Afgelopen vrijdag was de eerste Club van 50 avond waar de leden van de Club van 50 bepaalden waar het door hen ingelegde bedrag (ca. 3.000 Euro) aan besteed werd. De Club van 50 is een groep van (nu) 35 leden die jaarlijks 50 Euro (of een veelvoud daarvan) doneren. Bestuur en Commissies kunnen dan ideeën aandragen voor de besteding en de leden van de Club van 50 bepalen samen waar het geld aan wordt uitgegeven. Wil je meer informatie of ook lid worden? Kijk dan hier voor alle informatie.

Onder het genot van een gezellige proeverij van wijn, bier en hapjes werden uiteindelijk de volgende drie bestedingsdoelen door de leden uitgekozen. Allereerst werd het idee gehonoreerd voor een betonnen tafeltennistafel buiten, waar de jeugd kan "tafeltennissen" of  tafelen". Het tweede idee dat gerealiseerd wordt is het plaatsen van een gekleurde kinderkorf met manden op drie hoogtes. Als laatste doneert de Club van 50 een aanzienlijk bedrag als bijdrage voor een tweede kassa in het clubhuis zodat mensen sneller geholpen kunnen worden. 

Is het idee van jouw commissie deze keer niet gehonoreerd? Volgend jaar is er weer een Club van 50 avond en heb je nieuwe kansen.

Er zijn foto's gemaakt door Peter van Dieren. Die vind je hier.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/SO natural 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties