Friday night is game night. Een avond waarin plezier en samenspelen centraal stond. Een zeer geslaagde eerste kinderactiviteit met een grote groep kinderen. Ben jij er de volgende keer ook bij?

Houd 29 december vrij voor het KCC KerstGala!
Na de geslaagde editie van 2022, hebben we besloten er dit jaar weer net zo’n groot feest van te maken. Houd onze socials en de site in de gaten voor meer info 🎄

Van zaterdag 30 september tot en met zondag 8 oktober is de Week van de Scheidsrechter 2023. Hét jaarlijkse moment waarop we met en namens de gezamenlijke sport onze scheidsrechters, juryleden en officials bedanken voor hun inzet.

Het KNKV moedigt korfballers en verenigingen aan om hun scheidsrechters en officials tijdens de Week van de Scheidsrechter in het zonnetje te zetten! Want, ook al zou het heel normaal moeten zijn dat alle sporters de inzet van hun arbiters waarderen, een beetje extra aandacht voor wat zij doen voor de korfbalsport is zeker op zijn plaats!

We hebben weer een nieuw item toegevoegd aan de fanshop. Je kunt nu een mooie KCC-pet scoren.

De selectie van KCC/CK Kozijnen is beland op de helft van het eerste deel van het seizoen. De laatste tegenstander is HKC (Ha) uit Hardinxveld-Giessendam. In de voorbereiding is ook geoefend tegen deze ploeg en is er een gevoelige 13-19 nederlaag geleden en de ploeg van Wilrik Wassink en Henno Ploeg is dus uit op revanche. Zeker na het Haagse debacle vorig weekend tegen Die Haghe. In die wedstrijd lukte niet veel en moet men voor deze kraker uit een ander vaatje tappen. Gelukkig was KCC/CK Kozijnen weer helemaal terug en zag vooral in de tweede helft dat men geen kind had aan HKC (Ha).