Zaterdag 1 dec. extra verkrijgbaar: erwten- of tomatensoep

Zaterdag is extra in de kantine vanaf 17:00 uur erwten- of tomatensoep verkrijgbaar.

Meld je uiterlijk 7 december aan voor de RTC voorselecties 2019!

Ben je tussen de tien en negentien jaar oud en wil je in 2019 graag spelen met de beste spelers en speelsters uit je regio? Dan kan je je nu op de KNKV site aanmelden voor de voorselectie van het Regionaal Talenten Centrum-programma 2019. 

Zaterdag 1 december: Pietentraining voor kids van 3 t/m 6

Zoals jullie vast wel hebben vernomen zijn Sinterklaas en zijn Pieten weer in Nederland!

Te fluiten wedstrijden S- en A-teams zaalseizoen 2018-2019

Zoals geregeld in het Arbitrage beleidsplan, fluiten S- en A-teams wedstrijden zolang er niet voldoende scheidsrechters zijn om de interne wedstrijden te fluiten. 

Zaterdag extra verkrijgbaar: broodje shoarma

Zaterdag is in de kantine vanaf 17:00 uur een heerlijk broodje shoarma verkrijgbaar.

Korfbal WinterFUN voor basisschoolleerlingen

Op donderdag 3 januari 2019 (laatste week kerstvakantie) organiseert KCC/SO natural een Korfbal WinterFUN voor basisschoolleerlingen in Sporthal Schenkel. Alle kinderen uit groep 1 t/m 8 uit Capelle a/d IJssel of Rotterdam-Oost zijn van harte welkom! Het wordt een sportieve vakantieactiviteit met veel leuke spelletjes met een knipoog naar het korfbal. Deze leuke middag duurt van 14:00 tot 16.30 uur en zal afgesloten worden met het eten van pannenkoeken in onze kantine.

Sinterklaasavondje dinsdag 4 december

Beste kinderen,

De tijd van kruidnoten, chocoladeletters, taaitaai poppen en cadeautjes is weer aangebroken. De boot uit Spanje is aangekomen in Nederland en ook dit jaar hebben wij met de Planning Piet kunnen regelen dat Sint en zijn Pieten ook even langs KCC/SO natural komen. Voordat de Sint bij ons langstkomt gaan wij eerst gezellig met zijn allen eten en de kantine voorbereiden, want de Sint en zijn Pieten mogen KCC/SO natural natuurlijk niet voorbij lopen.

Kan/wil jij zaterdag zelf achter de knoppen zitten?

A.s. zaterdag kan onze vaste huis DJ Jelle helaas een keertje niet achter de knoppen van de muziek zitten aan de jurytafel tijdens de wedstrijd van het eerste.

Zaterdag 24 november is er weer een Kangoeroe Klup ochtend

Op zaterdag 24 november 2018 van 9:00 uur tot 10:00 uur zijn alle kinderen tussen 3 en 7 jaar van harte welkom bij korfbalvereniging KCC/SO natural om gratis mee te doen met een leuke activiteit van de Kangoeroe Klup.

KCC/SO natural kleding actie voor de decembermaand

Zoals jullie misschien al wel gezien en gehoord hebben is er een nieuwe kledinglijn van Macron die momenteel gedragen wordt door de meeste selectieteams. Het mooie nieuwe trainingspak en inschietshirt zijn normaliter alleen via de webshop op onze site te bestellen (www.kcconline.nl/webshop).

Trainingstijden zaal vanaf maandag 5 november

In de week van maandag 5 november starten de reguliere zaaltrainingen voor alle teams.
Je vindt deze onder het menu Korfbal, Trainingstijden, Trainingstijden zaal of klik direct hier.

Definitief zaalprogramma 2018-2019 - UPDATE: vervoer en zaalwacht toegevoegd

Vanavond zijn het vervoer en de zaalwacht aan het definitieve zaalprogramma toegevoegd. De komende weken wordt dit nog aangevuld met de scheidsrechters.

Definitief zaalprogramma 2018-2019 - UPDATE: scheidsrechters toegevoegd

Eerder zijn al het vervoer en de zaalwacht aan het definitieve zaalprogramma toegevoegd, vanavond is dit aangevuld met de scheidsrechters.

Drukke KangoeroeKlup en Kennismakingsles

Afgelopen zaterdag 10 november was er weer een gecombineerde KangoeroeKlup/Korfbal Clinic in sporthal Schenkel.

Gratis cursus Instructie Verantwoord Alcoholschenken (IVA)

Dit jaar loopt de campagne ‘Bob in de Sportkantine’ in onze regio en als onderdeel daarvan kunnen barvrijwilligers deelnemen aan een gratis cursus Instructie Verantwoord Alcoholschenken (IVA).

In de Drank- en Horecawet staat dat er verplicht een barmedewerker in bezit van een IVA aanwezig moet zijn, wanneer er alcohol geschonken wordt. Deze verplichting geldt ook voor sportkantines. Wanneer er bij een controle geen IVA-gecertificeerd persoon aanwezig, dan volgt er een boete.

Spannende november dartavond

Voor 9 november stond ook weer een dartavond gepland. En veel darters hadden die datum in hun agenda genoteerd of werden er aan herinnerd door anderen. Zo kwamen we weer tot 15 deelnemers. Van die 15 bleek Stephan Groeneweg weer de beste te zijn. Stefan Dekkers eindigde daar niet zoveel achter en Gerard Reijm maakte het podium compleet.

Stand dartcompetitie na 9 november 2018

Voor de jaarcompetitie spelen we met een puntensysteem. Iedere avond krijg je per spel maximaal een aantal punten gelijk aan het aantal deelnemers. Die score wordt voor alle spellen opgeteld. en bepaald je notering voor die avond. Voor de jaarcompetitie krijgt de nummer 1 16 punten, de nummer 2 krijgt 15 punten, de nummer 3 krijgt 14 punten, de nummer 4 krijgt er 7,...... de nummers 16 en lager krijgen 1 punt. Om er voor te zorgen dat je bij een avond missen niet gelijk kansloos bent, tellen de 8 beste avonden (we spelen er 11). Door toch alle tien de avonden te komen vergroot je natuurlijk wel je kansen.

Selectie heeft nieuwe inschietshirts en trainingspakken

Voortvloeiend uit het verlengde contract met kledingsponsor Macron spelen een aantal teams met ingang van dit zaalseizoen in nieuwe kleding.

Definitief zaalprogramma 2018-2019 geplaatst (vervoer, zaalwacht, scheidsrechters volgen)

Vanavond is het definitieve zaalprogramma geplaatst. De komende week wordt dit aangevuld met het vervoer, de zaalwacht en de scheidsrechters.

Zaterdag extra verkrijgbaar: Nasischotel

Zaterdag is in de kantine vanaf 17:00 uur een heerlijke warme maaltijd te verkrijgen.

Livestreamcommissie klaar voor het nieuwe seizoen

De livestreamcommissie gaat alweer haar derde seizoen in en is klaar voor een nieuw Cashback World Korfbal League seizoen! Natuurlijk ben jij gewoon live aanwezig in Sporthal Schenkel bij onze thuiswedstrijden, maar lukt dat niet, dan kun je altijd de livestream bekijken op www.kcconline.nl/live. Tijdens de afgelopen maanden hebben er weer mooie ontwikkelingen plaatsgevonden om de livestream te verbeteren. Ook mogen we weer veel nieuwe gezichten verwelkomen in de enthousiaste groep.

Want, zwart en wit dat zit ons in het hart ...

Wie denkt niet terug aan de wedstrijd waarin we verloren met tien doelpunten verschil en dat toch genoeg was. 

Gevonden voorwerpen ophalen aub

Mist u niets?

Al sinds de eerste training worden er weer kledingstukken (sportkleding, maar ook gewoon jassen), schoenen, kinderregenlaarsjes, bidons en van alles en nog wat gevonden in de kleedkamers, de kantine en op het sportveld. Het lijkt mij stug dat kinderen en/of ouders deze 'gevonden voorwerpen' niet missen.

Dikke pret tijdens ouder/kind training

Afgelopen woensdag 31 oktober 2018 was de laatste training van het eerste deel veld seizoen. Om dit een feestelijk tintje te geven hebben we alle ouders van de kangoeroes, F en de E teams uitgenodigd om hun sportschoenen en sportoutfit uit de kast te halen voor een ouder/kind training.

Barregels bij Korfbal League thuiswedstrijden

Vanaf zaterdag 10 november 2018 begint de League weer!!

C-selectie op bezoek bij sponsor Starshoe

Afgelopen donderdag 1 november was het zover, de C selectie van onze vrienden van KCC/SO natural kwamen ons verblijden met een bezoek. Deze avond stond in het teken van kennismaking en kennisoverdracht. Na een kort woord van welkom gingen we met z`n allen aan de slag met het delen van kennis over voeten en schoenen.

Sponsorclub breidt uit

Nog meer goed nieuws vanuit de sponsorcommissie! Met diverse partijen zijn nieuwe sponsorcontracten overeengekomen.

De donderdag fles wijn over de maand november 2017

 De fles wijn, donderdag 23 november.

Nabeschouwing: E3 trotse koploper, A2 neemt revanche en B1 pakt eerste zege

Na een aantal drukke weken heeft uw voor- en nabeschouwer weer de tijd gevonden voor een nieuwe nabeschouwing, en dat werd tijd ook want er is weer aardig wat gebeurd afgelopen zaterdag. Er werden zowel op top- als op breedteniveau, door zowel de jongsten als de oudsten weer prima resultaten behaald en dat is altijd mooi om te zien. Aangezien uw ‘razende reporter’ wegens scheidsrechtersverplichtingen tegenwoordig vaker bij andere verenigingen is dan bij KCC/SO natural zelf, mist hij toch behoorlijk wat, en dat terwijl hij toch benieuwd is naar het verloop van de wedstrijden.

Heb jij een Sinterklaaskadootje voor KCC/SO natural?

Al enige jaren heeft KCC/SO natural een partnership met BOL.com. Als je bestelt via de banner op de KCC-site krijgt de vereniging een percentage van het bestelbedrag. Het kost jou niks extra en de vereniging vaart er wel bij.

Wijziging Merwede/Multiplaat A1 - KCC/SO natural A2

De wedstrijd Merwede/Multiplaat A1 - KCC/SO natural A2 op zaterdag 20 januari wordt een uur vroeger gespeeld (nu 16:00 uur) en in een andere sporthal (De Lockhorst).

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural A2.

Weerslag.nl en CK Kozijnen tekenen sponsorcontract

De sponsorcommissie is verheugd te melden dat het contract met Weerslag.nl (gecombineerd met DHRVC Uitvaartzorg) officieel is ondertekend.

Kangoeroes KCC/SO natural krijgen Pietentraining

Op zaterdag 25 november van 9.00 tot 10.00 uur waren alle kinderen tussen de 3 en 6 jaar van harte welkom bij een Pietentraining van de Kangoeroe Klup.

Geef je nu op voor de bus naar TOP/Solar Compleet op 16 dec.

Op zaterdag 16 december 2017 zal er, bij voldoende aanmeldingen, een supportersbus rijden naar Sassenheim waar de selectie het opneemt tegen TOP/Solar Compleet.

Wil jij mee? Klik hier voor meer informatie en om je op te geven. Uiterlijke datum om je op te geven is 7 december.

Fors verlies KCC/SO natural tegen PKC/SWKGroep (22-35)

Zaterdagavond 25 november 2017 stond de tweede thuiswedstrijd op het programma. De selectie van KCC/SO natural ontving in eigen huis grootmacht PKC/SWKGroep. De ploeg, onder leiding van Detlef Elewaut en Remco den Otter, speelde eerder tegen KZ/Hiltex en TOP/SolarCompleet en was magertjes in de score. KCC/SO natural daarentegen speelde een verdienstelijke pot tegen het Amsterdamse Blauw-Wit en pakte de eerste punten tegen Avanti (P). PKC/SWKGroep is wel andere koek. De thuisploeg kon slechts één helft bijbenen en als de Papendrechters in de 2e helft even gas geven, is een forse nederlaag het gevolg.

Barcommissie heeft ballen

Ook dit weekend gaat de bal weer rollen voor de barcommissie. En wat voor bal…. onze eigen huisgemaakte KCC-gehaktbal.  Dat in combinatie met een lekker broodje levert uiteindelijk een heerlijke versnapering op.

Nieuw scorebord met dank aan de Club van 50

Nadat alle gekozen doelen waren gerealiseerd bleek dat er mooie en zuinige keuzes waren gemaakt en dat er nog een bestedingsvoorstel, ingediend bij de Club van 50, kon worden gerealiseerd.

Convocatie algemene ledenvergadering 5 januari 2018

Uitnodiging en agenda voor de Algemene Ledenvergadering van KCC/SO natural

Pietentraining voor Kangoeroes

Beste kinderen van de Kangoeroe klup

Zoals jullie vast wel hebben vernomen zijn Sinterklaas en zijn Pieten weer in Nederland! Sinterklaas en zijn Pieten hebben het altijd erg druk met pakjes rond brengen. Nu heeft Sinterklaas gevraagd of de kangoeroe klup kinderen kunnen helpen. Daarom hebben we een Pietentraining georganiseerd. Uiteraard mogen jullie verkleed komen.

De dinsdag fles wijn over de maand november 2017

De fles wijn, dinsdag 14 november

KCC/SO natural doet mee aan Black Friday

Bijna iedereen koopt weleens wat bij BOL.com. Ook jij als lid bent misschien op zoek naar een mooi kado voor jezelf of een ander.
Je kunt je vereniging steunen door via onderstaande banner naar BOL.com te gaan. Voor jou verandert er helemaal niets, maar KCC/SO natural krijgt een percentage van de inkopen. Dus een mooie manier om de vereniging te steunen.

KCC/SO natural verliest met opgeheven hoofd van Blauw-Wit (34-30)

De selectie reisde zaterdagavond af naar de hoofdstad Amsterdam, waar de eerste testcase wachtte tegen verliezend zaalfinalist AKC Blauw-Wit. De equipe van Barry Schep verloor de openingswedstrijd van de Korfbal League van TOP/SolarCompleet en had thuis dus wat goed te maken. KCC/SO natural won vorige week de historische eerste wedstrijd op het hoogste niveau in eigen huis van Avanti met 24-21. Hoe zouden de spelers omgaan met de kanonnen Marc Broere en Momo Stavenuiter? Ruim 50 supporters waren afgereisd naar Amsterdam om de spelers te zien strijden. Het blijft toch jammer dat een gerenommeerde Korfbal League club als Blauw-Wit geen livestream verzorgt voor de thuisblijvers. Na een stevig duel verloor KCC/SO natural met 34-30, maar verliet wel met opgeheven hoofd het veld.

Tussenstand klaverjassen na 17 november 2017

 Tussenstand klaverjassen na 17 november 2017.

Voorbeschouwing: Spannende tweede speelronde in het vooruitzicht.

De tweede speelronde in de zaal komt er weer aan, en dus is het tijd voor een nieuwe voorbeschouwing, met een aantal interessante affiches.

Conventus A1 - KCC/SO natural A5 start later op 2 december

De wedstrijd Conventus A1 - KCC/SO natural A5 op zaterdag 2 december start later.
De wedstrijd wordt nu gespeeld om 17:20 uur (i.p.v. 12:10 uur).

Klik hier voor het volledige programma van KCC/SO natural A5.

Delta Logistiek wordt business partner bij KCC/SO natural

Zaterdag 11 november 2017 was een mooie dag voor KCC/SO natural. De eerste Korfbal League wedstrijd en de eerste overwinning op het hoogste niveau van Nederland in de clubhistorie. Tijdens de wedstrijd stonden de supporters van Avanti en de Negende Man achter de nieuwe boarding. Dat gaf een mooi plaatje in de zaal en op de livestream.

Sinterklaasfeest op 1 december!

Lieve kinderen van de E, F en Kangoeroes,

De tijd van kruidnoten, chocoladeletters, taaitaai poppen en cadeautjes is weer aangebroken. De boot uit Spanje is namelijk weer onderweg naar Nederland met de Sint en al zijn Pieten.

Nabeschouwing: Jongste talenten op dreef in speelronde 1

Na een paar weken afwezigheid zijn we weer terug met de nabeschouwing, waarin we terugblikken op de gespeelde wedstrijden. Vanaf nu doen we de voorbeschouwingen weer volgens het oude formaat, aangezien elke week aan ieder team aandacht besteden net iets te veel tijd vergde. Dit betekent net als vorig seizoen dat we bij de voorbeschouwing aandacht geven aan een paar teams, en iets uitgebreidere verslagen schrijven over de selectieteams. Wil je jouw team vaker in de voor en nabeschouwing zien? Schrijf dan zelf een stukje en stuur hem door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Zoals altijd veel leesplezier!

Wanneer ben jij Team van de Week?

De eerste wedstrijd in de Korfbal League zit erop. Bij de eerste wedstrijd tegen Avanti waren de winnaars van het Schoolkorfbaltoernooi bij ons te gast als Team van de Week. Groep 5/6 van De Fontein en groep 7 van De Tweemaster hebben onze spelers fanatiek aangemoedigd, en dat heeft vast en zeker bijgedragen aan de eerste winst in de Korfbal League.

Gerard Reijm wint derde dartavond

Direct nadat we de borden ophingen werd er fanatiek warm gegooid. Anderen namen rustig een bakje koffie. Weer anderen gingen direct aan het bier. Kijkend naar de eindstand van de avond kan over de beste aanpak gediscussieerd worden, maar de bierdrinkers weten het wel. Van de zestien deelnemers won Gerard Reijm. Naar eigen zeggen doordat de stress thuis weg is. Stephan Groeneweg werd tweede en Jan Leeuwenstein mocht alweer het podium beklimmen om zijn derde prijs op te komen halen.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/SO natural 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties