Het zaalseizoen is weer begonnen en dat betekent dat we ook weer van start gaan met de businessclub voor onze sponsoren. Ook dit jaar mogen we daarbij weer gebruikmaken van de gastvrijheid van Claudia en Rob de Gelder van Bodytec Claudia en de Fitclub24. In hun mooie ruimte naast de hoofdingang van de sporthal worden de sponsoren tijdens thuiswedstrijden weer hartelijk ontvangen met een drankje aan de bar. Bestuur en sponsorcommissie willen Rob en Claudia graag bedanken voor hun gulle sponsorbijdrage. Je ziet de reclame-uitingen van Bodytec Claudia inmiddels terug o.a. in de zaal en de kantine.

Bodytec training: in korte tijd veel resultaat!
Miha Bodytec, een pijnvrije, snelle en een makkelijke manier van krachttraining in een tijdsbestek van 20 minuten is aantrekkelijk voor een groot aantal doelgroepen; van jong tot oud, een ieder die kampt met gewrichtsklachten en overgewicht tot top- en amateur sporters.

Met de MIHA-Bodytec-formule verbeter je op basis van elektrische spierstimulatie efficiënt je fysieke prestaties en gezondheid. Je draagt een vest met elektrodes die tijdens de work-out de spieren en hun omgeving diep stimuleren. De work-out, die slechts 20 minuten duurt, bestaat uit cardio- of krachtoefeningen of een combinatie hiervan. Je kunt de nadruk leggen op bepaalde spiergroepen. Je spieren worden in beweging gebracht gezet. Een geweldige ervaring!

Trainen op maat
Onze gecertificeerde Bodytec trainers begeleiden je tijdens de 20 minuten work-out voor een optimaal resultaat: sterkere spieren, een beter core-stabiliteit, balans, coördinatie en gewichtsverlies. Eén work-out per week volstaat om jouw persoonlijke doelstelling te bereiken. Het team begeleidt ook mensen die om gezondheidsredenen niet meer regelmatig kunnen sporten, er geen tijd voor hebben of simpelweg niet houden van de sportschool. “Daarnaast vinden veel sporters Bodytec een waardevolle aanvulling op de sporten die ze al beoefenen”, vertelt Claudia. “En omdat de gewrichten niet worden belast is het ook ideaal tijdens revalidatietrajecten. We hebben zelfs een ontspanningssessie voor het afbouwen van stress. Zowel jongeren als ouderen boeken snel resultaat.”

Omdat iedere beweging een oefening is, in tegenstelling tot fitness- of circuittraining, zijn de mogelijkheden onbeperkt. Denk aan sport specifiek trainen, afvallen, revalideren of gewoon lekker bewegen. Slechts 20 minuten trainen garandeert hetzelfde effect als uren zwoegen in de sportschool.

Mooi meegenomen
Ben je lid van KCC? Dan heeft Bodytec Claudia een leuk voordeeltje voor je. Je krijgt bij het aanschaffen van een strippenkaart een korting van 10%. Mooi meegenomen, toch?

Nieuwsgierig?
Meld je aan via de website www.bodytecclaudia.nl/welkomkcc voor een kennismakingstraining.

Bodytec Claudia
Capelseweg 39
www.bodytecclaudia.nl
06-23700416

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties