Nu ons clubhuis gesloten is i.v.m. de richtlijnen van het RIVM omtrent Corona, hebben we onze voorraden geiïventariseerd op houdbaarheid. Sommige producten kunnen we teruggeven aan onze leveranciers, andere bieden wij te koop aan voor onze leden.

Met het bestellen van deze voorraden steun je onze club en dat kunnen we hard gebruiken!
Meer betalen dan onze inkoopsprijzen mag natuurlijk ook.

Middels onderstaande bestellijst kun je aangeven welk product en hoeveel je van iets wil hebben.

Je bestelling wordt verzameld en kan zaterdag 23 mei tussen 10:00 en 12:00 uur opgehaald worden bij het clubhuis. Afrekenen gebeurt op het ophaalmoment middels een Tikkie. Het is niet mogelijk contant te betalen!

Bij het ophalen houden we ons natuurlijk aan de 1.5 meter en andere richtlijnen.

Heb je nog specifieke vragen? Mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bestelller
Producten

Bestellijst

We rekenen zoveel mogelijk alleen de inkoopprijs. De genoemde prijs geldt alleen voor de drive by actie en is incl. btw en incl. eventueel statiegeld. In een krat zitten 24 flesjes. Als je per 24 flesjes besteld, rekenen we de kratprijs.
De genoemde voorraden zijn de voorraden bij inventarisatie en worden niet bijgewerkt a.d.h.v. de bestellingen. Het principe 'wie het eerst komt, die het eerst maalt' wordt gehanteerd.
Wij hanteren ook hier 'Geen alcohol onder 18 jaar'.

Made with BreezingForms for Joomla!® by Crosstec

Vanaf 6 mei zijn we begonnen met trainingen voor de jeugd t/m 12 jaar. Vanaf woensdag 13 mei zal ook de jeugd 13 t/m 18 jaar van start gaan.
Omdat hiervoor wel enige voorwaarden gelden heeft KCC in samenwerking met Sportief Capelle het KCC korfbalprotocol opgesteld.

Afgelopen week zijn we eindelijk weer gestart met het korfballen. De kinderen in de leeftijdsgroep t/m 12 jaar mochten de spits afbijten en waren volop aanwezig. Iedereen had er zin in en sommigen vonden het ook nog een beetje spannend. Belangrijk was ook dat zowel ouders als de kinderen en begeleiders zich aan de afspraken hebben gehouden. Supergoed.

Komende woensdag maken we een doorstart en breiden we de trainingen uit met de jeugd van 13 t/m 18 jaar. We hopen ook hun in groten getale te mogen begroeten. Via trainers en de JTC worden afspraken doorgesproken dan wel gemaild.

In de persconferentie van dinsdag 6 mei is aangegeven dat we langzaamaan weer mogen gaan sporten in alle leeftijdsgroepen. Wel nog steeds onder de nodige voorwaarden. Natuurlijk willen we allemaal snel starten, maar er moet het nodige worden uitgewerkt en voorbereid. Nog eventjes geduld voor onze 13-plussers dus.

Gelukkig mogen onze jongste korfballers weer trainen. Dat gebeurt conform het KCC KorfbalProtocol opgesteld door de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Er gelden strikte voorwaarden voor het weer mogen heropenen van onze sportfaciliteit en natuurlijk hebben we ook het beste voor met de gezondheid van onze leden.

Op Facebook staan enkele foto's welke een inkijkje geven in de voorbereidingen. (Er is geen Facebook account nodig om deze te zien.)

Beste KCC-ers,

Zo langzamerhand begint het bij iedere korfballer te kriebelen. We willen zo graag weer een balletje gooien.

De afgelopen weken is de werkgroep Korfbalprotocol bezig geweest om alles te organiseren. En dat is gelukt. Het protocol is door Sportief Capelle beoordeeld en we hebben toestemming om te beginnen.

Het einde van het seizoen nadert. Het tweede heeft vroeg in het veldseizoen zijn doel behaald: handhaving. Sterker nog, lange tijd was er nog zicht op de play-offs. Voor het eerste team van onze vereniging staan er nog belangrijke weken voor de boeg. Met het einde in zicht, komt ook het afscheid van een aantal spelers dichterbij.

Het bestuur en sponsorcommissie zijn heel blij met het aanhaken van LKP Plants als sponsor van KCC/SO natural.

De ambitie van KCC is onverminderd groot, ondanks de recente degradatie naar de hoofdklasse in de zaal. We verkeren als vereniging in de gelukkige omstandigheid dat ook onze sponsoren gericht zijn op de lange termijn en het volste vertrouwen hebben in de toekomst.

Korfbalcompetitie

Eerstvolgende wedstrijd KCC 1 nog onbekend.

KangoeroeKlup Logo

Korfbal Kids logo

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Instagram

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties