Beste lieve,leuke en vooral gezellige korfballers (of supporters)! In september ga ik (zoals jullie velen van jullie waarschijnlijk al weten) naar Cambodja. Hier zal ik 4 maanden verschillende projecten op gaan zetten. Voor deze projecten moet ik zelf initiatieven opzetten, het is dus echt MIJN project en niet die van een organisatie. Al het geld komt dus echt 100% terecht bij mijn doel, de speeltuin! Er is wel een organisatie, maar die geeft mij steun in mijn plannen (en feedback).

Eén van die projecten is het realiseren van een speeltuin voor een school.
Deze school staat in 1 van de armste gebieden van Cambodja waar de kinderen op de autoweg spelen met elkaar. In september ga ik deze speeltuin dus zelf laten bouwen. Waardoor ik ook hartstikke leuke foto's kan maken en laten zien! De speeltuin kost 1000 euro. Om tot dit bedrag te komen organiseer ik meerdere acties, waaronder het verkopen van cupcakes. Ik heb een deal gemaakt met een (eenmans)bedrijf die cupcakes bakt voor speciale gelegenheden, maar ook erg leuke high thea's organiseert (Marianne's keuken). De cupcakes zijn dus vers gemaakt!

Ik zou het (echt heel) erg leuk vinden als jullie mij willen helpen bij mijn actie en cupcakes van mij willen kopen(misschien wel verkopen aan liefhebbers in je omgeving?!) Er zijn twee verschillende smaken: Kokos/limoen en banaan/chocolade en kosten €2,50 per stuk. Ik heb twee leverdata, waar de cupcakes worden geleverd bij mij. Wanneer je je opgeeft zal ik contact opnemen en via mail uitleg geven.

DUS! stuur me een berichtje via facebook, whatsapp, mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), ouderwets kaartje, postduif of rooksignalen met een bestelling van de hoeveelheid en welke smaken je wilt hebben! Ik reageer overal op.

Ook vragen,suggesties of opmerkingen zijn natuurlijk van harte welkom!

Groetjes,
Marloes (http://marloeskaptein.waarbenjij.nu)

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 20 april 2024 tegen Blauw-Wit (A) 1 om 17:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties