De beste speler/ster over de maand januari 2018/dinsdag

 De beste speler/ster over de maand januari 2018 / dinsdag.

De beste speler/ster over de maand januari 2018/donderdag

De beste speler/ster over de maand januari 2018 / donderdag.

De dinsdag fles wijn over de maand januari 2018

De fles wijn, dinsdag 9 januari 2018.

De donderdag fles wijn over de maand januari 2018

De fles wijn, donderdag 25 januari 2018.

Laatste seizoen voor Richard van Vloten en Marc Verberk bij KCC/SO natural

Na twee seizoenen komt er een einde aan de samenwerking met trainersduo Richard van Vloten en Marc Verberk.

Gerard Reijm verstevigt koppositie bij darters

In 2018 zetten we de dartcompetitie 2017/2018 gewoon voort. De groep was deze avond iets kleiner, maar het was er niet ongezelliger door. Omhuld door heerlijke geuren uit de keuken van de gehaktballen voor de volgende dag, won Gerard Reijm alle spellen. Hij vergaarde daarmee weer de meeste punten en verstevigt daarmee zijn koppositie in onze dartcompetitie.

Stand dartcompetitie na 26 januari 2018

Voor de jaarcompetitie spelen we met een puntensysteem. Iedere avond krijg je per spel maximaal een aantal punten gelijk aan het aantal deelnemers. Die score wordt voor alle spellen opgeteld. en bepaald je notering voor die avond. Voor de jaarcompetitie krijgt de nummer 1 16 punten, de nummer 2 krijgt 15 punten, de nummer 3 krijgt 14 punten, de nummer 4 krijgt er 7,...... de nummers 16 en lager krijgen 1 punt. Om er voor te zorgen dat je bij een avond missen niet gelijk kansloos bent, tellen de 8 beste avonden (we spelen er 11). Door toch alle tien de avonden te komen vergroot je natuurlijk wel je kansen.

Update flessen en krattenactie: Al 11 euro opgehaald. Lever je flessen in bij KCC/SO natural!

KCC'er Sophie Dijkxhoorn zet zich samen met Amber Visser en vele anderen in Nederland in voor Samenloop voor Hoop, een inzamelingsactie van KWF Kankerbestrijding. Tijdens de estafetteloop, die op 26 en 27 mei georganiseerd wordt, zullen 15 man 24 uur proberen vol te lopen om zo geld in te zamelen voor KWF, waardoor er in de toekomst meer geld beschikbaar is voor nog meer onderzoek.

Zaterdagspecialiteit 27 januari uit de keuken is rond

Morgen is het zover…. de thuiswedstrijd tegen Blauw Wit uit Amsterdam. Uit was het een kleine nederlaag in een mooie wedstrijd. Er is dus van alles mogelijk, de bal is en blijft rond.

Jeu de boulers spelen Vaste koppeltoernooi overdekt

Op woensdag 24 januari hebben we onze 1e Vaste Partner toernooi gespeeld. Het weer zou goed zijn (het had geregend) nou ja, dan spelen we niet buiten. Allemaal naar binnen, we spelen overdekt. Dat heb je in Nederland.

Vrijdag 26 januari is er weer een dartavond

In 2018 gaan we natuurlijk gewoon verder met onze dartcompetitie. Vrijdagavond 26 januari is de eerste avond van dit jaar dat we weer gaan darten.

Overigens hoef je niet voor de competitie te spelen, dat gaat vanzelf, maar iedere avond staat op zich.

We beginnen om 20:00 uur en meedoen kost maar €2,50, waar we leuke prijsjes van kopen. Je kunt al aan de koffie en warm gooien vanaf 19:30 uur.

IJsselvogels 5 - KCC/SO natural 9 wordt gespeeld op dinsdag 20 februari

De wedstrijd IJsselvogels 5 - KCC/SO natural 9,  die zaterdag 6 januari niet is doorgegaan, wordt gespeeld op dinsdag 20 februari om 21:00 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural 9.

Zuid Holland Korfbal Cup: KCC/SO natural op bezoek bij de Eibers op 30-1

Ook dit seizoen doen KCC/SO natural D1 en het 1e mee in de Zuid Holland Korfbal Cup in de zaal. Helaas is KCC/SO natural D1 in de kwartfinale uitgeschakeld door Vitesse (Ba) D1. Bij de senioren is KCC/SO natural na een magere 23-25 zege op 2e klasser Kinderdijk wel door naar de halve finale.

KCC/SO natural F1 - IJsselvogels F2 vastgesteld op wo. 24 januari

De wedstrijd KCC/SO natural F1 - IJsselvogels F2 die zaterdag 20 januari niet is doorgegaan wordt nu gespeeld op woensdag 24 januari 2018 om 17:00 uur in Sporthal Schenkel.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural F1.

Seizoen 18/19 start zonder sportieve sancties!

Seizoen 18/19? Ja jullie lezen het goed.

We zijn nu pas  op de helft van het seizoen 17/18 en de arbitrage van KCC/SO natural (alle scheidsrechters, waarnemers, beoordelaars en juryleden) hebben er weer voor gezorgd dat er tot nu toe zoveel wedstrijden zijn afgehandeld dat de sportieve sancties voor zowel veld als zaal zijn weggewerkt. Extra knap omdat we dit zaalseizoen extra verplichtingen hebben vanwege onze promotie naar de Korfbal League.

Tussenstand klaverjassen na 19 januari 2018

 Tussenstand klaverjassen na 19 januari 2018.

Verslag KCC/SO natural D1 – Vriendenschaar (B) D1

Zaterdag 13 januari stond er voor de D1 een belangrijke wedstrijd op het programma tegen medekoploper Vriendenschaar (B) D1. Maandag 8 januari had de D1 al een bekerwedstrijd tegen Vriendenschaar (H) gespeeld. Deze komt uit in de hoofdklasse en onze D1 in de eerste klasse.

Dus een mooie uitdaging. En een uitdaging was het. Uiteindelijk werd er verloren met 17-8, maar wat belangrijker is, de spelers zijn weer een mooie ervaring rijker en de trainers hebben een aantal lichtpunten gezien en ook een aantal leermomenten genoteerd. Dus daar kunnen ze mee aan de slag. Om te beginnen afgelopen zaterdag tegen Vriendenschaar (B).

Pinksterkamp KCC: vrijdag 18 t/m maandag 21 mei 2018

Dit jaar gaan we van vrijdag 18 t/m maandag 21 mei 2018 op kamp. Meer informatie volgt binnenkort op de website.

Ons Nieuwjaarstoernooi op zondag 14 januari 2018

De titel verraadt al waar ik over ga schrijven, ons jaarlijkse Nieuwjaarstoernooi dat door 36 leden werd gespeeld.

KCC/SO natural A5 - Conventus A1 naar 3 feb. en andere hal

De wedstrijd KCC/SO natural A5 - Conventus A1 die oorspronkelijk op zaterdag 3 maart gepland stond, is verschoven naar zaterdag 3 februari om 14:00 uur.
LET OP: de wedstrijd wordt gespeeld in Sporthal de Lijster !

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural A5.

Trainingen Schenkel wo. 17 jan. tot 21:00 naar andere hal

Omdat er woensdag 17 januari a.s. scholenmarkt is in sporthal Schenkel kan er daardoor tot 21.00 uur niet getraind worden.
S5 en S6 kunnen op hun gewone tijd trainen in sporthal Schenkel woensdag a.s.

Bus naar Avanti gaat zeker rijden! Nog maar 5 plekken!

Zaterdag speelde het eerste een geweldige wedstrijd en wonnen we van DVO/Accountor met 22-32. A.s. zaterdag 20 januari kunnen we een volgende stap zetten naar handhaving in de Korfbal League. Dan speelt het eerste om 20:00 uur de lastige uitwedstrijd tegen Avanti in Pijnacker (en het tweede om 18:20 uur). 

Schoonmaakrooster aangevuld. Wanneer is jouw team aan de beurt?

Ook in 2018 wordt er weer schoongemaakt door de teams.

Iedere week is een team verantwoordelijk voor het schoonmaken van de kleedkamers. Kijk op het schoonmaakrooster wanneer jouw team aan de beurt is.

KCC/SO natural slaat tegen DVO dubbelslag in strijd om handhaving (32-22)

Voor KCC/SO natural zijn de eerste drie weken van 2018 cruciaal in de strijd om handhaving. Vorige week had KCC/SO natural (dat op de veilige achtste plek staat) eigenlijk al moeten winnen van de nummer zeven (DOS'46), maar verloor uiteindelijk toch de wedstrijd.

KCC/SO natural 1 en D1 door in Zuid Holland Korfbal Cup

Maandag 8 januari 2018 speelden KCC/SO natural 1 en D1 allebei tegen Vriendenschaar (H) in Hardinxveld-Giessendam. De D1 verloor van de sterke thuisploeg maar doordat zij bij de "beste twee verliezers" hoorden is de ploeg toch nog een ronde verder en speelt daar thuis tegen Vitesse (Ba). De speeldatum is daar nog niet van bekend.

Te fluiten wedstrijden S- en A-teams zaalseizoen 2017-2018

NB: dit artikel is geplaatst op 10 november 2017, maar 11 januari 2018 weer even bovenaan gezet.

Zoals geregeld in het Arbitrage beleidsplan fluiten S- en A-teams wedstrijden zolang er niet voldoende scheidsrechters zijn om de interne wedstrijden te fluiten.

In het onderstaande overzicht vinden jullie terug welke TEAMS er wanneer moet fluiten. Graag doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wie er namens het betreffende team komt fluiten. 

Kijk altijd in het actuele wedstrijdprogramma voor de juiste datum/tijd.

19 januari start opleiding waarnemer/beoordelaar bij KCC/SO natural

Op vrijdag 19 januari 2018 start er bij KCC/SO natural een opleiding tot waarnemer die eventueel opgevolgd kan worden met de opleiding tot beoordelaar.

Een unieke kans om lekker dicht bij huis je te laten opleiden en KCC/SO natural te helpen om de jaarlijkse verplichtingen weg te werken.

Heel veel FUN tijdens de KorfbalWinterFUN

Op woensdag 3 januari werd het nieuwe korfbaljaar ingeluid door maar liefst 67 kinderen tijdens de tweede editie van de KorfbalWinterFUN. Behalve veel leden zagen we ook veel nieuwkomers en bekende gezichten van eerdere activiteiten. Zo'n dertig KCC-vrijwilligers stonden klaar om de kinderen een leuke middag te bezorgen. 

Jouw lege flessen en kratten zijn geld waard!

Hi, ik ben Sophie Dijkxhoorn en jullie kennen mij als oud-speler en tegenwoordig trainer van de B2 bij KCC/SO natural. In maart 2017 kreeg mijn beste vriendin, Amber Visser, te horen dat zij acute lymfatische leukemie heeft, ook wel bloedcelkanker genoemd. Na zware periodes van chemokuren  en de stamceltransplantatie is Amber weer op de weg naar herstel, maar het duurt nog heel lang voordat ze weer alle ‘normale’ dingen kan doen.

Om ervoor te zorgen dat er nóg meer onderzoek kan worden gedaan naar o.a. leukemie ga ik samen met een team van 15 anderen op 26 en 27 mei de SamenLoop voor Hoop lopen voor KWF Kankerbestrijding. Dit is een estafetteloop waarbij we met 15 man 24 uur moeten vol wandelen. Dit om zoveel mogelijk geld in te zamelen. Uiteindelijk willen wij met het team €5000,- ophalen door middel van verschillende acties.

Gewijzigde trainingstijden A2/A4/A5/A6 en B1/B2

Aangezien de A2 voortaan op donderdag gaat trainen en de B2 op woensdag, zijn de trainingstijden op woensdag en donderdag in Sporthal Schenkel voor A2/A4/A5/A6 en B1/B2 gewijzigd.
Kijk dus goed in het schema hoe laat je moet trainen, anders sta je misschien op een verkeerde tijd in de hal.

Triade A1 - KCC/SO natural A6 vastgesteld op wo. 10 januari

De wedstrijd Triade A1 - KCC/SO natural A6 is opnieuw vastgesteld op woensdag 10 januari 20:00 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural A6.

Nieuwjaarsreceptie bij de Jeu de Boulers

Het Nieuwe jaar is met veel gedonder en geluid begonnen. Ook bij KCC/SO natural, de Jeu de Boulers.

Zaterdag 6 januari: Hollandse winterkost

 De KCC/SO natural selectie speelt zaterdagavond 6 januari (om 17:45 en 19:30 uur) de topper tegen DOS'46. De barcommissie gaat dan over op Hollandse Winterkost.

Korfbalmasterz nieuws Januari 2016

Het nieuwe jaar is alweer bijna een maand oud en er is nieuws op het korfbalmasterzfront.

Nabeschouwing: Winst in alle thuiswedstrijden

Gisteren werden alle thuiswedstrijden in Sporthal Schenkel gewonnen. En het waren niet de wedstrijden tegen de minste tegenstanders, want uit werd er tegen een aantal tegenstanders nog verloren of gelijkgespeeld. Ook buiten Capelle aan den IJssel werden weer de broodnodige punten binnengehaald. Tijd voor een nieuwe nabeschouwing dus!

Livestream zoekt hulp: van 2 uur per jaar tot .....

Sinds dit zaalseizoen zijn we met onze zeer enthousiaste livestreamcommissie aan de slag om de thuiswedstrijden van KCC/SO natural live in beeld te brengen. Niet voor de supporters die er gewoon bij zijn, maar voor mensen die er niet bij kunnen zijn. Hoe we dat doen kan je zien op www.kcconline.nl/live.

KCC/SO natural - Tempo, niet flitsend, wel 2 punten (22-19)

KCC/SO natural stond tot zaterdag al zes punten voor op de achtervolgers en het kampioenschap en daarmee plaatsing voor de Hoofdklasse play-offs komt steeds dichterbij. Toch moeten de komende wedstrijden nog wel gewonnen worden en dat zal niet altijd makkelijk zijn. Zo bleek ook vanavond tegen Tempo. De einduitslag was weliswaar in Capels voordeel, maar de 22-19 winst kwam moeizaam tot stand.

Voorbeschouwing: KCC/SO natural A1 en TOP/Quoratio A1 strijden om broodnodige punten.

Het is vrijdag, morgen staan er weer een hoop wedstrijden op het programma en dus is het tijd voor een nieuwe voorbeschouwing! De competitie is inmddels over de helft en dus worden de wedstrijden voor de teams die strijden voor het kampioenschap en de teams die strijden tegen degradatie nog iets crucialer.

De donderdag fles wijn over de maand januari 2017

De fles wijn, donderdag 22 januari.

Vrijdag 27 januari eerste dartavond van 2017

Vrijdag 27 januari kun je weer voor het eerst darten bij KCC/SO natural in 2017. We gaan dan verder met het seizoen, want voor het seizoen 2016-2017 is het alweer de zesde avond. Ingewikkeld? Welnee, gewoon gezellig!
We hopen dat je er weer bij bent. Ben je nog niet eerder geweest? Ook dan ben je welkom. 

Het clubhuis is geopend vanaf 19:30 uur. We beginnen om 20:00 uur. Meedoen kost €2,50 en iedere avond zijn er drie prijsjes te verdienen.

Meld je aan voor Pinksterkamp 2017 (2 t/m 5 juni 2017)

Beste kinderen, ouders en verzorgers,

Misschien hebben jullie de posters al zien hangen in de kantine. We hebben het natuurlijk over het Pinksterkamp wat van vrijdag 2 juni t/m maandag 5 juni 2017 zal worden gehouden.

Drie wedstrijdwijzigingen KCC/SO natural D2

Voor de D2 zijn er drie wedstrijden gewijzigd:

  • De wedstrijd IJsselvogels D1 - KCC/SO natural D2 die eerder is afgelast, is opnieuw vastgesteld op woensdag 8 februari om 17:30 uur.
  • De wedstrijd KCC/SO natural D2 - KOAG D1 die gepland stond voor 4 maart, is verplaatst naar dinsdag 21 februari om 17:00 uur in Sporthal Oostgaarde.
  • De wedstrijd KCC/SO natural D2 - Vriendenschaar (B) D1 die eerder is afgelast, is opnieuw vastgesteld op zaterdag 18 maart 2017 om 09:30 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural D2.

Tjoba A1 - KCC/SO natural A2 wordt gespeeld op za. 4 maart

De wedstrijd Tjoba A1 - KCC/SO natural A2 is opnieuw vastgesteld op zaterdga 4 maart om 11:00 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural A2.

Op 28 januari is er weer een Kangoeroe Klup activiteit

Op zaterdag 28 januari 2017 van 8:45 tot 10:00 uur zijn alle kinderen tussen 3 en 6 jaar van harte welkom bij korfbalvereniging KCC/SO natural om gratis mee te doen met een leuke activiteit van de Kangoeroe klup.

IJsselvogels D1 - KCC/SO natural D2 wordt gespeeld op wo. 8 feb.

De wedstrijd IJsselvogels D1 - KCC/SO natural D2 die eerder is afgelast, is opnieuw vastgesteld op woensdag 8 februari om 17:30 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural D2.

PKC 10 - KCC/SO natural 8 wordt gespeeld op wo. 15 maart

De wedstrijd PKC/SWKGroep 10 - KCC/SO natural 8 die eerder is afgelast, is opnieuw vastgesteld op woensdag 15 maart om 21:00 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural 8.

TEST TEST

[Form 170311_Kruisfinale_1 not found!]

Zaterdag 11 februari Amerikaanse avond bij KCC/SO natural

Zaterdag 11 februari kunnen jullie genieten van de Amerikaanse avond, die als 2e uit de poll kwam! De Italiaanse avond is verplaatst naar zaterdag 18 februari.

Verslag en foto's Avanti 3 - KCC/SO natural 3

Het 3e speelde zaterdag tegen Avanti 2, op de site van Avanti lees je hier het verslag en de foto's.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 29 september 2018 tegen De Meeuwen 1 om 15:30 uur.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties