KCC/Hijbeko steunt van harte het initiatief “Veilig uit en thuis”van Veilig Verkeer Nederland. Helaas moeten we constateren dat wij als vereniging niet aan alle kwalificaties van dit initiatief kunnen voldoen. De checklist stelt een achttal punten op waaraan onze vereniging niet kan voldoen. De vraag is namelijk of de route naar onze vereniging veilig is, nu er weer twee portocabins extra zijn neergezet op de al beperkte parkeer gelegenheid bij ons sportcomplex.

Ondanks het feit dat deze portocabins er maar tijdelijk staan (het kan zomaar één jaar duren) betreuren we dit. Het ontneemt alle zicht en beperkt het aantal parkeerplaatsen. Zeker nu de gemeente grond blijft storten op de andere kant van de parkeerplaats en deze ook regelmatig gebruikt wordt voor grootscheepse politiecontroles, komt dat de veiligheid van kinderen niet ten goede.

Daarnaast is de ingang nog steeds niet officieel is afgebakend als de ingang van een sportcomplex waardoor er diverse malen auto’s geparkeerd staan die de doorgang naar ons sportcomplex blokkeren. Je moet er niet aan denken dat er een ongeluk gebeurt en dat dan de ambulance het complex niet kan opkomen. Handhaving heeft hier op drukke trainingsavonden en/of speeldagen een belangrijke rol.

Kortom we steunen het initiatief, maar zijn helaas door omstandigheden niet in staat aan alle voorwaarden te voldoen.
Voor meer informatie www.veiliguitenthuis.nl

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/CK Kozijnen speelt thuis op zaterdag 4 mei 2024 tegen Fiks 1 om 16:00 uur.

banner FSF (Aangepast)

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

Fanshop vierkant 160x160

Sponsorclub

Social media

 Facebook Instagram WhatsApp X

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties