Eind week 7, Het einde van een zeer warme week, waarbij gelukkig op zaterdag en zondag wat regen viel. Nog niet genoeg om de nationale droogte op te lossen, maar in ieder geval genoeg om voor wat verkoeling te zorgen.

Wat is er de afgelopen twee weken gebeurd?

Eind week 5, we schrijven zaterdag de 14e juli 2018.

Wat is er de afgelopen twee weken gebeurd. Ik (Saskia) ben weer terug van vakantie en Antine is ondertussen vertrokken. Overdracht gedaan, eerste bouwvergadering ondertussen voor mij weer geweest. Stand van zaken, we lopen iets achter op schema, maar ter compensatie gaan de stratenmakers ook op zaterdag de 14e nog aan het werk.

Enig tijd geleden is besloten onder de grote schommel een nieuwe val/demp laag aan te brengen. In de voorbereiding hier naartoe werd door de onderhoudsploeg de grond afgegraven en tijdelijk was er een 'zandbak' onder de schommel.

Het seizoen komt alweer een stuk dichterbij en dat betekent ook dat er regels zijn aangepast. Het KNKV heeft deze in de vorm van bestuursbesluiten op haar site geplaatst, maar aangezien niet iedereen de KNKV-site grondig doorspit, is een samenvatting van alle gewijzigde bestuursbesluiten wellicht nét iets overzichtelijker. Wat gaat er allemaal veranderen in het nieuwe seizoen? De belangrijkste aanpassingen op een rij:

Beste spelende leden,

Vanaf dit seizoen zijn er vanuit de bond weer een aantal wijzigingen doorgevoerd met betrekking tot het top- en wedstrijdkorfbal.
Het betreft wijzigingen in bestuursbesluiten.Het gaat om de volgende besluiten: 4.2, 4.10, 4.11, 4.22, 4.23, 4.26, 4.27, 4.25 en 5.1.
De belangrijkste voor de wedstrijden zijn: 4.2, 4.10, 4.11, 4.26 en 4.27
Kijk er naar want het is wel belangrijk voor de wedstrijd en zo ben je op de hoogte. Je vind ze op de site van het KNKV.

Veel speelplezier,

De TC

Logo Korfbal League klein

Korfbalcompetitie

KCC/SO natural 1 speelt thuis op zaterdag 8 september 2018 tegen Mid-Fryslan/Jansma Burdaard 1 om 15:30 uur.

KCCWebshopvierkant

Zoeken

Sponsorclub

Social media

Follow KCCkorfbal on Twitter

Livestream

Partners

algemeen

Advertenties