginnen ze uiterlijk maandag 11 juni aan onze velden. 

Dit betekent dat dan alle sponsorborden met bijbehorende rails rondom veld 1 verwijderd moeten zijn, alle voetplaten netjes in de stellingen moeten liggen en alle losse rommel rondom de velden weg moet zijn.

KCC/SO natural tankt vertrouwen voor slotfase competitie met zege op LDODK/Rinsma Modeplein (21-18)

KCC/SO natural heeft zich zaterdagmiddag 26 mei 2018 een goede uitgangspositie verschaft voor de climax komende zaterdag in Amsterdam tegen AW.DTV. Op een vrij heet sportpark Schenkel werden belangrijke punten gepakt tegen het Friese LDODK/Rinsma Modeplein. De ploeg uit Gorredijk had nog een kans voor de play-off, maar wilde liever hun 2e in de reserve Ereklasse houden en verscheen dus met een gehavend vlaggenschip ten tonele. Sommige spelers speelden zelfs twee wedstrijden met zo'n 28 graden! Ook werd er afscheid genomen van spelers en staf in de laatste thuiswedstrijd.

CASH4JECLUB onderdeel 3 van 3 is geleverd en kan gebruikt worden!

Van het geld dat opgehaald is met de CASH4JECLUB actie is een aantal dingen gekocht voor de jeugd.

VP toernooi werd overdekt gespeeld

Op 24 mei 2018 was het Vaste Partner Toernooi georganiseerd. 

KCC/SO natural 9 - Voltreffers 3 is verplaats naar maandag 28 mei

De wedstrijd KCC/SO natural 9 - Voltreffers 3 van zaterdag 26 mei is verplaats naar maandag 28 mei om 20:00 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural 9.

KCC/SO natural B2 - Valto B1 begint om 9:15 uur

De wedstrijd KCC/SO natural B2 - Valto B1 op zaterdag 26 mei 2018 is vervroegd naar 9:15 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural B2.

Kom vanavond en zaterdag 26 mei zoveel mogelijk op de fiets

Zaterdag  26 mei wordt er bij voetbalvereniging SVS een groot voetbaltoernooi georganiseerd. Logischerwijze zullen er weinig parkeerplaatsen over zijn op Sportpark Schenkel.

Probeer daarom indien mogelijk de fiets mee te nemen naar KCC/SO natural. Het is toch lekker weer en het is een goede warming up voor je wedstrijd.

I.v.m. een openingsceremonie en openingswedstrijd zal ook vrijdagavond al druk zijn.

 

Update AVG privacy wetgeving

Aan alle leden van KCC,

Per vandaag is de Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht geworden.

AVG is geïntroduceerd om de Europese gegevensregulering te verenigen, en ervoor te zorgen dat alle wetgeving binnen Europa betreffende gegevensbescherming op identieke wijze wordt toegepast. Het zal EU-burgers beschermen tegen organisaties die hun gegevens onverantwoord gebruiken en geeft hen de leiding over welke informatie wordt gedeeld, waar en hoe het wordt gedeeld.

Zoals al eerder gemeld, is het bestuur al weken aan de slag en is KCC al heel ver met de implementaties.

Kom klappen a.s. zaterdag

Het seizoen is nog lang niet voorbij voor zowel het tweede als het eerste. Met krakers voor het eerste tegen AW/DTV en kruisfinales voor het tweede is er nog een hoop om voor te strijden. Het is zaterdag echter wel de laatste thuiswedstrijd voor maar liefst 13 selectieleden. Er zullen 2 verzorgers, 4 coaches en 7 spelers vertrekken. Dat is natuurlijk niet zomaar iets, maar een moment om even bij stil te staan.

Mauro Orru nieuwkomer bij selectie KCC/SO natural

Met ingang van het aankomende seizoen maakt Mauro Orru (21) de overstap van KVS/Maritiem naar de selectie KCC/SO natural.

Laatste dartavond is verplaatst naar vrijdag 22 juni

De korfballers van KCC/SO natural 2 hebben zich knap geplaatst voor de kruisfinales om het Nederlands Kampioenschap in de Reserve Ereklasse.

Als het tweede eerste wordt in de poule, spelen ze vrijdag 8 juni de halve finale thuis tegen de nr. 2 uit de andere reserve Ereklasse (PKC/SWKGroep). Eindigt het tweede als tweede, dan spelen ze vrijdag 8 juni uit tegen de nr. 1 uit de andere poule (DOS'46).

Als het tweede ook de halve finale weet te winnen, spelen ze vrijdag 15 juni om het reserve landskampioenschap.

Wij verplaatsen daarom de dartavond van 8 juni naar vrijdag 22 juni!

CASH4JECLUB onderdeel 2 van 3: Wipelement SCOOTER geplaatst!

Van het geld dat opgehaald is met de CASH4JECLUB actie is een aantal dingen gekocht voor de jeugd.

Onderdeel 1, de babyschommel, hangt al weer en weekje.

Onderdeel 2 was al door de onderhoudscommissie gemonteerd en is belangeloos vrijdag 18 mei stevig met beton in de grond geplaatst door Aannemings- en transportbedrijf Gebr. Kalkman B.V.  Het wipelement, de wip scooter kan dus veilig gebruikt. Gebr. Kalkman heel erg bedankt voor jullie goede werk. We zijn er erg blij mee (ook met de extra klus die jullie voor ons gedaan hebben).

Lidmaatschap opzeggen? Doe het op tijd!

Wil je je lidmaatschap per het einde van het seizoen opzeggen? Doe dat dan vóór 31 mei a.s.

Supporters kom KCC/SO natural A2 aanmoedigen!

Beste KCC-ers en/of korfballiefhebbers,

Grote dartgroep op mei dartavond

Vrijdag 11 mei werd er weer gedart. Ondanks, of misschien wel dankzij, dat het vakantie was, konden we weer zestien deelnemers noteren. Een aantal introducees brachten het niveau omhoog en het was er niet minder gezellig om. Nieuwkomer Nico Koolmees won deze avond. Stephan Groeneweg werd tweede en Gerard Reijm derde.

Stand dartcompetitie na 11 mei 2018

Voor de jaarcompetitie spelen we met een puntensysteem. Iedere avond krijg je per spel maximaal een aantal punten gelijk aan het aantal deelnemers. Die score wordt voor alle spellen opgeteld. en bepaald je notering voor die avond. Voor de jaarcompetitie krijgt de nummer 1 16 punten, de nummer 2 krijgt 15 punten, de nummer 3 krijgt 14 punten, de nummer 4 krijgt er 7,...... de nummers 16 en lager krijgen 1 punt. Om er voor te zorgen dat je bij een avond missen niet gelijk kansloos bent, tellen de 8 beste avonden (we spelen er 11). Door toch alle tien de avonden te komen vergroot je natuurlijk wel je kansen.

* UPDATE* Slotavond KCC/SO natural op zaterdag 26 mei

Beste KCC-leden,

Zoals jullie wellicht weten gaan de sportvelden van KCC/SO natural aan het eind van het korfbalseizoen op de schop. De grote velden worden ingeruild voor kleinere velden. Door deze planning is het dit jaar helaas niet mogelijk om een slotdag te organiseren. In plaats daarvan zal er morgen (26 mei) een slotavond plaatsvinden.

We krijgen nieuwe velden!

Gevoelsmatig hebben we er lang op moeten wachten en het is natuurlijk nog niet gerealiseerd, maar het gaat dan toch eindelijk gebeuren... WE KRIJGEN NIEUWE VELDEN!

Steun KCC/SO natural voor behoud in de Ereklasse. Ga mee op 2 juni naar Amsterdam!

KCC/SO natural wil ook volgend seizoen weer uitkomen op het allerhoogste niveau van Nederland, de Ereklasse. In de zaal speelt het eerste in de Korfbal League en qua aansluiting van het programma zou het mooi zijn als we ook op veld in de Ereklasse blijven spelen. De spelers en staf hebben ondersteuning nodig. Jij kan in de wellicht beslissende wedstrijd mee met de supportersbus naar Amsterdam. Geef je dus vandaag nog op!

KCC/SO natural 2 wint en plaatst zich voor de kruisfinales

Het tweede van KCC/SO natural is bezig aan een uitstekend veldseizoen en is sinds de start van het veld de trotse koploper in de reserve Ereklasse.

KCC/SO natural 1 vergeet bonuspunten te pakken tegen KZ/Hiltex (16-20)

KCC/SO natural speelde zaterdag thuis tegen KZ/Hiltex en wilde graag punten pakken om vertrouwen op te doen richting de waarschijnlijk allesbeslissende laatste wedstrijd tegen AW.DTV.

CASH4JECLUB onderdeel 1 van 3: alleen voor de 'allerkleinsten'

Van het geld dat opgehaald is met de CASH4JECLUB actie is een aantal dingen gekocht voor de jeugd.

Eliza Roest blijft bij KCC/SO natural

Na het vertrek van Gertjan Meerkerk en Christian Dekkers is er ook vrolijk nieuws te melden op het spelersfront. Eliza Roest heeft besloten volgend seizoen tóch te blijven spelen bij KCC/SO natural.

KCC/SO natural verwelkomt Sydney Schol (DeetosSnel A1)

Sydney Schol zal vanaf aankomend seizoen uitkomen voor de junioren selectie van KCC/SO natural. Sydney (16 jaar) speelt momenteel in de A1 bij DeetosSnel en heeft daar ook de verschillende jeugdteams doorlopen. Hij is zich momenteel aan het voorbereiden op zijn HAVO examen en wil daarna graag fysiotherapie gaan studeren in Rotterdam.

Vrijdag 11 mei is er weer darten

Vrtijdagavond 11 mei wordt er weer gedart bij KCC/SO natural.

Zoals gewoonlijk kun je inschrijven vanaf 19:30 uur en rond 20:00 beginnen we. Meedoen kost €2,50 en voor de beste drie darters hebben we prijzen.

Scheidsrechters gezocht!

De scheidsrechterscommissie of arbitrage commissie (omdat we meer doen dan alleen maar fluiten) is op zoek naar leden die zich willen inzetten als scheidsrechter.

Hulp gevraagd bij geven van korfbal gymlessen

Voor korfballessen op een aantal basisscholen zijn we op zoek naar (jeugd) leden die het leuk vinden om één of meerdere korfbal gymlessen te geven, tegen een vergoeding, op Capelse basisscholen de komende weken.

Korfbis F3 - KCC/SO natural F2 is verplaatst naar wo. 16 mei

De wedstrijd Korbis F3 - KCC/SO natural F2 van zaterdag 12 mei is verplaatst naar woensdag 16 mei om 18:00 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural F2.

Al 71 inschrijvingen (max. 80) voor het pinksterkamp

De inschrijving voor het kamp loopt voorspoedig, al 71 kinderen hebben zich aangemeld. Het maximaal aantal kinderen dat mee kan is 80 en VOL is VOL.

Trainers/coaches gezocht

De JTC is al een aantal maanden aan het vooruitkijken naar het komende seizoen. Zoals het er nu uitziet zal KCC/SO natural het seizoen 2018-2019 starten met 19 jeugdteams. Om al die jeugdteams te voorzien van enthousiaste trainers/coaches is de JTC op zoek naar trainers/coaches. We zijn al enige tijd in gesprek met de huidige groep trainers/coaches maar we hebben nog enkele teams die nog niet voorzien zijn van 2 trainers/coaches.

Veel KCC-talenten te zien op 10 mei bij RTC toernooi Maassluis

Op Hemelvaartsdag (donderdag 10 mei) spelen de talenten van Zuid West onder 17 en onder 19 het RTC toernooi bij CKC Maassluis.

Veel KCC-talenten te zien op diverse RTC toernooien

Op Hemelvaartsdag (donderdag 10 mei) spelen de talenten van Rotterdam onder 15, Zuid West onder 17 en Zuid West onder 19 een RTC toernooi. Doe je niet mee met het Elftoernooi? Dan kan je natuurlijk een kijkje komen nemen.

Selectietrainingen bij de jeugd (let op: 1e week op het veld)

Hieronder de traininstijden voor de selectietrainingen. 

Doorschuiftrainingen na de meivakantie en selectieperiode bij de jeugd

 Vooruitlopend op de selectieperiode, in week 23 en 24, zullen de spelers die komend seizoen doorschuiven naar een hogere leeftijdscategorie na de meivakantie op een aantal dagen gaan meetrainen met de nieuwe leeftijdscategorie van komend seizoen.

Het had zomaar gekund voor KCC/SO natural in Amsterdam (23-20)

De selectie van KCC/SO natural reisde zaterdag af naar de hoofdstad waarbij gastheer AKC Blauw-Wit (A) de sparringpartner was. In Capelle aan den IJssel werd er nog verloren van de ploeg van Barry Schep. Na het verlies tegen Fortuna/Delta Logistiek, waar er zeker punten gepakt hadden kunnen worden, moest de knop om. Een zware opgave voor KCC/SO natural, maar hoe zou Blauw-Wit het veld in komen?

Trainingen in de meivakantie

Hierbij het overzicht van wanneer en door wie er getraind wordt in de meivakantie:

Nabeschouwing: tropische kampioenen

Afgelopen zaterdag stond in het teken van cruciale wedstrijden en afscheid nemen van enkele spelers, maar deze zaterdag gaat ook de boeken in als de eerste tropische dag van 2017. En dat was te merken ook, want het was als speler, scheidsrechter en supporter zijnde eigenlijk niet te harden. Gelukkig werden er genoeg maatregelen genomen om de hitte (proberen) tegen te gaan, maar dat neemt niet weg dat het erg lastig spelen was. Desalniettemin werden er gisteren weer de nodige wedstrijden gespeeld, dus tijd voor de laatste nabeschouwing van het seizoen!

KCC/SO natural D2 - Valto D2 wordt ingehaald op dinsdag 30 mei

De wedstrijd KCC/SO natural D2 - Valto D2 van 27 mei wordt ingehaald op dinsdag 30 mei om 18:00 uur.

Let op Deze wordt gespeel op Sportpark De Zwet!

Tropisch seizoenseinde brengt KCC/SO natural verlies tegen DVO/Accountor (15-20)

Zaterdag 27 mei 2017 was de laatste ronde van dit seizoen. De selectie mocht het thuis opnemen tegen DVO/Accountor uit Bennekom. De wedstrijd was om "des keizers baard". Er stond voor beide ploegen niks meer op het spel, waardoor de wedstrijd niet op het scherpst van de snede gespeeld hoefde te worden. En dankzij de krankzinnige weersomstandigheden, insmeren met factor 30 op het veld was te weing, was het knap dat de spelers in de arena er nog een goede pot korfbal op de mat neerzetten. De supporters langs de kant snakten ook naar schaduw en de korte zijde onder het scorebord was dan ook direct aardig vol. Na een eerste goede 20 minuten, met een 5-3 stand, was het KCC/SO natural dat uiteindelijk de gehele wedstrijd achter de feiten aanliep en tegen een 15-20 nederlaag aanliep.

Nik van der Steen en Christian Dekkers winnaars KCC/SO natural Elftoernooi 2017

Op donderdag 25 mei 2017 was het weer tijd voor het jaarlijkse Elftoernooi bij KCC/SO natural. Maar liefst 40 koppels hadden zich aangemeld om de grote wisselbeker te veroveren. Vorig jaar gingen Ed & Nik van der Steen er met de beker vandoor. Dit jaar was dit helaas geen koppel, maar vond Nik in Christian zijn nieuwe compagnon om de beker te veroveren.

Zaterdagmiddag 27 mei lastig parkeren bij KCC/SO natural?

Op zaterdag 27 van 16:00 uur tot 22:00 uur vindt in het Schollebos de Dag van het Park plaats. Er rijdt een pendelbus vanaf Sportpark Schenkel naar het Schollebos, dus het zou vanmiddag erg druk kunnen worden met parkeren. KCC-ers hou hier rekening mee en kom zoveel mogelijk op de fiets. Als het te druk wordt kan je misschien niet op het sportpark parkeren en word je doorverwezen door de verkeersregelaars. Dan kan het zijn dat je dus een stukje zal moeten lopen naar onze velden.

Voorbeschouwing: Cruciale wedstrijden in laatste speelronde

Morgen staat alweer de laatste speelronde op het programma en dan zit het seizoen er voor bijna alle teams alweer op. In de afgelopen weken zijn er al 6 KCC-teams kampioen geworden en daar kunnen in de laatste speelronde nog een aantal teams bij komen. Dan zal er in ieder geval wel hard gestreden moeten worden voor de zege, en dat kan uiteraard niet zonder steun van de Capelse supporters! Tijd voor de voorbeschouwing.

Top darters loopt verder uit op de rest

Bij aankomst was het nog rustig aan de bar. Natuurlijk was familie Reijm weer present voor de barbediening, maar nog geen darter te zien. Toch maar snel de borden ophangen. Al tijdens het ophangen van de borden zagen we de eerste deelnemers binnendruppelen. Even over acht uur stonden er toch weer 18 darters op de deelnemerslijst. Het werd een avond van behoorlijk niveau. Vooral Stephan Groeneweg liet zich weer gelden, maar daar staat dit seizoen geen maat op. Hij won dan ook deze avond. Maar ook Gerard Reijm verkeert in topvorm en werd tweede met slechts 1 punt achterstand. Marcel den Ouden completeerde de top drie.

Stand dartcompetitie na 19 mei 2017

Voor de jaarcompetitie spelen we met een puntensysteem. Iedere avond krijg je per spel maximaal een aantal punten gelijk aan het aantal deelnemers. Die score wordt voor alle spellen opgeteld. en bepaald je notering voor die avond. Voor de jaarcompetitie krijgt de nummer 1 16 punten, de nummer 2 krijgt 15 punten, de nummer 3 krijgt 14 punten, de nummer 4 krijgt er 7,...... de nummers 16 en lager krijgen 1 punt. Om er voor te zorgen dat je bij een avond missen niet gelijk kansloos bent, tellen de 8 beste avonden (we spelen er 11). Door toch alle tien de avonden te komen vergroot je natuurlijk wel je kansen.

De donderdag fles wijn over de maand mei 2017

De fles wijn, dinsdag 25 mei.

Maarten Medendorp nieuwe trainer/coach KCC/SO natural 3

Maarten Medendorp zal volgend seizoen de trainer/coach zijn van KCC/SO natural 3. Maarten, geen onbekende bij KCC/SO natural, kijkt er naar uit om met deze jonge, talentvolle groep aan de slag te gaan in de reserve overgangsklasse.

Nabeschouwing: A1 sluit seizoen af als ongeslagen kampioen en nieuwe kampioenen bekend

Het einde van het seizoen komt nu echt dichtbij nu de een-na-laatste speelronde voorbij is. Vele beslissingen zijn al gevallen of zijn zo goed als gevallen. Afgelopen zaterdag hebben een flink aantal ploegen zich toegevoegd aan het kampioenenrijtje, waar eerst KCC/SO natural A1 de enige kampioensploeg was. Daarnaast zijn er nog genoeg ploegen die op de laatste speelronde het kampioenschap binnen kunnen halen. Welke dat zijn, dat lees je in de een-na-laatste nabeschouwing van het seizoen.

RTC toernooi bij KCC/SO natural op 31 mei

Woensdag 31 mei wordt wederom het RTC toernooi voor RTC teams < 13 en <15 uit Zuid-West georganiseerd door en bij KCC/SO natural.

Kangoeroes houden het niet droog

Afgelopen woensdag 17 mei vond de jaarlijkse GIGA Kangoeroemiddag weer plaats. Een kleine 40 kinderen tussen 3 en 7 jaar trotseerden de hitte en vermaakten zich met allerlei bal- en tikspelletjes. Ook was er een springkussen, en kon iedereen op de foto met de GIGA Kangoeroe. Vanwege de warmte waren er diverse waterspelletjes in het programma ingelast. Zowel de kangoeroes als de begeleiders hebben het dan ook niet drooggehouden.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 19 januari 2019 tegen DOS '46 1 om 20:00 uur in sporthal De Eendracht.

KangoeroeKlup Logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties