De grote finale belooft een spektakel te worden. Gezien het feit dat het aantal kaarten beperkt is en de te verwachten toeloop groot wordt, lijkt het ons verstandig zaterdag 25 mei om 12:00 uur aanwezig te zijn bij de voorinschrijving van de grote finale:”50 jaar korfbal in Capelle”.

Gedurende de feestavond op 29 juni zal de kantine omgetoverd worden tot een “Crazy Pianobar” waar een vijftal topmuzikanten de avond zullen vullen. De band geeft de meest spectaculaire vorm van entertainment en is de eerste band in de wereld met een 3D pianoshow. Het is een feest voor alle leden, ouders en oud-leden van KCC/Delta Logistiek, De Kapellen en de Bermen in de leeftijd van 15 jaar tot 85 jaar. 

Kaarten kosten 10 euro en hier krijg je naast een onvergetelijke avond een welkomstdrankje en diverse hapjes voor terug! Het kledingadvies is “ cocktail attire” en we zullen gedurende de avond diverse arrangementen aanbieden. Welke is voor ons een weet en voor u nog een verrassing! Dus wees er snel bij want vol is vol!

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt uit op zaterdag 20 april 2024 tegen Blauw-Wit (A) 1 om 17:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties