KCC/SO natural B1 plaatst zich net niet voor de NK finale

Na een uitstekend zaalseizoen verloor KCC/SO natural B1 de laatste competitiewedstrijd (onnodig) van TOP/SolarCompleet B1. Daardoor werd de ploeg van Wouter Schippers en Sophie Dijkxhoorn tweede en moest het in de kwartfinale afreizen naar het sterke DVO/Accountor in Bennekom. Na een ware thriller was het Bas Stuurstraat die in de verlenging 8 seconden voor tijd de 24-25 binnen schoot. En daarmee plaatste de B1 zich voor de halve finale op zaterdag 30 maart tegen DOS'46 B1 in Harderwijk.

Gisteren darts in Ahoy, vanavond bij KCC/SO natural

Wellicht zat je gisteren ni Ahoy naar de negende speelronde van de Premier League of Darts te kijken. Of gewoon lekker thuis voor de buis.

Als je de smaak te pakken hebt, grijp dan je kans, want vanavond gaan we ook weer darten bij KCC/SO natural.

We beginnen om 20:00 uur, inschrijven kan vanaf 19:30 uur. Meedoen kost €2,50.

Tot vanavond!

Informatie over kaartverkoop play down wedstrijden

KCC/SO natural is negende geworden in de Korfbal League en speelt 2 (of 3) play down wedstrijden voor handhaving tegen de verliezer van de Hoofdklasse finale (die wordt gespeeld op zaterdag 30 maart tussen Groen Geel en Tempo). Hieronder vind je alle informatie over de kaartverkoop.

Informatie kaartverkoop play-downs tegen Tempo

KCC/SO natural is negende geworden in de Korfbal League en speelt nu 2 (of 3) play down wedstrijden tegen de verliezer van de Hoofdklasse finale: Tempo uit Alphen aan den Rijn. Hieronder vind je alle informatie over de kaartverkoop.

Er zijn weer kaarten beschikbaar voor de 2e play-down zaterdag 6 april

KCC/SO natural is negende geworden in de Korfbal League en speelt nu play downs tegen de verliezer van de Hoofdklasse finale: kv Tempo. De eerste wedstrijd wist KCC/SO natural met 19-24 te winnen. Op zaterdag 6 april om 20:00 uur wordt de tweede wedstrijd gespeeld bij KCC/SO natural in Capelle aan den IJssel. 

Kom zaterdag de B1 aanmoedigen? Te ver? Er is een livestream

Na de spectaculaire 24-25 winst op DVO/Accountor B1, speelt KCC/SO natural B1 a.s. zaterdag 30 maart om 14:30 uur de halve finale om het NK B-jeugd tegen DOS'46 B1.

2e hands schoenen gezocht en aangeboden!

2e hands schoenen gezocht en aangeboden!

Kijk hier wanneer de veldtraining start voor jouw team

In de week van maandag 1 april starten voor de meeste ploegen de eerste veldtrainingen al weer. Hieronder een overzicht wanneer welke teams starten met de veldtrainingen.

Bestel NU je kaartje voor de play-down op woensdag 3 april (UIT)

Op woensdag 3 april 2019 speelt KCC/SO natural de eerste play-down om 20:30 uur UIT tegen Groen Geel of Tempo.

Sponsoractie B1 levert bijna 200 euro op

De sponsoractie van de B1 om de Portugal-reis te bekostigen, heeft afgelopen zaterdag bijna 200 euro opgeleverd. Zowel de verkoop van de taart en cake, als de loterij bij de wedstrijd van het eerste waren een succes.

Kaartverkoop 1e playdown op wo. 3 april (UIT) start dinsdag 26 maart 22:30 uur

Op woensdag 3 april starten we de play-downs met een UITwedstrijd om 20:30 uur tegen Groen Geel, AW.DTV of Tempo (tegen wie weten we pas zaterdag 30 maart na de Hoofdklasse finale).

UPDATE: Oefenprogramma 2e deel veldseizoen 2018-2019

Ter voorbereiding van het 2e deel van het veld hebben we de onderstaande oefenwedstrijden geregeld.
Wanneer eventueel wijzigingen plaatsvinden, wordt dit aangepast in het schema.

Hier vind je alle info over kaarten voor de play-downs van het 1e

Het eerste is definitief negende en speelt play-downs tegen de verliezer van de Hoofdklasse Finale (die 30 maart gespeeld wordt). Dat wordt dan tegen Groen Geel, Tempo of AW.DTV (die laatste twee spelen dinsdag de derde beslissende wedstrijd).

KCC/SO natural B1 naar halve finale na winst in verlenging op DVO (24-25)

KCC/SO natural B1 eindigde door een onfortuinlijke nederlaag tegen TOP/SolarCompleet B1 vorige week, als 2e in de Hoofdklasse C en speelde daardoor zaterdag de kwartfinale om het kampioenschap van Nederland voor B-jeugd tegen één van de absolute topfavorieten voor de Nederlanse titel: DVO/Accountor B1.

Terda 1 - KCC/SO natural 8 wordt gespeeld in Racketcentrum Wisselaar

De wedstrijd Terda 1 - KCC/SO natural 8 van zaterdag 16 maart was al verplaatst naar dinsdag 2 april om 20:15 uur.
De hal is nu ook aangepast. De wedstrijd wordt gespeeld in Racketcentrum Wisselaar, veld 1.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural 8.

Nieuwerkerk C1 - KCC/SO natural C1 is verplaatst naar dinsdag 26 maart

De wedstrijd Nieuwerkerk C1 - KCC/SO natural C1 van zaterdag 23 maart is verplaatst naar dinsdag 26 maart om 19:00 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural C1.

Vrijwilligersavond 12 april 2019

Beste vrijwilliger,

Vrijdagavond 12 april is weer de Vrijwilligersavond.

In memoriam: Max van Leeuwen

Vandaag bereikte ons het verdrietige bericht dat Max van Leeuwen op 19 maart jl is overleden. Max werd 87 jaar.

Max was jaren lang een bevlogen voorzitter van korfbalvereniging De Bermen, daarnaast was hij ook op andere korfbalvlakken zeer actief. Max heeft voor De Bermen en voor het korfbal in Capelle aan den IJssel heel veel betekend.

Zaterdag 23 maart - na hun kwartfinale - houdt de B1 een sponsoractie

Onze toppers van de B1 zijn uitgenodigd om te komen oefenen tegen het Portugese nationale team U17. Van 1 t/m 5 juni zal de B1 diverse wedstrijden en gezamenlijke trainingen afwerken in Lissabon. Het Portugese team is dan in voorbereiding op het WK (eind juni in Eindhoven), en wil zich dolgraag meten met onze B1. Een unieke kans voor onze spelers!

Herinnering: Enquête KCC/SO natural rookvrij - Laat jouw mening horen!

KCC/SO natural ROOKVRIJ?

Welk team wint €50 clubpas tegoed?

De eerste 3 teams waarvan minimaal 8 spelers gratis lid worden van Cashback World winnen een clubpas met een team tegoed van €50!

Terda 1 - KCC/SO natural 8 is verplaatst naar dinsdag 2 april

De wedstrijd Terda 1 - KCC/SO natural 8 van zaterdag 16 maart is verplaatst naar dinsdag 2 april om 20:15 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural 8.

Za. 23 maart 22:00 uur start KAARTVERKOOP (aan leden) play-down 6 april

Door het verlies van DeetosSnel zijn we definitief 9e in de Korfbal League en gaan we play-downs spelen tegen de verliezer van de Hoofdklasse finale. We spelen op woensdag 3 april UIT, op zaterdag 6 april THUIS en indien nodig op woensdag 10 april UIT. De tegenstander is pas na de Hoofdklasse finale op 30 maart bekend.

De kaartverkoop voor de thuiswedstrijd op zaterdag 6 april 2019 (waarschijnlijk om 20:00 uur) start zaterdag 23 maart na de wedstrijd van het 1e om 22:00 uur.

Data play-downs 1e en play-offs B1 voor je agenda

Het is wat het eerste betreft nog een paar weken weg, maar noteer deze belangrijke data alvast in je agenda!

KCC/SO natural B1 speelt 23 maart kwartfinale in Bennekom

KCC/SO natural B1 had zich al geplaatst voor de play-offs bij de B-jeugd, maar vandaag speelde de ploeg van Sophie Dijkxhoorn en Wouter Schippers om het kampioenschap tegen TOP/SolarCompleet B1 in Sassenheim.

KCC-ers gekozen in de selectie teams 17 en 19 district Zuid West 2019

Afgelopen week zijn de district selecties Zuid-West < 17 en <19 bekendgemaakt.

Trainersduo volgend seizoen compleet met komst Frits Wip

Aankomend seizoen zal Frits Wip samen met Ed van der Steen het trainers duo vormen bij het vlaggenschip van onze vereniging.

Er werd weer veel plezier gemaakt bij de kangoeroes

Zaterdag 9 maart was er weer een kangoeroe kennismakingstraining. De opkomst was boven verwachting. Er waren 27 kinderen gekomen voor deze activiteit in de leeftijd van 3 t/m 6 jaar. Ze hadden veel plezier.

Fuji Fuji Sushi & Grill wordt reclamebordsponsor

Een begrip in Capelle, en niet te missen als je van Rotterdam naar Capelle rijdt: Fuji Fuji Sushi & Grill. Langs de N210 en vlakbij metrostation Capelsebrug. We heten onze nieuwe reclamebordsponsor van harte welkom bij KCC/SO natural. Bijzonder aan deze sponsor is dat hun voornaamste doel is om in contact te komen met jongeren die een bijbaantje zoeken. We gaan ons best doen om ze daar bij te helpen. Behalve een reclamebord langs het veld, kom je deze sponsor straks ook tegen op de narrowcasting, op onze website en via de live stream.

Aangepaste trainingstijden op 11 maart

I.v.m. de competitiewedstrijd van de A1 op maandagavond 11 maart zijn de trainingstijden van de ploegen die op maandagavond in Schenkel trainen eenmalig aangepast. Wijzigingen zijn in het rood weergegeven.

Verrassende nummer drie bij darters

Om kwart voor acht was het nog erg stil in het clubhuis. Natuurlijk waren Ria en Gert er al. Stephan was niet lekker dus Peter stond er deze avond alleen voor in de organisatie. Gelukkig sprong men direct bij vanuit de inmiddels binnengestroomde dartgroep en werden de borden snel opgehangen. Het werd een gezellig spannend dartavondje met 16 deelnemers waarbij de nummers 1 en 2 niet echt een verrassing konden heten; Stephan Groeneweg en Gerard Reijm stonden op het podium. Wel een nieuwe nummer 3; Peter Nell mocht op zijn tweede dartavond de derde prijs op komen halen.

KCC/SO natural A1 - DeetosSnel A1 verplaatst naar maandag 11 maart

De wedstrijd KCC/SO natural A1 - DeetosSnel A1 is verplaatst van zaterdag 2 maart naar maandag 11 maart om 20:15 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural A1.

We gaan vanavond weer darten

Het is vrijdag en er zijn weer vier weken voorbij sinds de laatste dartavond. Haal je dartpijlen maar weer tevoorschijn want vanavond kun je weer darten bij KCC/SO natural.

Darten bij KCC/SO natural draait vooral om gezelligheid. We doen verschillende dartspelletjes. Wel houden we scores bij zodat we de beste drie darters van de avond een prijsje kunnen geven. De scores laten we ook meetellen in ons jaarklassement.

Maar zomaar een keer een losse avond meedoen kan natuurlijk ook!
Inschrijven kan vanaf 19:30 uur. Meedoen kost maar €2,50.

Tot vrijdag!

KCC/SO natural F3 - Nieuwerkerk F5 verplaatst naar 7 april

De wedstrijd KCC/SO natural F3 - Nieuwerkerk F5 is verplaatst van 12 mei naar zaterdag 7 april 11:00 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural F3.

Ten Donck C1 - KCC/SO natural C3 verplaatst naar 7 april

De wedstrijd Ten Donck C1 - KCC/SO natural C3 is verplaatst van 12 mei naar zaterdag 7 april 11:00 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural C3.

ONDO (G) A1 - KCC/SO natural A2 op 31 maart begint vroeger

De wedstrijd ONDO (G) A1 - KCC/SO natural A2 op zaterdag 31 maart begint vroeger, namelijk om 11:45 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural A2.

Doe mee! Kom Goede Vrijdag helpen bij KCC/SO natural!

Vrijwel iedere vrijdag is de onderhoudsploeg van KCC/SO natural te vinden op en om de kantine en de velden.

Darten op Goede Vrijdag

Vrijdag 30 maart, Goede Vrijdag, kun je weer darten bij KCC/SO natural. Zoals altijd kun je een klein prijsje verdienen, maar het is vooral supergezellig.

We beginnen om 20:00 uur. Meedoen kost €2,50. Inschrijven en warmgooien kan al vanaf 19:30 uur.

KCC/SO natural 6 - Nikantes 2 is verplaatst naar 17 mei

De wedstrijd KCC/SO natural 6 - Nikantes 2 van zaterdag 12 mei is verplaatst naar donderdag 17 mei om 21:00 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural 6.

KCC/SO natural E3 - Korbis E2 is verplaatst naar 7 april

De wedstrijd KCC/SO natural E3 - Korbis E2 van zaterdag 31 maart is verplaatst naar zaterdag 7 april om 10:30 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural E3.

KCC/SO natural E1 - Korbis E3 op 31 maart begint vroeger

De wedstrijd KCC/SO natural E1 - Korbis E3 op zaterdag 31 maart begint vroeger, namelijk om 10:30 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural E1.

KCC/SO natural neemt afscheid van Sander Jacob

Na goed overleg, zal KCC/SO natural na dit seizoen afscheid nemen van Sander Jacob.

Korfbal-kennismakingsles op zaterdag 7 april

Op zaterdag 7 april 2018 van 9:00 tot 10:00 uur is er voor alle kinderen van 5 t/m 10 jaar een leuke korfbal-kennismakingsles bij korfbalvereniging KCC/SO natural. Deze kennismakingsles is gratis en wordt gegeven op het korfbalveld buiten.

Jeu de boulers spelen snerttoernooi

Op zondag 25 maart 2018 speelden de Jeu de boulers het Vaste Partner Snert Toernooi.

Conne Nevens 100e lid van de Club van 50! Wie volgt?

Conne Nevens (lid van de Jeu de Boules) heeft zich aangemeld als 100e lid van de Club van 50. KCC/SO natural heeft nu dus 100 mensen die jaarlijks € 50 doneren voor HUN club, maar we willen natuurlijk graag nog veel meer leden! Dat betekent dat we nu elk jaar € 5.000 beschikbaar hebben voor doelen binnen onze club en de clubavond van de Club van 50. 

Doe je boodschappen op De Terp en spek onze clubkas!

Afgelopen vrijdag 23 maart was op Winkelcentrum De Terp de tweede weging voor de actie "Cash voor je Club". 

Fleurig het voorjaar in dankzij Jaap en Reijm Groep BV

De plantenbakken die geplaatst waren vorig jaar door de Jeu de Boules groep stonden er na de winter een beetje zielig bij.

Al bijna 50 inschrijvingen voor het pinksterkamp

De inschrijving voor het kamp loopt voorspoedig, al bijna 40 kinderen hebben zich aangemeld. Het maximaal aantal kinderen dat mee kan is 80 en VOL is VOL.

Al meer dan 50 inschrijvingen voor het pinksterkamp

De inschrijving voor het kamp loopt voorspoedig, al meer dan 50 kinderen hebben zich aangemeld. Het maximaal aantal kinderen dat mee kan is 80 en VOL is VOL.

Cursus Jeugdscheidsrechter! Doe jij ook mee?

In de tweede week van april 2018 start er een cursus Jeugdscheidsrechter bij IJsselvogels.
Vind je fluiten leuk!, heb je je Korfbalmasterz gehaald?, en heb je zin om op kosten van KCC/SO natural dit om te zetten in een officieel diploma,  doe dan mee aan deze cursus.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 25 mei 2019 tegen Wageningen 1 om 16:00 uur.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties