Darters hebben de grootste lol

Met een klein groepje hadden de darters de grootste lol met de, door Albert, meegenomen 'hulpmiddelen'. Het valt te betwijfelen of je er beter mee gaat gooien, maar het zorgde wel voor hilarische beelden. Toch werden er ook de nodige punten gescoord. Gerard Reijm moest het eerste potje even inkomen, maar won daarna alles en laat daarmee wederom zien waarom hij bovenaan staat in de dartcompetitie. 

Stand dartcompetitie na 23 februari 2018

Voor de jaarcompetitie spelen we met een puntensysteem. Iedere avond krijg je per spel maximaal een aantal punten gelijk aan het aantal deelnemers. Die score wordt voor alle spellen opgeteld. en bepaald je notering voor die avond. Voor de jaarcompetitie krijgt de nummer 1 16 punten, de nummer 2 krijgt 15 punten, de nummer 3 krijgt 14 punten, de nummer 4 krijgt er 7,...... de nummers 16 en lager krijgen 1 punt. Om er voor te zorgen dat je bij een avond missen niet gelijk kansloos bent, tellen de 8 beste avonden (we spelen er 11). Door toch alle tien de avonden te komen vergroot je natuurlijk wel je kansen.

UPDATE: Oefenprogramma tweede helft veldseizoen 2017-2018

Voor de tweede helft veldseizoen 2017/2018 zijn er weer oefenwedstrijden gepland. Hou onderstaand schema in de gaten voor updates!

UPDATE:

De oefenwedstrijden van de selectie op zaterdag 14 april 2018 tegen DSC starten 45 minuten eerder! 

Erik Wolsink nieuwe hoofdtrainer KCC/SO natural

Met ingang van volgend seizoen wordt Erik Wolsink hoofdtrainer van KCC/SO natural.

17 maart 2018: Jazz Night bij KCC/SO natural

Op zaterdag 17 maart 2018 speelt KCC/SO natural de laatste wedstrijd van het eerste Korfbal League seizoen tegen DVO/Accountor.

KCC/SO natural maakt flinke uitglijder tegen TOP/SolarCompleet (21-36)

Voor KCC/SO natural breken de laatste beslissende weken aan in de Korfbal League. De vraag is of de ploeg zich weet te handhaven tussen al de gevestige namen in de top van Nederland. Met een lastig programma voor de boeg, moet de ploeg van Vloten en Verberk DVO/Accountor onder zich weten te houden. Met zaterdag TOP/SolarCompleet op het programma, de landskampioen moet je alles geven om het de tegenstander zo lastig mogelijk te maken. In Sassenheim werd het "slechts" 26-22. In de eerste 10 minuten werd er maar weinig gescoord en kon KCC/SO natural TOP/SolarCompleet bijbenen, maar daarna, mede door het erg lage schotpercentage werd er een fikse nederlaag geleden.

De beste speler/ster over de maand februari 2018/donderdag

De beste speler/ster over de maand februari 2018 / donderdag.

De donderdag fles wijn over de maand februari 2018

De fles wijn, donderdag 22 februari 2018.

De selectie zoekt supporters tegen DOS'46, neem de bus!

Op zaterdag 10 maart 2018 speelt de selectie in Nijeveen tegen DOS'46. Dit is weer een belangrijke wedstrijd voor handhaving in de Korfbal League. De selectie zou het leuk vinden om zoveel mogelijk supporters erbij te hebben.

TOP zaterdag bij KCC/SO natural op 24 februari

Vakantie of niet.. het wordt genieten. Komende zaterdag rondom de wedstrijd tegen TOP/SolarCompleet is de special van de keuken een overheerlijk broodje kipshoarma of een goed gevulde erwtensoep, uiteraard met brood. Natuurlijk zijn ook de diverse snacks gewoon verkrijgbaar.

KCC/SO natural 1 wint wederom Zuid-Holland Korfbal Cup

Dinsdag 20 februari legde KCC/SO natural beslag op de Zuid-Holland Korfbal Cup door winst op PKC/SWKGroep. Bij gastheer Korbis won de ploeg eenvoudig met 29-17.

Spelregelboekje digitaal en up-to-date

Het spelregelboekje is weer actueel. In 2013 is het spelregelboekje voor het laatst verschenen zowel in een papieren als digitale versie. De spelregelwijzigingen die de IKF voor 2014, 2015 en 2017 heeft vastgesteld zijn destijds aan alle betrokkenen schriftelijk medegedeeld en via de KNKV-site onder de aandacht gebracht, maar waren nog niet allemaal verwerkt in het spelregelboekje. Het KNKV heeft dit aangegrepen om een geheel nieuw spelregelboekje uit te geven.

LDODK/Rinsma Modeplein 2 - KCC/SO natural 2 begint 10 minuten vroeger

De wedstrijd LDODK/Rinsma Modeplein 2 - KCC/SO natural 2 op zaterdag 3 maart begint 10 minuten vroeger. Nu om 18:05 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural 2.

LDODK/Rinsma Modeplein 2 - KCC/SO natural 2 begint 10 minuten vroeger

De wedstrijd LDODK/Rinsma Modeplein 2 - KCC/SO natural 2 op zaterdag 3 maart begint 10 minuten vroeger. Nu om 18:05 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural 2.

Doe je inkopen op De Terp en steun KCC/SO natural!

Winkelcentrum De Terp (in Capelle Oostgaarde) verdeelt € 5.000,- en KCC/SO natural is als één van de 5 Capelse verenigingen geselecteerd om deel te nemen aan de actie Cash op de Terp.

KCC/SO natural B1 wint en handhaaft zich in de Hoofdklasse

Afgelopen zaterdag 17 februari was het do-or-die voor KCC/SO natural B1. Na een dramatische eerste seizoenshelft, waarin telkens met 1 of 2 punten verschil werd verloren, vond de ploeg van coaches Michiel Last en Steven Verhoeff zichzelf terug in de degradatiezone. Dat er vaak veel energie werd verspild aan negatief commentaar op de scheidsrechter en elkaar zal de resultaten niet geholpen hebben. De tweede seizoenshelft herstelde de ploeg zich enigszins, met belangrijke overwinningen op ONDO en Fortis, en een knap punt tegen koploper PKC. Handhaving in de hoofdklasse was weer binnen handbereik, maar dan moest er in sporthal Schenkel wel gewonnen worden van hekkesluiter Avanti.

KCC/SO natural C1 wint, maar loopt NK mis

De voorlaatste wedstrijd van dit zaalseizoen bracht KCC/SO natural C1 naar Hardinxveld-Giessendam, voor de uitwedstrijd tegen Vriendenschaar. Voorafgaand aan deze wedstrijd stond de C1 van coaches Remon Brands, Thom Brandse en Rob Fase op de derde plaats in de hoofdklasse, met nog een minieme kans op plek 2 en daarmee plaatsing voor het NK.

Collectieve offday nekt KCC/SO natural in Koog aan de Zaan (24-18)

De selectie van KCC/SO natural reisde zaterdag af naar Noord Holland voor de confrontatie tegen KZ/Hiltex. Beide ploegen hangen in de onderste regionen van de ranglijst dus voor beide was het een enorm belangrijke wedstrijd. KCC/SO natural kon hele goede zaken doen, om de druk op DVO/Accountor verder op te voeren, wetende dat deze ploeg in Papendrecht tegen PKC/SWKGroep speelt. De heenwedstrijd in Capelle werd een eenvoudige overwinning voor de ploeg van Vloten en Verberk. In Koog aan de Zaan kwam KCC/SO natural er niet aan te pas en leed een nederlaag.

Tussenstand klaverjassen na 16 februari 2018

 Tussenstand klaverjassen na 16 februari 2018.

DeetosSnel C2 - KCC/SO natural C2 is verplaatst naar donderdag 22 februari

De wedstrijd DeetosSnel C2 - KCC/SO natural C2 van zaterdag 17 februari is verplaatst naar donderdag 22 februari om 18:15 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural C2.

Uitnodiging voor een bijeenkomst georganiseerd door de gezamenlijke TC’s

De gezamenlijke TC ’s van KCC/SO natural organiseren een bijeenkomst voor alle huidige trainers en andere belangstellende leden in de kantine op woensdag 21 februari a.s. om 19.30 uur.

De dinsdag fles wijn over de maand februari 2018

De fles wijn, dinsdag 13 ferbuari 2018.

Nieuwerkerk 11 - KCC/SO natural 9 op 24 februari is vervroegd

De wedstrijd Nieuwerkerk 11 - KCC/SO natural 9 op zaterdag 24 februari is vervroegd naar 17:15 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural 9.

Küchen Direct nieuwe sponsor KCC/SO natural

De sponsorcommissie van KCC/SO natural is verheugd te melden dat Küchen Direct zich voor drie jaar als sponsor heeft verbonden aan KCC/SO natural. De naam Küchen Direct zal bij KCC/SO natural te vinden zijn op reclameborden in de zaal en op het veld, als ook op de narrowcasting en overige multimedia kanalen.

Aangepaste trainingstijden 19 februari t/m 15 maart 2018

In verband met de voorjaarsvakantie (26 februari t/m 1 maart 2018) en de zaalcompetitie die er voor sommige ploegen al bijna op zit, geldt er vanaf 19 februari voor sommige ploegen een aangepast trainingsschema.

KCC/SO natural A4 - Refleks A2 is verplaatst naar woensdag 14 maart

De wedstrijd KCC/SO natural A4 - Refleks A2 van zaterrdag 3 maart is verplaatst naar woensdag 14 maart om 19:30 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural A4.

Zwak acterend KCC/SO natural onderuit tegen Fortuna/Delta Logistiek (17-26)

Zaterdag, de wedstrijd KCC/SO natural tegen Fortuna/Delta Logistiek, met het weerzien van de kleine grote man, Nik van der Steen, die opgegroeid is bij KCC/SO natural. De Negende Man begroette hem dan ook met een warm welkom en een fraai spandoek. Van der Steen heeft toch een zwart-wit hart. Voor Fortuna/Delta Logistiek de taak om aan te haken voor de top 4 en voor KCC/SO natural de schone taak de wedstrijd in Delft snel te vergeten en om DVO/Accountor ver onder zich te houden. Helaas werd het een wedstrijd waar de thuisploeg vanaf de eerste minuut niet goed in de wedstrijd zat en men ook nog eens DVO/Accountor zag winnen van Blauw-Wit.

Vandaag loopt alles niet in, maar op de soep!

Na een heerlijke winterse week met eindelijk wat vorst hebben we voor vandaag gekozen voor de Hollandse kost.

Goed gevulde Erwtensoep , Bruine Bonensoep of Tomatensoep…..het is er allemaal.

Bestel nu je kaartjes voor de finale van de Zuid-Holland Korfbal Cup

KCC/SO natural heeft zich door de 16-26 overwinning op HKV/Ons Eibernest geplaatst voor de finale van de Zuid-Holland Korfbal Cup 2018. De finale zal - net als vorig jaar - gespeeld worden tegen PKC/SWKGroep dat met 23-15 won van Valto. De finale van de Zuid-Holland Korfbal Cup wordt op dinsdag 20 februari 2018 om 20:30 uur gespeeld bij Korbis in sporthal De Dreef (Oude Dreef 4, 2741 SR Waddinxveen). Bij de D1 ploegen gaat de finale tussen Nieuwerkerk en Vriendenschaar (H), deze wedstrijd begint om 19.00 uur.

KCC/SO natural speelt 20 februari finale Zuid-Holland Korfbal Cup

KCC/SO natural heeft zich door de 16-26 overwinning in de halve finale op HKV/Ons Eibernest geplaatst voor de finale van de Zuid-Holland Korfbal Cup 2018. De finale zal - net als vorig jaar - gespeeld worden tegen PKC/SWKGroep dat met 23-15 won van Valto. 

Het had zomaar gekund in Papendrecht (26-21)

Zaterdagmiddag 15:30 uur is toch eventjes wennen in de Korfbal League. KCC/SO natural moest naar Papendrecht waar grootmacht PKC/SWKGroep wachtte. KCC/SO natural staat op een mooie veilige achtste plek in het debuutjaar van de Korfbal League en wil dit graag volhouden. Maar dan moet je tegen PKC/SWKGroep gaan spelen en met de thuiswedstrijd in het achterhoofd wordt dit een zware klus. Van Vloten: ”Toen we de opstelling zagen, zagen we zeker mogelijkheden om hier te kunnen winnen”. PKC/SWKGroep speelde zonder Leeuwenhoek, Nadhie en Danny den Dunnen, maar met Arjen van Houwelingen in de basis. Met iets meer nauwkeurigheid en als de afronding iets scherper was, was er zeker iets te halen in Papendrecht.

Kaartverkoop Korfbal Leaguefinale is gestart

Op zaterdag 7 april 2018 wordt de Korfbal Leaguefinale gespeeld in de Ziggo Dome in Amsterdam. Om 16:00 uur spelen de senioren en om 13:30 uur de junioren.

Bestel uiterlijk 1 maart je shirt (€ 10), Hoodie (€ 20) of Streamer (€ 4)

De play-offs komen eraan. Zaterdag 11 maart om 20:00 uur is de thuiswedstrijd, op zaterdag 18 maart 20:00 uur de uitwedstrijd. Als er een derde wedstrijd nodig is, is deze op dinsdag 21 maart om 20:30 uur thuis.

Hulp gezocht! Vrijdag 3 maart (ochtend) met onderhoud/klusjes

HULP GEZOCHT vrijdag 3 maart 2017 in de ochtend met onderhoud en klusjes op en om de velden / kantine.

Stephan Groeneweg wint dartavond weer met overmacht

Omdat we bij het pakken van de dartborden getrakteerd werden op een gillende sirene moesten we het alarm resetten. Weten we in ieder geval ook weer dat onze dartborden veilig staan. Daarna ging het ophangen snal. Al snel stonden er 22 namen op papier. Lekker druk dus. Met Twan Letterman zien we een nieuwe naam in de top drie. Hij werd derde. Gerard Reijm kennen we natuurlijk al lang. Hij legde beslag op de tweede plaats. Stephan Groeneweg won ook deze dartavond weer met overmacht.

Stand dartcompetitie na 24 februari 2017

Voor de jaarcompetitie spelen we met een puntensysteem. Iedere avond krijg je per spel maximaal een aantal punten gelijk aan het aantal deelnemers. Die score wordt voor alle spellen opgeteld. en bepaald je notering voor die avond. Voor de jaarcompetitie krijgt de nummer 1 16 punten, de nummer 2 krijgt 15 punten, de nummer 3 krijgt 14 punten, de nummer 4 krijgt er 7,...... de nummers 16 en lager krijgen 1 punt. Om er voor te zorgen dat je bij een avond missen niet gelijk kansloos bent, tellen de 8 beste avonden (we spelen er 11). Door toch alle tien de avonden te komen vergroot je natuurlijk wel je kansen.

Nabeschouwing: A4 grijpt kampioenschap en 5 stelt tweede plaats veilig

De voorjaarsvakantie is aangebroken en daarom werden er minder wedstrijden gespeeld. Wegens dit en het feit dat er ook een aantal doordeweekse wedstrijden werden gespeeld, was er gisteren geen voorbeschouwing, maar vandaag wel een extra lange nabeschouwing, waarin we terugblikken op alle gespeelde wedstrijden in deze week.

Nieuwe clubpassen zijn binnen. Ruil je oude om.

Er zijn nieuwe clubpassen! Onze voorraad was al een tijdje op, maar met dank aan diverse sponsoren is er een nieuwe stapel beschikbaar. Alle leden kunnen hun oude clubpas omruilen voor een nieuwe pas.

Korfbal Clinic Kids 6 t/m 10 jaar op 4 maart

Op zaterdag 4 maart van 10:45 tot 12:00 uur is er voor alle kinderen van 6 t/m 10 jaar een leuke korfbalclinic bij korfbalvereniging KCC/SO natural. Deze clinic is gratis toegankelijk voor zowel leden als niet-leden.

Oefenprogramma 2e deel veldseizoen 2016-2017 (update 23-3)

Hieronder het oefenprogramma ter voorbereiding van het tweede deel van het veldseizoen 2016/2017.

Laatste mijlpaal bereikt inzake KCC-arbitrage

Half januari, 1e mijlpaal bereikt; sportieve sanctie weggewerkt.

Half februari, 2e mijlpaal bereikt; alle zaal verplichtingen seizoen 2016-2017 weggewerkt.

Nog geen 4 dagen later, 19 februari 2017, heeft KCC/SO natural de laatste mijlpaal bereikt en dat is dat de maximaal te behalen wedstrijden in de bonus is bereikt.

Dat betekent dat we voor dit zaalseizoen klaar zijn met alle arbitrage verplichtingen.

Fantastisch gedaan!

Op scheidsrechtersgebied gaat het bij KCC/SO natural dus geweldig, maar we kunnen altijd nog nieuwe scheidsrechters gebruiken (op alle niveaus) met name ook om wedstrijden thuis bij KCC te fluiten. Heb je zin om af en toe een wedstrijd te fluiten of wil je het liefst elke week fluiten dan kan je je aanmelden bij ondergetekende (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Met vriendelijke groet,
Saskia van Vlaanderen-Kanij
scheidsrechtercoördinator KCC/SO natural

Vrijdag 24 februari kun je weer darten

Vrijdag 24 februari kun je weer voor het darten bij KCC/SO natural. We hopen dat je er weer bij bent. Ben je nog niet eerder geweest? Ook dan ben je welkom. 

Het clubhuis is geopend vanaf 19:30 uur. We beginnen om 20:00 uur. Meedoen kost €2,50 en iedere avond zijn er drie prijsjes te verdienen.

 

Nog maar een paar plaatsen vrij bij het KCC Pinksterkamp

20170223   posterSupermankamp

Klik hier om te zien wie er allemaal al meegaat.

Reserveer nu je kaarten voor de 2e kruisfinale op 18 maart

[Form 2ekruisfinale180317 not found!]

Reserveer hier je kaarten voor de 2e kruisfinale UIT op 18 maart

[Form 2ekruisfinale180317 not found!]

Nog een handvol kaarten voor de 2e kruisfinale UIT op 18 maart

[Form 2ekruisfinale180317 not found!]

Kaarten voor 1e kruisfinale (11 maart 20:00 thuis) nu voor iedereen te koop

Op zaterdag 11 maart 2017 speelt KCC/SO natural om 20:00 uur thuis in Sporthal Schenkel de eerste kruisfinale tegen Nic./Alfa-college of Dalto/BNApp.nl (dat wordt 4 maart beslist).

De laatste kaarten zijn nu voor IEDEREEN te koop.

Kaarten voor 2e kruisfinale (18 maart 20:00 uit) voor leden online te reserveren vanaf 23 februari 19:30 uur

Op zaterdag 18 maart 2017 speelt KC/SO natural om 20:00 uur de tweede kruisfinale UIT tegen Nic./Alfa-college of Dalto/BNApp.nl (dat wordt 4 maart beslist).

Laatste kaarten 1e kruisfinale (11 maart 20:00 thuis) nu voor iedereen te koop

Op zaterdag 11 maart 2017 speelt KCC/SO natural om 20:00 uur thuis in Sporthal Schenkel de eerste kruisfinale tegen Nic./Alfa-college of Dalto/BNApp.nl (dat wordt 4 maart beslist).

De laatste kaarten zijn nu voor IEDEREEN te koop.

Trainersstaf KCC/SO natural seizoen 2017/2018 compleet

Het bestuur en TC zijn zeer verheugd te kunnen melden dat de huidige trainers van de selectie van KCC/SO natural ook volgend seizoen verbonden zijn aan KCC/SO natural. De resultaten en feedback vanuit de spelersgroep geven wederzijds vertrouwen in een succesvol vervolg van de samenwerking.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt uit op zaterdag 19 januari 2019 tegen DOS '46 1 om 20:00 uur in sporthal De Eendracht.

KangoeroeKlup Logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties