Waar de kampleiding al weken naar toe had gewerkt, vond dan afgelopen zaterdag eindelijk plaats: De Boeren Bazaar! Met een enorme hoeveelheid aan prijzen (donateurs enorm bedankt!!) en een leuke aankleding probeerde de kampleiding een mooi bedrag binnen te halen voor het welbekende Pinksterkamp van KCC/SO natural.

20190601   Boeren bazaarHet was een mooie maar vooral warme zomerdag en er stonden veel thuiswedstrijden op het programma. Aan de hoeveelheid mensen op de club kon het dan ook niet liggen. De kampleiding had ervoor gezorgd dat er voor iedereen wel een mogelijkheid was om een klein prijsje te winnen. Van grabbelen, enveloppen met lootjes tot het raden van het aantal snoepjes in een pot. Er was voor ieder wat wils met een ruim aanbod aan prijzen. Zo waren er mooie prijzen als een koffer, paraplu’s, een massage en 5 lessen yoga. Dus wat betreft de kampleiding kon het aan de prijzen in ieder geval niet liggen.

Ondanks de hitte waren er heel de dag door veel mensen aan de kraam te vinden. Kinderen konden hun plezier niet op met het grabbelen naar een mooie prijs. Ook kinderen en volwassenen van andere verenigingen konden zich niet inhouden en waren dan ook bij de Boeren Bazaar te vinden en gingen er met mooie prijzen vandoor.

Mede dankzij de inzet van de mensen die mee gaan op kamp en de vele donateurs voor de leuke en mooie prijzen hebben wij in totaal het fantastische bedrag op kunnen halen van €389,15.

Naast de Boeren Bazaar stond er ook nog een collectebus op de bar waar flink in is gedoneerd. In totaal hebben wij in de collectebus nog eens €100,- gedoneerd gekregen voor het kamp.

Het totale bedrag komt daarmee uit op €489,15.

Iedereen super bedankt voor de enthousiaste reacties tijdens de Boeren Bazaar en de mooie donaties, zowel in geld als in de prijzen voor de Boeren Bazaar. Zonder jullie hadden wij dit niet voor elkaar kunnen krijgen!

De kampcommissie.

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC/SO natural 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties