Ed van der Steen blijft verbonden aan KCC/SO natural

De technische commissie is verheugd te kunnen melden dat Ed van der Steen zich ook volgend jaar verbindt aan KCC/SO natural.

KCC/SO natural spelers geselecteerd voor RTC Rotterdam 15

Na drie voorselectietrainingen is onlangs de RTC Rotterdam <15 selectie gekozen. Van KCC/SO natural zijn een drietal spelers geselecteerd: Isa Kranendonk, Fenna Mol en Stijn de Lange, alle drie spelers uit onze C1.

Korfbalmaster(Z) halen/worden in minder dan 1 dag!

Woensdagavond 20 februari om 22.19 uur kreeg hij zijn codes binnen om deel te nemen aan de korfbalmasterZ opleiding vanaf de B-leeftijd verplicht voor alle leden en ……………………… donderdagavond 21 februari 2019 om 18:08 uur ontvingen wij bericht dat hij was geslaagd.

Kennismakingstraining trekt wederom nieuwe kinderen

Er was weer een gezellige activiteit voor de kangoeroes en de F2 kinderen op zaterdag 16 februari van 9.00 tot 10.00 uur.

Hou je mailbox in de gaten! Ga jij ook voor rookvrij?

Op de ledenvergadering is ‘de rookvrije accommodatie’ ‪besproken. De aanwezige leden steunden het initiatief om de leden te raadplegen van harte.

Binnen twee weken krijg je een link in je mailbox. We stellen het erg op prijs als je deze enquête invult, zodat we een gedragen en verantwoord rookbeleid kunnen ontwikkelen.

Trainingen in de voorjaarsvakantie (25 februari t/m 1 maart)

Vanwege het beperkte wedstrijdprogramma op zaterdag 2 maart trainen in de voorjaarsvakantie alleen S1, S2, S8, S9, A1, B3 en C2 op onderstaande dagen en tijden.

De overige teams trainen niet in de voorjaarsvakantie.

KCC/SO natural B1 plaatst zich voor de play-offs!

KCC/SO natural B1 speelt een uitstekende zaalcompetitie en staat bovenaan in de Hoofdklasse.

KCC/SO natural 9 - DeetosSnel 9 verplaatst naar zaterdag 16 maart

De wedstrijd KCC/SO natural 9 - DeetosSnel 9 is verplaatst van zaterdag 23 maart naar zaterdag 16 maart om 16:50 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural 9.

KCC/SO natural B1 naar Portugal!

Onze toppers van de B1 zijn uitgenodigd om te komen oefenen tegen het Portugese nationale team U17. Van 1 t/m 5 juni zal de B1 diverse wedstrijden en gezamenlijke trainingen afwerken in Lissabon. Het Portugese team is dan in voorbereiding op het WK (eind juni in Eindhoven), en wil zich dolgraag meten met onze B1. Een unieke kans voor onze spelers!

Korfbal-kennismakingsles op 16 februari 2019

Op zaterdag 16 februari van 09:00 tot 10:00 uur is er voor alle kinderen van 3 t/m 10 jaar een leuke korfbal-kennismakingsles bij korfbalvereniging KCC/SO natural. Deze kennismakingsles is gratis en wordt door ervaren trainers gegeven in Sporthal Schenkel.

Maassluis B1 - KCC/SO natural B1 verplaatst naar donderdag 21 februari

De wedstrijd Maassluis B1 - KCC/SO natural B1 is verplaatst van zaterdag 2 maart naar donderdag 21 februari om 19:00 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural B1.

De nieuwe verzorgers van de selectie stellen zich voor

Misschien heb je ze al een keertje gezien bij KCC/SO natural. Sinds dit jaar zijn Jos de Wit en Peter van Wolferen de nieuwe verzorgers van de selectie. Zij stellen zich graag aan je voor.

KCC krukken voorzien van nieuwe zittingen

In de winter heeft de onderhoudsploeg vaak tijd voor andere klusjes omdat het weer dusdanig slecht is dat we niet buiten aan het werk kunnen.

Deze winter waren de zittingen van de (bar)krukken aan de beurt. Al een tijd waren de zittingen van de krukken op de hoeken kapot en het werd er allemaal niet mooier en comfortabeler op.  

Bestel nu je eigen KCC supporterssjaal!

Wat was het een schitterende wedstrijd zaterdag! In een bomvolle en sfeervolle sporthal Schenkel stuurden we DeetosSnel met een dikke nederlaag terug naar Dordrecht. Voorlopig hebben we daardoor de negende plaats stevig in handen en is het Korfbal League seizoen voor KCC/SO natural gelukkig nog niet voorbij. Hoewel het heel lastig zal worden, gaan we nu op jacht naar de (veilige) achtste plaats!

Dartgroep groeit ook weer in 2019

Buiten koud en nat weer, in het clubhuis was het lekker warm en gezellig. Met 18 deelnemers was het erg druk. De avond werd gewonnen door Stephan Groeneveld, al was daar wel een barage voor nodig omdat hij de avond met een gelijk puntenaantal eindigde met Gerard Reijm. Jan Leeuwenstein werd derde.

Havenbedrijf Rotterdam 'sponsort' KCC/SO natural dankzij Aukje met € 1.000

Veel medewerkers van het Havenbedrijf maken zich in hun vrije tijd verdienstelijk als vrijwilliger in het verenigingsleven. Anderen doen dat als bestuurder van een vereniging of stichting, allen met eenzelfde doel, namelijk zich inzetten voor hun omgeving en/of hobby.

Wij staan er nooit alleen voor!

We kunnen het ons allemaal nog goed herinneren. De start voor ons tweede jaar in de korfbal league. Waarbij iedereen zich toch wel afvroeg hoe wij het dit jaar zouden doen vanwege de vele wisselingen binnen de selectie.

Zaterdag extra verkrijgbaar: Broodje pulled chicken of broodje shoarma

Zaterdag is in de kantine vanaf 17:00 uur een heerlijke warme maaltijd te verkrijgen:

Darters hebben de grootste lol

Met een klein groepje hadden de darters de grootste lol met de, door Albert, meegenomen 'hulpmiddelen'. Het valt te betwijfelen of je er beter mee gaat gooien, maar het zorgde wel voor hilarische beelden. Toch werden er ook de nodige punten gescoord. Gerard Reijm moest het eerste potje even inkomen, maar won daarna alles en laat daarmee wederom zien waarom hij bovenaan staat in de dartcompetitie. 

Stand dartcompetitie na 23 februari 2018

Voor de jaarcompetitie spelen we met een puntensysteem. Iedere avond krijg je per spel maximaal een aantal punten gelijk aan het aantal deelnemers. Die score wordt voor alle spellen opgeteld. en bepaald je notering voor die avond. Voor de jaarcompetitie krijgt de nummer 1 16 punten, de nummer 2 krijgt 15 punten, de nummer 3 krijgt 14 punten, de nummer 4 krijgt er 7,...... de nummers 16 en lager krijgen 1 punt. Om er voor te zorgen dat je bij een avond missen niet gelijk kansloos bent, tellen de 8 beste avonden (we spelen er 11). Door toch alle tien de avonden te komen vergroot je natuurlijk wel je kansen.

UPDATE: Oefenprogramma tweede helft veldseizoen 2017-2018

Voor de tweede helft veldseizoen 2017/2018 zijn er weer oefenwedstrijden gepland. Hou onderstaand schema in de gaten voor updates!

UPDATE:

De oefenwedstrijden van de selectie op zaterdag 14 april 2018 tegen DSC starten 45 minuten eerder! 

Erik Wolsink nieuwe hoofdtrainer KCC/SO natural

Met ingang van volgend seizoen wordt Erik Wolsink hoofdtrainer van KCC/SO natural.

17 maart 2018: Jazz Night bij KCC/SO natural

Op zaterdag 17 maart 2018 speelt KCC/SO natural de laatste wedstrijd van het eerste Korfbal League seizoen tegen DVO/Accountor.

KCC/SO natural maakt flinke uitglijder tegen TOP/SolarCompleet (21-36)

Voor KCC/SO natural breken de laatste beslissende weken aan in de Korfbal League. De vraag is of de ploeg zich weet te handhaven tussen al de gevestige namen in de top van Nederland. Met een lastig programma voor de boeg, moet de ploeg van Vloten en Verberk DVO/Accountor onder zich weten te houden. Met zaterdag TOP/SolarCompleet op het programma, de landskampioen moet je alles geven om het de tegenstander zo lastig mogelijk te maken. In Sassenheim werd het "slechts" 26-22. In de eerste 10 minuten werd er maar weinig gescoord en kon KCC/SO natural TOP/SolarCompleet bijbenen, maar daarna, mede door het erg lage schotpercentage werd er een fikse nederlaag geleden.

De beste speler/ster over de maand februari 2018/donderdag

De beste speler/ster over de maand februari 2018 / donderdag.

De donderdag fles wijn over de maand februari 2018

De fles wijn, donderdag 22 februari 2018.

De selectie zoekt supporters tegen DOS'46, neem de bus!

Op zaterdag 10 maart 2018 speelt de selectie in Nijeveen tegen DOS'46. Dit is weer een belangrijke wedstrijd voor handhaving in de Korfbal League. De selectie zou het leuk vinden om zoveel mogelijk supporters erbij te hebben.

TOP zaterdag bij KCC/SO natural op 24 februari

Vakantie of niet.. het wordt genieten. Komende zaterdag rondom de wedstrijd tegen TOP/SolarCompleet is de special van de keuken een overheerlijk broodje kipshoarma of een goed gevulde erwtensoep, uiteraard met brood. Natuurlijk zijn ook de diverse snacks gewoon verkrijgbaar.

KCC/SO natural 1 wint wederom Zuid-Holland Korfbal Cup

Dinsdag 20 februari legde KCC/SO natural beslag op de Zuid-Holland Korfbal Cup door winst op PKC/SWKGroep. Bij gastheer Korbis won de ploeg eenvoudig met 29-17.

Spelregelboekje digitaal en up-to-date

Het spelregelboekje is weer actueel. In 2013 is het spelregelboekje voor het laatst verschenen zowel in een papieren als digitale versie. De spelregelwijzigingen die de IKF voor 2014, 2015 en 2017 heeft vastgesteld zijn destijds aan alle betrokkenen schriftelijk medegedeeld en via de KNKV-site onder de aandacht gebracht, maar waren nog niet allemaal verwerkt in het spelregelboekje. Het KNKV heeft dit aangegrepen om een geheel nieuw spelregelboekje uit te geven.

LDODK/Rinsma Modeplein 2 - KCC/SO natural 2 begint 10 minuten vroeger

De wedstrijd LDODK/Rinsma Modeplein 2 - KCC/SO natural 2 op zaterdag 3 maart begint 10 minuten vroeger. Nu om 18:05 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural 2.

LDODK/Rinsma Modeplein 2 - KCC/SO natural 2 begint 10 minuten vroeger

De wedstrijd LDODK/Rinsma Modeplein 2 - KCC/SO natural 2 op zaterdag 3 maart begint 10 minuten vroeger. Nu om 18:05 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural 2.

Doe je inkopen op De Terp en steun KCC/SO natural!

Winkelcentrum De Terp (in Capelle Oostgaarde) verdeelt € 5.000,- en KCC/SO natural is als één van de 5 Capelse verenigingen geselecteerd om deel te nemen aan de actie Cash op de Terp.

KCC/SO natural B1 wint en handhaaft zich in de Hoofdklasse

Afgelopen zaterdag 17 februari was het do-or-die voor KCC/SO natural B1. Na een dramatische eerste seizoenshelft, waarin telkens met 1 of 2 punten verschil werd verloren, vond de ploeg van coaches Michiel Last en Steven Verhoeff zichzelf terug in de degradatiezone. Dat er vaak veel energie werd verspild aan negatief commentaar op de scheidsrechter en elkaar zal de resultaten niet geholpen hebben. De tweede seizoenshelft herstelde de ploeg zich enigszins, met belangrijke overwinningen op ONDO en Fortis, en een knap punt tegen koploper PKC. Handhaving in de hoofdklasse was weer binnen handbereik, maar dan moest er in sporthal Schenkel wel gewonnen worden van hekkesluiter Avanti.

KCC/SO natural C1 wint, maar loopt NK mis

De voorlaatste wedstrijd van dit zaalseizoen bracht KCC/SO natural C1 naar Hardinxveld-Giessendam, voor de uitwedstrijd tegen Vriendenschaar. Voorafgaand aan deze wedstrijd stond de C1 van coaches Remon Brands, Thom Brandse en Rob Fase op de derde plaats in de hoofdklasse, met nog een minieme kans op plek 2 en daarmee plaatsing voor het NK.

Collectieve offday nekt KCC/SO natural in Koog aan de Zaan (24-18)

De selectie van KCC/SO natural reisde zaterdag af naar Noord Holland voor de confrontatie tegen KZ/Hiltex. Beide ploegen hangen in de onderste regionen van de ranglijst dus voor beide was het een enorm belangrijke wedstrijd. KCC/SO natural kon hele goede zaken doen, om de druk op DVO/Accountor verder op te voeren, wetende dat deze ploeg in Papendrecht tegen PKC/SWKGroep speelt. De heenwedstrijd in Capelle werd een eenvoudige overwinning voor de ploeg van Vloten en Verberk. In Koog aan de Zaan kwam KCC/SO natural er niet aan te pas en leed een nederlaag.

Tussenstand klaverjassen na 16 februari 2018

 Tussenstand klaverjassen na 16 februari 2018.

DeetosSnel C2 - KCC/SO natural C2 is verplaatst naar donderdag 22 februari

De wedstrijd DeetosSnel C2 - KCC/SO natural C2 van zaterdag 17 februari is verplaatst naar donderdag 22 februari om 18:15 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural C2.

Uitnodiging voor een bijeenkomst georganiseerd door de gezamenlijke TC’s

De gezamenlijke TC ’s van KCC/SO natural organiseren een bijeenkomst voor alle huidige trainers en andere belangstellende leden in de kantine op woensdag 21 februari a.s. om 19.30 uur.

De dinsdag fles wijn over de maand februari 2018

De fles wijn, dinsdag 13 ferbuari 2018.

Nieuwerkerk 11 - KCC/SO natural 9 op 24 februari is vervroegd

De wedstrijd Nieuwerkerk 11 - KCC/SO natural 9 op zaterdag 24 februari is vervroegd naar 17:15 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural 9.

Küchen Direct nieuwe sponsor KCC/SO natural

De sponsorcommissie van KCC/SO natural is verheugd te melden dat Küchen Direct zich voor drie jaar als sponsor heeft verbonden aan KCC/SO natural. De naam Küchen Direct zal bij KCC/SO natural te vinden zijn op reclameborden in de zaal en op het veld, als ook op de narrowcasting en overige multimedia kanalen.

Aangepaste trainingstijden 19 februari t/m 15 maart 2018

In verband met de voorjaarsvakantie (26 februari t/m 1 maart 2018) en de zaalcompetitie die er voor sommige ploegen al bijna op zit, geldt er vanaf 19 februari voor sommige ploegen een aangepast trainingsschema.

KCC/SO natural A4 - Refleks A2 is verplaatst naar woensdag 14 maart

De wedstrijd KCC/SO natural A4 - Refleks A2 van zaterrdag 3 maart is verplaatst naar woensdag 14 maart om 19:30 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural A4.

Zwak acterend KCC/SO natural onderuit tegen Fortuna/Delta Logistiek (17-26)

Zaterdag, de wedstrijd KCC/SO natural tegen Fortuna/Delta Logistiek, met het weerzien van de kleine grote man, Nik van der Steen, die opgegroeid is bij KCC/SO natural. De Negende Man begroette hem dan ook met een warm welkom en een fraai spandoek. Van der Steen heeft toch een zwart-wit hart. Voor Fortuna/Delta Logistiek de taak om aan te haken voor de top 4 en voor KCC/SO natural de schone taak de wedstrijd in Delft snel te vergeten en om DVO/Accountor ver onder zich te houden. Helaas werd het een wedstrijd waar de thuisploeg vanaf de eerste minuut niet goed in de wedstrijd zat en men ook nog eens DVO/Accountor zag winnen van Blauw-Wit.

Vandaag loopt alles niet in, maar op de soep!

Na een heerlijke winterse week met eindelijk wat vorst hebben we voor vandaag gekozen voor de Hollandse kost.

Goed gevulde Erwtensoep , Bruine Bonensoep of Tomatensoep…..het is er allemaal.

Bestel nu je kaartjes voor de finale van de Zuid-Holland Korfbal Cup

KCC/SO natural heeft zich door de 16-26 overwinning op HKV/Ons Eibernest geplaatst voor de finale van de Zuid-Holland Korfbal Cup 2018. De finale zal - net als vorig jaar - gespeeld worden tegen PKC/SWKGroep dat met 23-15 won van Valto. De finale van de Zuid-Holland Korfbal Cup wordt op dinsdag 20 februari 2018 om 20:30 uur gespeeld bij Korbis in sporthal De Dreef (Oude Dreef 4, 2741 SR Waddinxveen). Bij de D1 ploegen gaat de finale tussen Nieuwerkerk en Vriendenschaar (H), deze wedstrijd begint om 19.00 uur.

KCC/SO natural speelt 20 februari finale Zuid-Holland Korfbal Cup

KCC/SO natural heeft zich door de 16-26 overwinning in de halve finale op HKV/Ons Eibernest geplaatst voor de finale van de Zuid-Holland Korfbal Cup 2018. De finale zal - net als vorig jaar - gespeeld worden tegen PKC/SWKGroep dat met 23-15 won van Valto. 

Het had zomaar gekund in Papendrecht (26-21)

Zaterdagmiddag 15:30 uur is toch eventjes wennen in de Korfbal League. KCC/SO natural moest naar Papendrecht waar grootmacht PKC/SWKGroep wachtte. KCC/SO natural staat op een mooie veilige achtste plek in het debuutjaar van de Korfbal League en wil dit graag volhouden. Maar dan moet je tegen PKC/SWKGroep gaan spelen en met de thuiswedstrijd in het achterhoofd wordt dit een zware klus. Van Vloten: ”Toen we de opstelling zagen, zagen we zeker mogelijkheden om hier te kunnen winnen”. PKC/SWKGroep speelde zonder Leeuwenhoek, Nadhie en Danny den Dunnen, maar met Arjen van Houwelingen in de basis. Met iets meer nauwkeurigheid en als de afronding iets scherper was, was er zeker iets te halen in Papendrecht.

Kaartverkoop Korfbal Leaguefinale is gestart

Op zaterdag 7 april 2018 wordt de Korfbal Leaguefinale gespeeld in de Ziggo Dome in Amsterdam. Om 16:00 uur spelen de senioren en om 13:30 uur de junioren.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 25 mei 2019 tegen Wageningen 1 om 16:00 uur.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties