Zaterdag 10 november is er weer een Kangoeroe Klup ochtend

Op zaterdag 10 november 2018 van 8:45 uur tot 9:45 uur zijn alle kinderen tussen 3 en 6 jaar van harte welkom bij korfbalvereniging KCC/SO natural om gratis mee te doen met een leuke activiteit van de Kangoeroe Klup.

Korfbal-kennismakingsles op zaterdag 10 november

Op zaterdag 10 november van 08:45 tot 09:45 uur is er voor alle kinderen van 6 t/m 10 jaar een leuke korfbal-kennismakingsles bij korfbalvereniging KCC/SO natural. Deze kennismakingsles is gratis en wordt door ervaren trainers gegeven in Sporthal Schenkel.

Trainingstijden zaal vanaf maandag 5 november

In de week van maandag 5 november starten de reguliere zaaltrainingen voor alle teams.
Je vindt deze onder het menu Korfbal, Trainingstijden, Trainingstijden zaal of klik direct hier.

Oefenwedstrijd Fortuna 1 - KCC 1 op 30 okt. gaat NIET door

De oefenwedstrijd Fortuna/Delta Logistiek 1 - KCC/SO natural 1 op dinsdag 30 oktober gaat NIET door.

De wedstrijd Fortuna/Delta Logistiek 2 - KCC/SO natural 2 om 19:00 uur wordt wel gewoon gespeeld.

Kijk hier voor het complete oefenprogramma.

Teleurstelling in Reduzum (19-16)

Voor de laatste competitieronde van het veld moest de selectie van KCC/SO natural weer afreizen naar het hoge noorden. Na zo'n dikke 200 km was KV Mid-Fryslân/Jansma Burdaard de tegenstander. Het was de eerste wedstrijd van de terugronde. In de eerste thuiswedstrijd in Capelle aan den IJssel werd er nog vrij eenvoudig gewonnen van de Friezen, maar uit is toch een heel ander verhaal. De Friezen stonden gewoon op de 2e plaats in de competitie en aangezien dit een topper was, had het KNKV het scheidsrechterskoppel Voskamp en Den Hartog naar Reduzum gestuurd.

UPDATE: Oefenprogramma zaalseizoen 2018-2019

Binnenkort starten de oefenwedstrijden in de zaal weer. Hieronder vind je de reeds geplande wedstrijden. 

Donderdag 15 november 2018
team
tegenstander
u/t
verz.
aanv.
scheidsrechteraccommodatie
A1
Oranje Wit (D) A1
U
zelf 20:00   Oranje Wit-hal
A2
Oranje Wit (D) A2
U
zelf
19:00
  Oranje Wit-hal
Zaterdag 17 november 2018
team
tegenstander
u/t
verz.
aanv.
scheidsrechteraccommodatie
S1
DeetosSnel 1
U
zelf
20:00
Competitie / 2e ronde KL DeetosSnel-hal
S2 DeetosSnel 2 U zelf 18:15 Competitie / 2e ronde KL DeetosSnel-hal
S3 TOP/SolarCompleet 4 U zelf 15:10   Sporthal de Korf
S5 De Meervogels 3 U zelf 17:15   Sporthal de Veur
S6 De Meervogels 5 U zelf 18:30   Sporthal de Veur
A1 KZ/Thermo4U A1 T zelf 12:20 Jelle Berk / Wouter Dirks Sporthal Schenkel
A2 KZ/Thermo4U A2 T zelf 11:00 Wilco Knops Sporthal Schenkel
A3 Maassluis A2 U zelf 14:45   Sporthal Olympia
A4 Maassluis A3 U zelf 13:30   Sporthal Olympia
B1 Die Haghe B1 T zelf 13:45 Competitie / 1e ronde HK Sporthal Schenkel
B2 Oranje Wit (D) B2 U zelf 13:00   Oranje Wit-hal
B3 Merwede B3 U zelf 12:00   Sporthal de Lockhorst
C1 DVO/Accountor C1 T zelf 16:00 Michel Wamsteeker  Sporthal Schenkel
C2 KVS/Maritiem C3 T zelf 15:00 Huub Verkuil Sporthal Schenkel
D1 Weidevogels D1 T zelf 10:00 Jacqueline Dijksman Sporthal Schenekl
D2
NIO D2
U
zelf 12:05   Sporthal de Wilgenring

KCC Korfbal Stadion?

Feyenoord is niet de enige regionale sportclub met grootse bouwplannen. Ook bij KCC/SO natural willen we mee in de vaart der volkeren. Nu onze verkleinde velden er weer fantastisch bij liggen blijft er één wens over: een veldtribune.

3 toernooien (met talentvolle KCC-ers) in de herfstvakantie

In de herfstvakantie zijn er weer diverse toernooien waar je KCC-ers in vertegenwoordigende teams kunt zien spelen. Heb je dus vrij en nog geen andere plannen? Kom dan een kijkje nemen in één van de sporthallen.

Sublieme 1e helft genoeg voor zege op Groen Geel (26-22)

Zaterdag kwam de nummer 2 Groen Geel op bezoek in Capelle aan den IJssel. Helaas zonder topschutter Kevin Dik, die geblesseerd langs de kant de wedstrijd volgde. Het was goed druk langs het veld en het was een aangename temperatuur zo medio oktober. Groen Geel deed het de laatste paar wedstrijden niet goed en wilde dit goedmaken tegen de koploper. KCC/SO natural daarentegen is lekker bezig in de hoofdklasse en won al haar wedstrijden. Vooraf dacht menigeen dat dit DE wedstrijd in deze poule zou worden, maar dat bleek niet zo te zijn. Een fris spelend KCC/SO natural was geen moment in gevaar en had maar één sublieme helft nodig om de punten weer veilig te stellen.

Aangepaste trainingstijden in de herfstvakantie

I.v.m. de herfstvakantie is er de komende week een iets aangepast trainingsschema.

Schoolkorfbaltoernooi groepen 5/6 en 7 bij KCC/SO natural

Traditioneel waren ook dit jaar de velden van KCC/SO natural het decor voor het schoolkorfbaltoernooi voor de groepen 5/6 en 7 van de basisscholen in Capelle aan den IJssel. Dit toernooi vindt altijd plaats in de maanden september en oktober en bestaat uit 2 woensdag middagen met voorrondes (26/9 en 3/10), een tussen/reserveweek en daarna de finaledag op woensdag 17/10 jongstleden.

Na het 4e en 1e heeft nu iedereen in het 2e en de A1 'm ook .....

In de afgelopen weken zijn de verschillende teams hard aan de slag om het Korfbalmasterz / spelregelbewijs te halen. Als allereerste had iedereen 'm in KCC/SO natural 4, gisteren volgde het 2e en sinds vandaag hebben ook alle spelers in KCC/SO natural 2 en A1 hun spelregelbewijs gehaald. Een topprestatie en belangrijk, want in het seizoen 2018-2019 wordt het behalen van het spelregelbewijs voor de senioren verplicht gesteld door het KNKV. Voor de A- en B-leden (vanaf 14 jaar) geldt dat dit later verplicht wordt.

KCC/SO natural 1 laat zich niet kennen en wordt eervol tweede!

Het was close maar het waren de spelers van KCC/SO natural 4 die als eerste team allemaal het Korfbal Masterz spelregelbewijs hebben behaald.

Alcoholbeleid bij KCC/SO natural

Bij KCC/SO natural hanteren wij voor wat betreft de verkoop en het gebruik van alcohol de volgende regels:

20 oktober: Oktoberfest!

Hallo KCC’ers!

Zijn jullie ook zo fan van lederhosen, dirndls en bier? Maak jezelf dan maar klaar voor het Oktoberfest!

Kangoeroe Klup en Korfbal-kennismakingstraining wederom goed bezocht

Afgelopen zaterdag 13 oktober, tijdens een zonnige ochtend was het gezellig op onze velden. Voor zowel de jongste van 3,4,en 5 jaar, als voor de 6,7,8,9 en 10 jarige was er weer een kennismakingstraining georganiseerd.

Verhitte gemoederen bij oktober dartavond

Nee, geen ruzies. Natuurlijk niet, het is altijd reuze gezellig bij KCC/SP natural. Maar door de uitzonderlijke warme dagen was het in het clubhuis tropisch warm. Zo warm dat de meeste darters tussen de spelletjes door lekker buiten gingen zitten.
We noteerden 17 deelnemers, waaronder ook weer enkele nieuwe gezichten. Stephan Groeneweg won bijna alle spellen en dus deze dartavond. Gerard Reijm werd tweede en Christian Dekkers derde.

Stand dartcompetitie na 12 oktober 2018

Voor de jaarcompetitie spelen we met een puntensysteem. Iedere avond krijg je per spel maximaal een aantal punten gelijk aan het aantal deelnemers. Die score wordt voor alle spellen opgeteld. en bepaald je notering voor die avond. Voor de jaarcompetitie krijgt de nummer 1 16 punten, de nummer 2 krijgt 15 punten, de nummer 3 krijgt 14 punten, de nummer 4 krijgt er 7,...... de nummers 16 en lager krijgen 1 punt. Om er voor te zorgen dat je bij een avond missen niet gelijk kansloos bent, tellen de 8 beste avonden (we spelen er 11). Door toch alle tien de avonden te komen vergroot je natuurlijk wel je kansen.

Halloween Griezelavond voor de D t/m Kangoeroes

Beste kinderen van de D t/m Kangoeroes,

Vrijdag 26 oktober wordt het griezelen op KCC. Deze avond wordt er namelijk Halloween gevierd en zullen er een aantal spoken rondlopen in de buurt van de kantine. Ben jij een echte spokenjager en lijkt het je griezelig leuk om op spokenjacht te gaan? Dan is deze avond iets voor jou! Haal je meest griezelige outfit uit de kast en trommel al je vriendjes en vriendinnetjes op om te komen griezelen bij KCC. Wie weet maak jij wel kans op de prijs voor de meest griezelige outfit! 

Alle info op een rijtje:

  • Waar: KCC/SO natural, Capelseweg 39A
  • Inloop: Vanaf 18:45
  • Start avond: 19:00
  • Einde avond: ±22:00
  • Wie: Alle kinderen van de D t/m Kangoeroes + vriendjes & vriendinnetjes en natuurlijk ook de ouders!
  • Entreekosten: €2,- per kind
  • Aanmelden: Naam + team (kind) & naam ouder (als begeleider) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Meld je snel bij ons aan!

Griezelige groetjes,

De aKCCie

Halloween Griezelavond

Het vierde bezorgt KCC/SO natural 1 de eerste nederlaag

Het was close maar het is KCC/SO natural 4 gelukt om het eerste de eerste nederlaag dit seizoen toe te brengen. Van harte gefeliciteerd met deze topprestatie!

Data KL wedstrijden bekend! Wil jij ook je steentje bijdragen?

Over enkele weken start de Korfbal League en krijgen we de topploegen van Nederland weer op bezoek in Sporthal Schenkel. Hieronder voor je agenda alvast de speeldata voor dit seizoen.

KCC/SO natural temt de Rikoroedel (14-20)

In de voorbeschouwing liet SCO weten, dat de nog ongeslagen koploper met het beste doelsaldo op bezoek kwam op de Hoolttuun in het verre Friesland. En dat hoe meer wedstrijden je wint, de kans groter is, dat het een keertje fout gaat, zo pretendeerde SCO. In het pittoreske Oldeholtpade werd maar eens duidelijk dat je geen slapende honden moet wakker maken. In een redelijk gelijkopgaande eerste helft had KCC/SO natural SCO voor de rust al op de knieën. In de tweede helft werd het nog eventjes spannend, maar de Rikoroedel was na 60 minuten weer getemd. Twee punten in de tas, Groen Geel weer verloren, een heerlijke zwoele zaterdagavond.

Toch nog KCC-ers in actie tijdens het EK korfbal

Er zijn dan wel geen KCC/SO natural spelers die het EK korfbal spelen de komende weken, toch zijn we als vereniging in Friesland vertegenwoordigd.

Schoolkorfbal groep 3/4 was weer een feestje

In een stralend zonnetje vond afgelopen woensdagmiddag het jaarlijkse Schoolkorfbaltoernooi voor groep 3 en 4 van de basisschool plaats. Behalve het temperatuurrecord sneuvelde ook het record voor aantal deelnemers: maar liefst 65 kinderen, voor het grootse deel niet-leden, hadden zich hiervoor opgegeven.

Kom jij vrijdag ook darten?

De tijd vliegt want vrijdag 12 oktober is alweer de tweede dartavond van het seizoen. We gooien weer relaxed met z'n allen een pijltje, drinken gezellig wat en kleppen lekker bij.

Ook zin in? Kom gerust. Darttalent is niet verplicht en we kunnen je zelfs dartpijlen lenen.

We starten om 20:00 uur. Je kunt al inschrijven en warm gooien vanaf 19:30 uur. Meedoen kost maar €2,50.

Week van de Scheidsrechter / de Arbitrage

Van 6 tot en met 14 oktober 2018 bedanken sportbonden en -verenigingen gezamenlijk onze scheidsrechters, juryleden en officials (onze Arbitrage). Zij zetten zich vaak belangeloos in voor de sport en daar mogen ze best eens voor in het zonnetje worden gezet. Zonder scheids geen wedstrijd.

Houd je aan de schoonmaak instructie!

Bij KCC/SO natural wordt regelmatig door diverse partijen schoongemaakt en dat is heel erg fijn want dat betekent dat het werk niet maar bij een paar mensen terecht komt. Of het nu een team, de JdB of een individu is we zijn blij met alle schoonmaak acties.

De selectie oefent 16 oktober tegen De Meervogels

Ondanks dat het veldseizoen nog niet helemaal ten einde is, zal de selectie op dinsdag 16 oktober 2018 al een oefenwedstrijd spelen tegen de selectie van de Meervogels in Sporthal Schenkel

19:15 uur   KCC/SO natural 2 - De Meervogels 2
20:45 uur   KCC/SO natural 1 - De Meervogels 1

Kom ook kijken !

KCC/SO natural C2 - Korbis C4 nu op woensdag 17 oktober

De wedstrijd KCC/SO natural C2 - Korbis C4 van zaterdag 6 oktober was al verplaatst naar woensdag 10 oktober om 19:00 uur, maar wordt nu gespeeld op woensdag 17 oktober 19:30 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural C2.

Wie in jouw team heeft zijn Korfbalmasterz spelregelbewijs al?

In de afgelopen weken is iedereen die het Korfbalmasterz / spelregelbewijs nog niet heeft behaald, via de mail benaderd of door hun trainer over het behalen hiervan.

Immers in dit seizoen 18-19 wordt het behalen van een spelregelbewijs voor senioren verplicht gesteld door het KNKV. Voor de A- en B-leden (vanaf 14 jaar) geldt dat dit later verplicht wordt.

BAC breidt sponsorcontract uit

De oplettende KCC-er heeft ze vast al gespot; sinds de start van dit seizoen speelt de selectie op BAC korven. Deze korven zijn onderdeel van het vernieuwde sponsorcontract met BAC. Bestuur en sponsorcommissie zijn enorm blij om te kunnen melden dat het bestaande sponsorcontract met BAC sinds dit seizoen substantieel is uitgebreid.

Kantine KCC woensdagavond 10/10 beperkt beschikbaar i.v.m. Juryopleiding

Vanwege een zeer grote inschrijving voor de juryopleiding avond bij KCC/SO natural op 10/10/2018 is de in de bestuurskamer geplande jury opleiding verplaatst naar de kantine. De opleiding is georganiseerd door het KNKV en vindt plaats tussen ca. 1930 - ca. 21.30 uur.

Pre Challenge U13 op 25 oktober 2018 bij KCC/SO natural en WION

Elk district van het KNKV heeft één of meerdere (Regionale Talenten Centra) voor de jeugd, waar in leeftijdsgroepen wordt gewerkt met de geselecteerde talenten uit de omgeving. De leeftijdsgroepen zijn U13, U15, U17 en U19.

KCC/SO natural alleen aan kop, na verlies Groen Geel (15-20)

Het vervolg in de hoofdklasse bracht de selectie van KCC/SO natural naar Wageningen, waar tegen de plaatselijke korfbalclub gespeeld moet worden. KV Wageningen heeft het moeilijk in de competitie en heeft pas twee punten gepakt in deze editie. KCC/SO natural daartentegen gaat lekker en stond samen met Groen Geel hoog en droog in de hoofdklasse A. Tot nu toe worden alle wedstrijd vrij eenvoudig gewonnen. De ploeg van Wolsink en Van der Steen moeten een basis leggen voor de zaalcompetitie, waar het in de Korfballeague gaat uitkomen. Ook tegen KV Wageningen werden de punten weer meegenomen en wanneer na afloop Groen Geel een tikkie heeft gekregen, staat de ploeg alleen aan de top.

KCC/SO natural E3 - KOAG E3 wordt ingehaald op 20 oktober

De wedstrijd KCC/SO natural E3 - KOAG E3 van zaterdag 29 september wordt ingehaald op zaterdag 20 oktober om 10:30 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural E3.

KCC/SO natural C2 - Korbis C4 is verplaatst naar woensdag 10 oktober

De wedstrijd KCC/SO natural C2 - Korbis C4 van zaterdag 6 oktober is verplaatst naar woensdag 10 oktober om 19:00 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural C2.

ODO B2 - KCC/SO natural B3 is verplaatst naar do. 17 januari 2019

De wedstrijd ODO B2 - KCC/SO natural B3 van zaterdag 24 november is verplaatst naar donderdag 17 januari 2019 om 19:30 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural B3.

OZC D1 - KCC/SO natural D1 wordt ingehaald op woensdag 10 oktober

De wedstrijd OZC D1 - KCC/SO natural D1 van zaterdag 29 september wordt ingehaald op woensdag 10 oktober om 18:30 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural D1.

Zaterdag 13 oktober is er weer een Kangoeroe Klup ochtend

Op zaterdag 13 oktober 2018 van 10:00 uur tot 11:00 uur zijn alle kinderen tussen 3 en 6 jaar van harte welkom bij korfbalvereniging KCC/SO natural om gratis mee te doen met een leuke activiteit van de Kangoeroe Klup.

Korfbal-kennismakingsles op zaterdag 13 oktober

Op zaterdag 13 oktober van 10:00 tot 11:00 uur is er voor alle kinderen van 6 t/m 10 jaar een leuke korfbal-kennismakingsles bij korfbalvereniging KCC/SO natural. Deze kennismakingsles is gratis en wordt door ervaren trainers gegeven op één van de kunstgrasvelden (buiten).

Trots op nieuwe sponsor Simpel.nl

Met veel plezier presenteren we onze nieuwe sponsor: Simpel.nl.

Diverse sponsorcontracten verlengd

In de afgelopen maanden zijn diverse sponsorcontracten weer verlengd. We zijn erg blij met zulke betrokken sponsoren met een groot hart voor de vereniging.

Webinar 'omgaan met sportende kinderen'

Voor trainers, scheidsrechters en ouders is het soms lastig om te gaan met sportende kinderen. De verschillende karakters en manieren van opvoeden kunnen leiden tot misverstanden en conflicten. Maar hoe ga je daarmee om? Hoe voorkom je pestgedrag? Wat doe je met een kind dat niet meer wil trainen of gewoon wegloopt?

Kledingcontract met Macron verlengd

Bestuur en sponsorcommissie zijn verheugd dat afgelopen zomer het kledingcontract met Macron voor de komende vier jaar is verlengd. Onderdeel van deze deal zijn o.a. gesponsorde wedstrijdshirts en trainingspakken voor diverse selectieteams. Vanaf de start van het komende zaalseizoen zullen de betreffende teams in de nieuwe kleding aantreden.

Kangoeroe Klup en Korfbal-kennismakingstraining wederom goed bezocht

Afgelopen zaterdag 29 september was het gezellig druk op ons park. Voor zowel onze jongste Kangoeroes van 3, 4 en 5 jaar, als voor de 6-, 7-, 8-, 9- en 10-jarigen (onze E- en F- jeugd) was er een activiteit georganiseerd.

Geef je voorkeur voor bardienst op (zaal t/m dec.)

Zoals iedereen heeft gezien staat het wedstrijdprogramma voor de zaal online, het vervoer en de zaalwacht worden na komend weekend toegevoegd.

Als je zelf wil bepalen wanneer je bardienst wil draaien, stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de datum en de tijd wanneer je wilt staan.

Klik hier om de nog openstaande blokken te bekijken.

Lever zsm je verkoopboekje van de Grote Clubactie in

De Grote Clubactie is inmiddels ruim 5 weken onderweg. De teller staat op dit moment op 389 loten. Maar veel leden hebben het verkoopboekje nog niet ingeleverd.

De donderdag fles wijn over de maand oktober 2017

De fles wijn, donderdag 26 oktober.

Whoooooooohhhhh...... PIZZA!!!

Als KCC clubpashouder ben je natuurlijk vaste klant van Domino's Pizza. Want die 15% korting op vertoon van je clubpas is mooi meegenomen. Bezoekers van de zaalwedstrijden van het eerste smaken ook regelmatig het genoegen van een heerlijke Domino's pizzapunt na afloop in de kantine. Maar lekkere pizza's zijn niet de enige reden dat we blij zijn met een sponsor als Domino's.

Kom kennis maken met korfbal op zaterdag 4 november

Ben je tussen de 6 en 11 jaar dan ben je van harte uitgenodigd om gratis mee te doen met een korfbal-clinic!!

Korfbalcompetitie

KCC speelt thuis op zaterdag 21 september 2019 tegen Fortuna/Delta Logistiek 1 om 16:00 uur.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties