Tijdens de laatste Club van 50 avond hebben de leden van de Club van 50 een bijdrage toegezegd aan de barcommissie voor het aanschaffen van sfeerverlichting in onze prachtige kantine.

Nel Terlouw en Roy Wolvers hebben zich samen gestort op het uitzoeken van de lampen, zodat deze nog voor de kruisfinales zouden hangen en dat is ze gelukt! Afgelopen weekend zijn de lampen door Nel en John opgehangen en het resultaat ziet er prachtig uit zoals op de foto's te zien is.

Binnenkort wordt er ook nog een lichtslang geplaatst langs de dakrand, zodat als we (hopelijk) de komende maanden nog wat feestjes vieren, dat in een sfeervol verlichte kantine kunnen doen. 

Na de tweede kassa en straks nog een prachtige fotowand in de kantine is dit het derde project om onze kantine nog verder te verfraaien. Wil jij ook een bijdrage leveren aan één van de volgende projecten van de Club van 50? Kijk dan hier voor alle informatie over de Club van 50, of mail direct naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je krijgt een inschrijfformulier toegestuurd.

Kijk hier voor nog een aantal foto's.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 25 mei 2019 tegen Wageningen 1 om 16:00 uur.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties