Makkelijke middag KCC/SO natural tegen moedige Meeuwen (24-12)

Na de wedstrijd tegen De Meeuwen uit Putten is het 4 uit 4 voor KCC/SO natural. Ook de vierde wedstrijd in deze veldcompetitie was voor de ploeg uit Capelle aan den IJssel geen lastige horde. Het was duidelijk dat er een groot verschil zat tussen de ex-ereklasser en de debutant in de hoofdklasse. De moedige Meeuwen werden op alle fronten afgetroefd en het was dat KCC/SO natural op sommige momenten het vizier niet op scherp had staan, anders was de eindstand nog hoger geweest.

Beker: KCC/SO natural B1 thuis tegen buurman Nieuwerkerk, A1 (1/2 uur later) naar Barendrecht

In de derde ronde van de bekercompetitie B-Jeugd district Zuid-West 2018-2019 speelt KCC/SO natural B1 thuis tegen buurman Nieuwerkerk B1. De wedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 9 oktober 2018 om 19:30 uur.

De A1 mag op woensdag 10 oktober 2018 in Barendrecht aantreden tegen Vitesse (Ba) A1. Ook deze wedstrijd is om 20:00 uur (1/2 uur later!!)

IJsselvogels C3 - KCC/SO natural C2 wordt ingehaald op woensdag 26 september

De wedstrijd IJsselvogels C3 - KCC/SO natural C2 van zaterdag 22 september wordt ingehaald op woensdag 26 september om 18:30 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural C2.

KCC/SO natural in eigen huis eenvoudig langs OVVO/De Kroon (25-17)

KCC/SO natural 2 rekende eerder op de ochtend knap af met koploper Fortuna/Delta Logistiek 2 (21-18). Door die overwinning staan er nu drie ploegen bovenaan, waaronder het tweede, dat het dus uitstekend doet in de reserve Ereklasse.

Later op de dag speelde KCC/SO natural op een regenachtig Sportpark Schenkel haar derde thuiswedstrijd in de Hoofdklasse tegen OVVO/De Kroon.

Maak kennis met onze selectietrainers Erik, Ed, Michiel en Jim

De eerste wedstrijden zijn gespeeld! Het eerste is nog ongeslagen en het tweede verloor één keer en won één keer. Het zal niemand ontgaan zijn dat er zowel bij het tweede als het eerste nieuwe trainers voor de groep staan, we stellen ze graag even aan u voor.

Hulp en toeschouwers gezocht voor schoolkorfbaltoernooi groepen 5, 6 en 7

Ook dit seizoen komen de groepen 5, 6 en 7 van Capelse bassicholen naar de velden van KCC/SO natural voor het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi. Om er net als in de voorgaande een geslaagd toernooi van te maken, hebben wij helpende handen nodig op een aantal woensdagmiddagen. 

Tilburg A1 - KCC/SO natural A2 is vervroegd

De wedstrijd Tilburg A1 - KCC/SO natural A2 op zaterdag 27 oktober is vervroegd. Aanvang is nu 11:00 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural A2.

 

Zaterdag 29 september is er weer een Kangoeroe Klup ochtend

Op zaterdag 29 september 2018 van 10:00 uur tot 11:00 uur zijn alle kinderen tussen 3 en 6 jaar van harte welkom bij korfbalvereniging KCC/SO natural om gratis mee te doen met een leuke activiteit van de Kangoeroe Klup.

Korfbal-kennismakingsles op zaterdag 29 september

Op zaterdag 29 september van 10:00 tot 11:00 uur is er voor alle kinderen van 6 t/m 10 jaar een leuke korfbal-kennismakingsles bij korfbalvereniging KCC/SO natural. Deze kennismakingsles is gratis en wordt gegeven op één van de kunstgrasvelden (buiten).

KCC/SO natural B3 - Vriendenschaar (B) B2 wordt gespeeld op 19 september

De wedstrijd KCC/SO natural B3 - Vriendenschaar (B) B2 - die op zaterdag 15 september niet is doorgegaan wordt nu gespeeld op woensdag 19 september 19:00 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural B3.

Barrooster is gevuld. Ouders kan je niet? Ruil dan zelf even!

Het barrooster is ingevuld en kan je HIER op de website vinden.

Veel vertrouwde gezichten op eerste dartavond seizoen 2018-2019

Ook in het seizoen 2018-2019 wordt er weer gedart bij KCC/SO natural. Vrijdag 14 september was de eerste avond. Al snel werd duidelijk dat veel deelnemers van vorig seizoen weer van de partij waren. We konden 15 deelnemers noteren. Ook achter de bar weer vertrouwde gezichten; Ria en Gert Reijm zorgden weer goed voor ons.
Ook de eindstand zag er vertrouwd uit met Stephan Groeneweg, Gerard Reijm en Paul Oschner op het podium.

KCC/SO natural vergeet weg te lopen in Arnhem (18-20)

Voor het vervolg van de competitie reisde KCC/SO natural af naar Arnhem, waar in de Oost-Arnhem Arena tegen het plaatselijke vlaggenschip gestreden moest worden. Het is al een eeuwigheid geleden dat tegen Oost-Arnhem gespeeld werd. Ondanks dat de ploeg van Wolsink en Van der Steen een "slowstart" had, was het op geen enkel moment in gevaar. Het is dat de bal niet altijd goed wilde vallen en Oost-Arnhem makkelijk bij kon blijven, maar de uiteindelijke eindstand had ruimer moeten zijn.

Vanavond start het dartseizoen

Ook in het seizoen 2018-2019 wordt er weer gedart bij KCC/SO natural. Vrijdagavond 14 september is de eerste avond.

KCC/SO natural B1 loot Movado B1 voor de beker, A1 tegen Vriendenschaar (B) A1

In de tweede ronde van de bekercompetitie B-Jeugd district Zuid-West 2018-2019 speelt KCC/SO natural B1 uit tegen Movado B1.
De wedstrijd wordt gespeeld op dinsdag 25 september om 19:30 uur.

De A1 mag op 26 september thuis aantreden tegen Vriendenschaar (B) A1. Ook om 19:30 uur.

Heeft u de nieuwe aanwinsten van de selectie al zien spelen?

De selectie van KCC/SO natural nam vorig seizoen afscheid van een aantal vaste krachten, maar natuurlijk zijn er dit dit seizoen ook nieuwe gezichten te bewonderen op de Capelse velden. Voor iedereen die ze nog niet heeft zien schitteren, stellen wij ze even aan u voor.  

Vriendenschaar (B) A2 - KCC/SO natural A4 wordt gespeeld op 19 september

De wedstrijd Vriendenschaar (B) A2 - KCC/SO natural A4 die op zaterdag 8 september niet is doorgegaan wordt nu gespeeld op woensdag 19 september 19:30 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural A4.

Vitesse (Ba) D3 - KCC/SO natural D2 wordt gespeeld op 20 september

De wedstrijd Vitesse (Ba) D3 - KCC/SO natural D2 die op zaterdag 8 september niet is doorgegaan wordt nu gespeeld op donderdag 20 september 19:00 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural D2.

Te fluiten wedstrijden S- en A-teams 1e helft veld 2018-2019

Hieronder het schema voor S- en A-teams met daarin de wedstrijden die deze S- en A-teams tijdens de 1e helft veld moeten fluiten.

Schoolkorfbaltoernooi voor groep 3/4 op woensdag 10 oktober

Op woensdag 10 oktober a.s. organiseert KCC/SO natural voor de vierde keer een Schoolkorfbal Toernooi voor de groepen 3 en 4 van de basisscholen. Alle kinderen uit groep 3 en 4 uit Capelle a/d IJssel of Rotterdam-Oost zijn van harte welkom! Doel van deze middag is om kinderen op een speelse manier kennis te laten maken met de korfbalsport. Naast het korfbaltoernooi worden er nog vele andere leuke activiteiten georganiseerd. Er is muziek, een fotograaf, een springkussen en we gaan allerlei leuke (bal)spelletjes doen. Voor iets te eten en drinken wordt uiteraard gezorgd. Natuurlijk krijgen alle kinderen weer een leuke verrassing mee naar huis.

Uitstekende seizoensstart zorgt voor eerste punten tegen KV Mid-Fryslan (22-13)

Het is het vernieuwde KCC/SO natural gelukt om het nieuwe korfbalseizoen te starten met een klinkende zege op Mid-Fryslan/Jansma Burdaard. De nieuwe trainers Wolsink en Van der Steen moesten een nieuw vlaggenschip smeden om de degradatie van vorig seizoen zo snel mogelijk recht te trekken. Men zag een compleet nieuw team op het pas gerenoveerde en verkleinde veld ten tonele komen. KCC/SO natural had de eerste 20 minuten geen kind aan de Friese opponent, maar ziet een kleine marge op het scorebord tijdens de rust. Na de pauze blijft men scoren en is de eindzege eigenlijk nooit uit zicht geweest.

Feest! A.s. zaterdag 8 september officiële opening nieuwe velden

Het zal jullie niet ontgaan zijn: in de afgelopen zomer is er hard gewerkt om de kunstgrasvelden op ons complex te vernieuwen. Dat dat op tijd is gelukt hebben we te danken aan Sportief Capelle en een aantal KCC-ers die een groot gedeelte van hun vrije tijd hebben opgeofferd aan bouwvergaderingen, inspecties en overleggen.

Fluiten is leuk: scheidsrechter Joost Schellaars gepromoveerd!

Zojuist vernomen dat het officieel geworden is dat Joost Schellaars, één van onze KNKV-scheidsrechters die al jaren fluit en aan de weg timmert, is gepromoveerd.

Fluiten is leuk: scheidsrechter Joost Schellaars gepromoveerd!

Zojuist vernomen dat het officieel geworden is dat Joost Schellaars, één van onze KNKV-scheidsrechters die al jaren fluit en aan de weg timmert, is gepromoveerd.

Feest! A.s. zaterdag 8 september officiële opening nieuwe velden

Het zal jullie niet ontgaan zijn: in de afgelopen zomer is er hard gewerkt om de kunstgrasvelden op ons complex te vernieuwen. Dat dat op tijd is gelukt hebben we te danken aan Sportief Capelle en een aantal KCC-ers die een groot gedeelte van hun vrije tijd hebben opgeofferd aan bouwvergaderingen, inspecties en overleggen.

Maassluis 5 - KCC/SO natural 6 gaat 20 oktober niet door

Doordat Maaslsluis zich heeft teruggetrokken, komt de wedstrijd Maassluis 5 - KCC/SO natural 6 op zaterdag 20 oktober te vervallen.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural 6.

Oefenwedstrijden tegen PKC gaan niet door dinsdag 4 september

Aangezien PKC/SWKGroep i.v.m. blessures en internationals die niet spelen maar 1 representatief op de been kan brengen, gaan de laatste twee oefenwedstrijden van KCC/SO natural 1 en 2 op dinsdag 4 september 2018 helaas niet door.

De donderdag fles wijn over de maand september 2017

 De fles wijn, donderdag 28 september. 

KCC/SO natural A1 - Groen Geel A1 wordt overgespeeld op 4 oktober

De gestaakte wedstrijd KCC/SO natural A1 - Groen Geel A1 wordt geheel overgespeeld op woensdag 4 oktober om 20:00 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural A1.

Nabeschouwing: D1 eerste kampioen en 2e aan kop in Reserve Ereklasse.

Het veldseizoen is inmiddels over de helft heen en de zaal komt dichterbij. Als het weer zo blijft als vorig weekend zouden wij het veldseizoen nog iets verlengen, want het was heerlijk op de velden. Ook wel eens lekker aangezien de vorige die weken ronduit nat waren. Had het mooie weer ook invloed op de resultaten? Dat leest u in de nabeschouwing! 

Eerste overwinning F2
Jazeker! KCC/SO natural F2 heeft afgelopen zaterdag voor het eerst gewonnen! De ploeg van Wietse Ras, Cleo de Winter en Caitlin Dijksman won in Bleiswijk met 3-5 van Weidevogels F2 uit Bleiswijk. Een uitstekend resultaat, zeker gezien het feit dat vele teamspelers nog maar een paar maanden wedstrijdkorfbal spelen. Ga zo door, F2! KCC/SO natural F1 moest helaas de punten laten aan Korbis F2, omdat de leeftijdsgenoten in Waddinxveen met 10-3 te sterk waren voor de ploeg van Sabine Postma en Merel Schneider 

KCC/SO natural E2 is nog op zoek naar de eerste overwinning, na de 8-11 nederlaag op Vriendenschaar E2. Voor de E1 was het wel weer raak: de ploeg van Kirsten en Ivette Voordendag wist met 3-1 te winnen van Sperwers E1. 

D1 eerste kampioen 
Na vier speelronden mogen we de eerste kampioen feliciteren: KCC/SO natural D1! De ploeg van Ilona de Lange en Christian Dekkers was in eigen huis met 9-5 te sterk voor Korbis D1 en kan niet meer ingehaald worden. Een uitstekend resultaat voor de D1. Kan het de overige twee wedstrijden ook winnen? KCC/SO natural C3 leed afgelopen zaterdag haar eerste nederlaag tegen Nieuwerkerk C2 (7-3), waardoor beide ploegen gezamenlijk aan kop gaan. KCC/SO natural C2 leed eveneens het eerste verlies tegen Weidevogels C1 (9-6). Ook de C2 staat nog bovenaan, maar moet nu IJsselvogels C2 naast zich duiden. 

KCC/SO natural C1 leed afgelopen zaterdag ook haar eerste nederlaag. De ploeg van Thom Brandse en Remon Brands verloor in 's-Gravenzande met 14-8 van ONDO C1. Hierdoor staat KCC/SO natural C1 nu gedeeld tweede samen met ONDO C1, terwijl Fortuna/Delta Logistiek C1 de koppositie overneemt. 

A5 blijft koploper ondanks gelijkspel
KCC/SO natural B2 wist voor de tweede keer dit seizoen twee punten bij te schrijven. Het was in eigen huis met 13-10 de baas tegen Oranje Wit B2. De ontmoeting tussen de eerste B-ploegen van KCC en Oranje Wit werd helaas gewonnen door de ploeg uit Dordrecht: KCC/SO natural B1 moest de punten aan de tegenstander laten na een 19-14 nederlaag. 

KCC/SO natural A5 speelde met 6-6 gelijk tegen ADO A2, maar behoudt wel de koppositie. De A5 en Ventura Sport A2 lijken met twee wedstrijden te gaan de kandidaten voor het kampioenschap, en de A5 zou aanstaande zaterdag al een tik uit kunnen delen als de ploeg uit Strijen op bezoek komt in Capelle aan den IJssel. KCC/SO natural A4 boekte in Waddinxveen een nipte overwinning op Korbis A2 (9-10), terwijl KCC/SO natural A3 een zeer nipte zege op de nummer laatst Dijkvogels A1 boekte (14-13). KCC/SO natural A2 leed afgelopen zaterdag helaas haar eerste nederlaag tegen Vitesse A2, dat in Barendrecht met 19-18 te sterk was voor de ploeg van Alexander van Dieren en Jelmer Wassink. 

KCC/SO natural A1 wist geen vervolg te geven aan het knappe behaalde punt tegen PKC/SWKGroep A1. DeetosSnel A1 was in Capelle aan den IJssel met 17-22 te sterk, al bleef het verschil - met name in de eerste helft - miniem. De A1 wist in de eerste helft zelfs tot een 9-8 voorsprong te komen, maar daarna nam DeetosSnel de leiding weer over, om vervolgens in de tweede helft langzamerhand weg te lopen van de Capelse ploeg. Aanstaande zaterdag moeten er punten gepakt worden tegen Vitesse A1. 

7, 9 en 10 revancheren zich 
Mooie resultaten voor KCC/SO natural 7, 8, 9 en 10, die allen wisten te winnen afgelopen weekend. En dat terwijl het 7e, 9e en 10e de week ervoor nog van dezelfde tegenstander verloren. KCC/SO natural 10 won met 7-11 van Dijkvogels 4, waar het vorige week nog 8-9 voor de ploeg uit Maasdijk werd. KCC/SO natural 9 revancheerde zich op de 12-10 nederlaag tegen IJsselvogels 5 en won in eigen huis met 17-10 van de ploeg uit Moordrecht. KCC/SO natural 7 was met 10-8 te sterk voor VIOS 2. Voor KCC/SO natural 8 dus ook een overwinning, tegen OZC 3, waartegen nog niet gespeeld werd. De 9-5 zege betekent de eerste overwinning voor de Capellenaren. 

KCC/SO natural 6 moest helaas in Valto 5 haar meerdere erkennen: de Lierse ploeg won met liefst 12-25 van KCC en lijkt de favoriet voor de eerste plek. KCC 6 staat keurig tweede in de poule. KCC/SO natural 5 staat nog altijd aan kop in de Reserve 3e klasse en won met 11-22 van Rust Roest 5. KCC/SO natural 4 bezet een plek in de middenmoot in de Reserve Overgangsklasse na een 19-26 overwinning op ZKV 2. KCC/SO nastural 3 verloor helaas met 15-13 van Oranje Wit 2. 

KCC/SO natural 2 gaat na 3 wedstrijden in de Reserve Ereklasse aan kop. De ploeg van Robin Diepenhorst en Wilrik Wassink won met liefst 14-25 van KZ/Hiltex 2 en heeft een voorsprong van 2 punten op de nummers 2 uit de poule. KCC/SO natural 1 verloor helaas met 27-25 van KZ/Hiltex.

4 KCC-ers in voorselectie Oranje onder 19

Vandaag werd bekend dat namens KCC/SO natural Anouk Edens, Annick van der Kooij, Timo van Dieren en Julian Middelkoop zijn uitgenodigd voor de voorselectie van Oranje onder 19.

30 september is er weer een Kangoeroe Klup ochtend

Op zaterdag 30 september 2017 van 11:00 tot 12:00 uur zijn alle kinderen tussen 3 en 7 jaar van harte welkom bij korfbalvereniging KCC/SO natural om gratis mee te doen met een leuke activiteit van de Kangoeroe Klup.

Kom kennis maken met korfbal op zaterdag 30 september

Ben je tussen de 6 en 11 jaar dan ben je van harte uitgenodigd om gratis mee te doen met een korfbal-clinic!!

Sperwers D1 - KCC/SO natural D2 verplaatst naar 26 september

De wedstrijd Sperwers D1 - KCC/SO natural D2 verplaatst van 23 september naar dinsdag 26 september 18:30 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural D2.

Zwerfboekenkastje bij KCC/SO natural

Veel leden zullen het hebben opgemerkt: Er staat een boekenkast(je)in de kantine.

Wil jij je steentje bijdragen aan het Korfbal League seizoen?

De geweldige afloop van de play-offs in de Hoofdklasse zaal vorig seizoen zal bij iedereen nog vers in het geheugen liggen. We spelen dit seizoen Korfbal League, dat wordt een bijzonder mooi avontuur. We starten op zaterdag 11 november met een thuiswedstrijd tegen mede-promovendus Avanti. De inschatting is dat we qua bezoekersaantallen ergens zullen uitkomen tussen een normale competitiewedstrijd en een play-off wedstrijd in. Over de verkoop van kaartjes voor onze Korfbal League wedstrijden volgt in de komende weken informatie op de site.

Teamfoto's zaterdag 30 september a.s.

Op zaterdag 30 september a.s. worden de teamfoto's weer gemaakt. In onderstaand schema kun je zien hoe laat jouw team gepland staat. Dat is meestal vóór je wedstrijd, en in enkele gevallen direct na de wedstrijd van je team.

KCC/SO natural verliest na spannende slotfase van KZ/Hiltex (27-25)

Er kon zaterdag gelukkig gewoon gespeeld worden in Koog aan de Zaan. Het veld was droog, lag er goed bij en er was een aangenaam zonnetje aanwezig. Voor KCC/SO natural was het een belangrijke pot, om van de hatelijke nul af te komen. Na een goede wedstrijd tegen Blauw Wit, waren er mogelijkheden. Tot in de 67e minuut was de wedstrijd akelig spannend (25-25), maar KCC/SO natural kon niet voorkomen dat de punten als nog in Koog aan de Zaan bleven (27-25).

Eerste 180-er voor Martin van Dieren op eerste dartavond

Na de zomerstop is het altijd even afwachten hoeveel darters er op komen dagen. Heeft het nieuwe speelschema iedereen bereikt? Achter de bar in ieder geval weer vertrouwde gezichten. Gert en Ria Reijm stonden weer paraat. Met eenzelfde opzet als vorig jaar was het nu wachten op de inschrijvingen. Net na acht uur konden we met de loting starten voor de eerste ronde met 10 deelnemers in de pot.

KCC recyclet alleen nog TEXTIEL en (heel) speelgoed!

In tegenstelling tot vorig seizoen wordt vanaf eind augustus 2017 bij KCC/SO natural alleen nog maar textiel gerecycled en (heel) speelgoed.

Leveringsproblemen Macron Webshop

Een flink aantal mensen heeft bij de start van het nieuwe seizoen een bestelling geplaatst in de Macron webshop van KCC/SO natural. Helaas kan Macron op dit moment geen KCC inschietshirts leveren. De verwachting is dat deze bestellingen pas half oktober geleverd kunnen worden. Dat geldt helaas ook voor gecombineerde bestellingen met een inschietshirt inbegrepen.

KCC/SO natural B2 - ADO B1 verplaatst naar do. 12 oktober

De wedstrijd KCC/SO natural B2 - ADO B1 is verplaatst van 14 oktober naar donerdag 12 oktober 19:30 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural B2.

Voorbeschouwing: Veel KCC-teams in actie voor de koppositie

U zult zich vast afvragen waar de nabeschouwing van afgelopen week is gebleven. Nou, hier is het studentenleven en bedrijfsleven weer in volle gang, waardoor er even geen tijd was voor de nabeschouwing. Niet getreurd, want we blikken in deze uitgebreide voorbeschouwing terug op de gespeelde wedstrijden en vooruit op de wedstrijden die morgen gespeeld gaan worden!

Halloweenparty 14 oktober

TRICK OR TREAT?!

Zet 14 oktober alvast in je agenda, want dan is het griezelen geblazen.
Het eerste feest van dit seizoen, daar MOET je natuurlijk bij zijn.

Zie de poster voor meer informatie.

Donderdag 2 november Zuid Holland Korfbal Cup 1e en D1

Ook dit seizoen doen KCC/SO natural D1 en het 1e mee in de Zuid Holland Korfbal Cup in de zaal.
Vanaf medio oktober start de 1e ronde. Na de loting zijn de volgende wedstrijden uit de koker gekomen voor de 1e ronde:

Loting derde ronde beker voor A1 en B1 bekend

Ook dit seizoen doen KCC/SO natural B1 en de A1 mee in de bekercompetitie op het veld. Beide teams waren in de eerste ronde vrijgeloot en stroomden de tweede ronde in. In de tweede ronde won de B1 in Ridderkerk vrij eenvoudig van 1e klasser KCR (6-18) en was de A1 met een monsterzege (39-1) veel te sterk voor buurman WION A1.

Na de loting bij het KNKV in Zeist zijn de volgende wedstrijden uit de koker gekomen voor de 3e ronde:

Vrijdag 22 september begint de dartcompetitie weer

Misschien heb je de hele zomer geoefend of misschien moet je goed nadenken waar je je dartpijlen nou ook al weer hebt gelaten. Hoe dan ook, vrijdag 22 september beginnen we weer met darten.

KangoeroeKlup en korfbalclinic weer geslaagd

Afgelopen zaterdag 16 september was er weer een korfbalclinic georganiseerd voor de aller jongste kinderen van 3 t/m 6 jaar als ook voor de F jeugd van 6 t/m 8 jaar. Het regende en het bleef maar regenen. Maar, heel fijn we konden deze activiteit in de sporthal houden.

Bekerwedstrijd KCC/SO natural A1 - WION A1 begint een uur later

Bekerwedstrijd KCC/SO natural A1 - WION A1 op woensdag 20 september begint een uur later, 20:30 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural A1.

Vriendenschaar (B) E2 - KCC/SO natural E2 naar za. 21 oktober

De wedstrijd Vriendenschaar E2 - KCC/SO natural E2 is verplaatst van 16 september naar zaterdag 21 oktober 10:00 uur.

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural E2.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 25 mei 2019 tegen Wageningen 1 om 16:00 uur.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties