Afgelopen zaterdag was de jaarlijkse bijeenkomst van de Club van 50. De Club van 50 bestaat uit ca. 35 mensen die KCC/SO natural een warm hart toedragen en jaarlijks € 50 (of een veelvoud daarvan) bijdragen. De inleg van de leden van de Club van 50 wordt gebruikt voor zaken binnen de club waar in de reguliere begroting geen geld voor is.  

Vorig jaar stond vooral in het teken van de jeugd bij KCC/SO natural en hebben we de korfbalboom en de tafeltennistafel bekostigd.

Dit jaar hebben de leden van de Club van 50 vooral gekozen voor het verbeteren/verfraaien van ons clubhuis. In totaal is zaterdag € 2.600 beschikbaar gesteld voor een tweede kassa, het aanleggen van sfeerverlichting en het ophangen van foto's als wanddecoratie. Verder heeft de Club zaterdag ook nog toegezegd om een wedstrijdbal te sponsoren voor het eerste.

Meer foto's van deze beslissingsvergadering vind je hier.

Uiteraard zijn we als Club van 50 altijd op zoek naar nieuwe leden zodat we volgend seizoen nog meer mogelijk kunnen maken voor onze club.

Meer informatie over de Club van 50 is hier te vinden (inclusief aanmeldformulier), of vraag er naar bij ondergetekende.

Namens de Club van 50,
Mark van der Waaij
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 25 mei 2019 tegen Wageningen 1 om 16:00 uur.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties