Afgelopen vrijdag was de jaarlijkse bijeenkomst van de Club van 50 van KCC/SO natural. De club van 50 is een groep van ruim 40 leden/ouders die jaarlijks € 50 doneren. Dat levert de club per seizoen ruim € 2.000 op. Dat geld wordt tijdens de jaarlijkse clubavond door de Club van 50 leden verdeeld over de aangedragen doelen, waarvoor in de begroting van KCC/SO natural eigenlijk geen ruimte is. Zo zijn de tafeltennistafel, tweede kassa, verlichting boven de bar en de korfbalboom al door de Club van 50 gerealiseerd en volgt er nog een fotowand. Meer informatie over de Club van 50 en een inschrijfformulier vind je hier of vraag er naar bij Mark van der Waaij.

20160520   KCC Club van 50Dit jaar had Gerwin Slappendel de organisatie van de clubavond op zich genomen en ik mag wel zeggen dat hij een geweldig programma voor ons in petto had. Na de ontvangst met bubbels had Gerwin de twee volgens mij meest gepassioneerde vleeskenners van Nederland uitgenodigd. Marc Hop en Ruud van Gils gaven de aanwezigen een workshop barbecueën voor experts. Na hun enorm enthousiaste en interactieve college weet de Club van 50 nu alles over het aanmaken en op temperatuur houden van de barbecue, maar ook over trancheren, de wet van Maillard, de reden dat we moeten overstappen van kipfilet naar kippendij en het bereiden van botermalse Joden/diamant-haasjes.

Na de uitgebreide en zeer leerzame theorieles gingen de aanwezigen in zes groepjes uiteen om het geleerde in de praktijk brengen. Onder het genot van een drankje, die deze avond door Ria en Nel werden geserveerd (bedankt dames!), ging elke groepje aan de slag met de barbecue's. Naast het bereiden van onze eigen maaltijd, moest elk groepje ook een meesterproef afleggen die door Mark en Ruud uiterst vakkundig werd beoordeeld (en opgegeten). Uiteindelijk was het groepje 1 dat won en daarmee in het bezit kwam van de zeer gewilde gouden barbecue starter.

Na deze bovengemiddelde mascterclass barbecue en de prijsuitreiking stond er een een dessertbuffet klaar. Marc van Driel had zich uitgeleefd op een heerlijke fruitsalade en een aantal zeer exclusieve hapjes die bij geen enkele traiteur zouden misstaan. Marc was er zelf niet, maar hij heeft ongetwijfeld thuis het applaus gehoord dat hij kreeg voor zijn heerlijke creaties.

Tussendoor werd ook het bord onthuld met alle leden van de Club van 50 dat binnenkort in de kantine wordt opgehangen. Ook worden er nog folders en een reclamebord voor langs het veld gemaakt. Daarvoor hebben Monique en Arno Schneiders het nodige opmaakwerk gedaan. Bedankt daarvoor!

Door al deze culinaire hoogstandjes zou je bijna vergeten dat de Club van 50 dit jaar ook nog bijna € 4.000 had te verdelen. Er waren dit jaar 15 ideeën ingediend door de diverse commissies en de leden hebben besloten om de volgende bestedingsdoelen met een bijdrage te belonen:

  • € 2.500 voor nieuwe koelkasten/vriezers in de keuken
  • € 500 bijdrage voor het kamp volgend jaar
  • € 725 voor een pinautomaat in het clubhuis

Als de koelkasten/vriezers goedkoper uitvallen wordt dat bedrag gereserveerd voor het opzetten van een livestream, dat doel werd vierde en viel net buiten de prijzen. Zie hieronder voor de totale puntenverdeling.

Het was al met al een geweldige avond, die volgend jaar natuurlijk weer wordt georganiseerd.
VOOR MAAR € 50 PER JAAR KAN JIJ HIER VOLGEND JAAR OOK BIJ ZIJN!

Mark van der Waaij
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Overzicht punten per doel

DoelPunten
Koelkast/vriezer
90
Kampbijdrage
79
Pinautomaat
73
Livestream
61
Haspelwagen
57
Upgrade keuken
41
Geluidsinstallatie
41
Kangoeroemanden
33
Kleding/tas scheidsrechters
24
Rekken berging
23
Rubber tegels speeltuin
21
Wipkip speeltuin
16
Vitrine kleding
12
Band/DJ Slotdag
9
Camera voor A1
6

 

Klik hier voor nog meer foto's van deze gezellige avond.

 

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 25 mei 2019 tegen Wageningen 1 om 16:00 uur.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties